Στελλα θα διαφωνησω μαζι σου ως προς τον τροπο με τον οποιο χαρακτηριζεις κοπελες οι οποιες μπορει και να εχουν χαμηλο μορφωτικο επιπεδο απο το δικο σου. Μπραβο σου που ησουν τυχερη και μπορεσες να σπουδασεις και ισως να γνωριζεις και παραπανω ξενες γλωσσες απο καποιες κοπελες, ειλικρινα μπραβο. Ειναι λαθος σου ομως να τις κατακρινεις, εκρινες το χαμηλο μορφωτικο τους επιπεδο, το εαν ειναι ομορφες η οχι, τις αποκαλεσες σερβιτορες και καθαριστριες.ειναι ασχημοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι.
Οι κοπελες αυτες που εκρινες ειναι υπευθυνες για την ασφαλεια τη δικη σου και οποιουδηποτε επιβατη κατα την διαρκεια μιας πτησης.
Εστειλα και εγω βιογραφικο με εδρα την θεσσαλονικη ομως ακομα δεν ειχα καποια ειδοποιηση,εαν με ειδοποιησουνε καλως, θα χαρω παρα πολυ, εαν ομως δεν με ειδοποιησουνε δεν θα τα βαλω με τις κοπελες οι οποιες επιλεχθηκαν και δεν ετυχε να ειμαι αναμεσα τους, ειναι αδικο. Σε οσες κοπελες επιλεχθηκανε ευχομαι καλες πτησεις!!!
Οι κοπελες αυτες που εκρινες ειναι υπευθυνες για την ασφαλεια τη δικη σου και οποιουδηποτε επιβατη κατα την διαρκεια μιας πτησης.
Εστειλα και εγω βιογραφικο με εδρα την θεσσαλονικη ομως ακομα δεν ειχα καποια ειδοποιηση,εαν με ειδοποιησουνε καλως, θα χαρω παρα πολυ, εαν ομως δεν με ειδοποιησουνε δεν θα τα βαλω με τις κοπελες οι οποιες επιλεχθηκαν και δεν ετυχε να ειμαι αναμεσα τους, ειναι αδικο. Σε οσες κοπελες επιλεχθηκανε ευχομαι καλες πτησεις!!!