AEGEAN - Domestic flights

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
aris320":1nu30c6d said:
Και έτσι η Καβάλα δεν θα ζήσει εποχές τζέτ όπως αναμενόταν αλλά θα αρκεστούν στα μικρά ελικοφόρα DH4.
E και;;;

Κοίτα φίλε, τα αιρμπάς είναι υπερεκτιμημένα, καλύτερα ένα αεροπλανάκι με έλικες. Μισή ώρα παραπάνω θα πάρει η πτήση, τι είναι μισή ώρα μπροστά στην αιωνιότητα;

Καλησπέρα έκλεισα ένα εισιτήριο ATH - CHQ - ATH με την Aegean αλλά οι κωδικοί είναι ΟΑ 332 - ΟΑ 337,
πριν 2 βδομάδες για την ίδιες μέρες και ώρες πτήσης οι κωδικοί ήταν Α3 332 - Α3 337 και πετάξαμε με Α320.
Δηλαδή τώρα θα βάζει τους σαλαμοκόφτες της Ολυμπιακής στα Χανιά;
Αν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσε.

biglarry":1ghysfck said:
Δηλαδή τώρα θα βάζει τους σαλαμοκόφτες της Ολυμπιακής στα Χανιά;

Κοίτα, φίλε, έχω ένα σκληρό Iberico. Να στο δανείσω να μου το κάνεις 'φέτες'; Ο σαλαμοκόφτης του γειτονικού μου supermarket έχει χαλάσει...

- νομίζω ότι το θέμα με τους αλλαντο-τομείς έχει συζητηθεί Ad nauseam. Όσο και να προσπαθείς να τους πείσεις, αυτοί ακόμα θα ονειρεύονται απ' αυθείας σύνδεση από την αυλή του σπιτιού τους μέχρι την αυλή του εξοχικού τους με 747. - Καθημερινά. -

Στο booking engine της Α3 -SPOIL- μπορείς να πατήσεις πάνω στον αριθμό της πτήσης και εμφανίζεται και ο τύπος του α/φους. Στο ATH-CHQ βλέπω Α320 και είναι λογικό, αν έβαζαν πρα-πρα θα σήκωναν λευκή σημαία στους Ιρλανδούς. Αν θυμάμαι σωστά είχε αναφερθεί σχετικά πρόσφατα ότι όλες οι πτήσεις εσωτερικού θα πάρουν κωδικό ΟΑ...

ΑΟ701 Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.

Αυτή η αλλαγή των κωδικών, γιατί γίνεται;

Πολιτική της εταιρίας.

Παρατήρησα πως στην πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χανίων και το αντίστροφο, κατά την μετάβαση των κωδικών από A3 σε OA άλλαξαν και οι αριθμοί των πτήσεων και έγιναν OA718 και OA719;
Αλλαξε κάτι; Οποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει.

Υποσημείωση: αν αυτό αναφέρεται σε προηγούμενο ποστ,ας διαγραφεί.

Η πτήση ήταν Α3 501 MUC - SKG - CHQ και Α3 502 CHQ - SKG - MUC και από 13/01/2016 έγινε ΟΑ 718 SKG - CHQ και ΟΑ 719 CHQ - SKG.
Όλες οι πτήσεις από Χανιά (και σε μερικούς άλλους εσωτερικούς προορισμούς) είναι Olympic και πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Aegean