Aegean Cabin Crew

Στελλα θα διαφωνησω μαζι σου ως προς τον τροπο με τον οποιο χαρακτηριζεις κοπελες οι οποιες μπορει και να εχουν χαμηλο μορφωτικο επιπεδο απο το δικο σου. Μπραβο σου που ησουν τυχερη και μπορεσες να σπουδασεις και ισως να γνωριζεις και παραπανω ξενες γλωσσες απο καποιες κοπελες, ειλικρινα μπραβο. Ειναι λαθος σου ομως να τις κατακρινεις, εκρινες το χαμηλο μορφωτικο τους επιπεδο, το εαν ειναι ομορφες η οχι, τις αποκαλεσες σερβιτορες και καθαριστριες.ειναι ασχημοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι.

Οι κοπελες αυτες που εκρινες ειναι υπευθυνες για την ασφαλεια τη δικη σου και οποιουδηποτε επιβατη κατα την διαρκεια μιας πτησης.

Εστειλα και εγω βιογραφικο με εδρα την θεσσαλονικη ομως ακομα δεν ειχα καποια ειδοποιηση,εαν με ειδοποιησουνε καλως, θα χαρω παρα πολυ, εαν ομως δεν με ειδοποιησουνε δεν θα τα βαλω με τις κοπελες οι οποιες επιλεχθηκαν και δεν ετυχε να ειμαι αναμεσα τους, ειναι αδικο. Σε οσες κοπελες επιλεχθηκανε ευχομαι καλες πτησεις!!!

Δεν είπα κανέναν αμόρφωτο, λάθος κάνεις. Όλοι έχουμε τα δικά μας και ότι μπορεί ο καθένας. Επίσης δεν υποτίμησα τη δουλειά αλλά είπα ένα γεγονός, αλλά ότι σερβίρεις και μετά καθαρίζεις δεν είναι ντροπή, εσύ το βλέπεις έτσι... Ο αεροσυνοδός μπορεί να είναι και με απολυτήριο Λυκείου, ψέματα λέμε; H θέλει καμιά σχολή και δε το ήξερα; Eγώ ξέρω μια γλώσσα μόνο αλλά αυτήν τουλάχιστον την ξέρω άριστα... Για μένα επίσης είναι σημαντικό να είναι κατανοητές οι αναγγελίες και στις άλλες γλώσσες ή να μπορείς να συννενοηθείς. Υπήρχαν κοπέλες στο group μου και σε άλλα που απορρίφθηκαν και όσες κάλεσαν δεν είχαν πολλά πολλά... Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι αυτή η θέση δεν είναι κάτι που να απαιτεί πολλά; Aπλώς να μη καλούν κόσμο και να μη βάζουν και άλλες αγγελίες όταν υπήρχαν ήδη κοπέλες που άξιζαν και με το παραπάνω... Είναι κωμικοτραγικό!! Σε δουλεύουν κανονικά. ΚΑΙ για τους άλλους που με κριναν ακατάλληλη έχω να πω ότι ήμουν επιτυχής στην ETIHAD ( μετά τη Ryanair και αρνήθηκα στη Ryanair γιατί με ενδίεφεραν μεγαλύτερες εταιρείες) και έφτασα στο final interview της Εmirates και ούτε ζηλεύω τίποτα γιατί η Aegean δεν είναι η ETIHAD ή η EMIRATES... Και λόγω απώλειας του ενός γονέα δε πήγα στην ETIHAD! Αλλά ο Ελληνάρας εδώ μόνο κρίνει χωρίς να ξέρει. Υπήρχαν πολλοί στο forum που σχεδόν έβρισαν και εμένα και τις άλλες κοπέλες και τις έκριναν ακατάλληλες επειδή εξέφρασαν απογοήτευση για τον επαγγελματισμό της Αιγαίου. Δεν έχουμε παιδεία σα λαός. Τέρμα και τελείωσε.

Δεν σε προσβαλλα και ουτε εχω καποιο προβλημα μαζι σου, αυτο θελω να ξερεις. Τα οσα ειπωθηκαν απο ολους μας εδω μεσα ισως να παρεξηγηθηκαν γιατι πολυ απλα δεν γνωριζουμε ο ενας τον αλλον. Και εγω μια ξενη γλωσσα γνωριζω και δεν θεωρω τιποτα ντροπη. Ντροπη θα το θεωρουσα εαν δεν αγωνιζομουν για το οτιδηποτε, ας ευχηθουμε καλη επιτυχια σε οσες κοπελες επιλεχθηκαν και ολα καλα

Σοφάκι μιλάω για τον Καραμήτροair, flying doc και άλλους εδώ μέσα που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Σχεδόν μας έβρισαν... Και σόρρυ που είπα στον έναν ότι είναι γκόμενα αλλά έτσι συμπεριφέρεται όταν βρίζει , απειλεί κλπ.

Ολοι εχουμε πει απο κατι.. Καλως η κακως.. Ουτε γνωριζομαστε μεταξυ μας και ουτε εχουμε θεματα με καποιον. Καλο θα ηταν να σταματησει γιατι ειναι κριμα να θιγει ο ενας τον αλλο.ειπαμε την αποψη μας και μεχρι εδω!! Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα!

Yπεροχα!!Εχω αρχισει πραγματικα να το διασκεδαζω το ολο story...Και ειναι λογικο να τα ξερουμε ολα...αλλος εχει 20 και 30 χρονια αεροπορικο(απο υπηρεσιες εδαφους μεχρι κοκπιτ).Αυτα που εχουν δει στα χρονια που καναμε καριερα αεροπορικη ουτε μπορειτε να τα διανοηθειτε ακομα και αν δειτε ολα τα επεισοδια του ΜAYDAY(και παλι δεν τα εχει πιασει ολα)!Εγω προσωπικα σαν 4 συναπτα ετη σαν RAMP Agent εχω δει παρα πολλα.Ακομα και εργατες οταν μας εφερναν για να φορτωσουν ενα αεροσκαφος καταλαβαιναμε στο εαν θα αντεξουν η οχι την δουλεια που ειχε και δεν θα εφευγαν.Προσωπικα εχω διαχειριστει και unruly passengers αλλα και δυστροπο πληρωμα αεροπλανου που του εφταιγαν ολα!
Αρα μην κατηγορειτε τον recruiter για την μη προσληψη σας η αλλες πιθανες αιτιες(υποθετω καποιο βυσμα)για την δικη σας ατυχια..Κοιταξτε τα λαθη σας και την παρουσιαση που κανατε και ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ωστε την επομενη φορα να προσληφθειτε ισως και σε καλυτερη εταιρεια απο την Α3.Φιλικα παντα και με καλοπροαιρετη ματια

flying Doc":2vj6mkp4 said:
Αυτό που απολαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια σ' αυτό το thread, είναι ότι όλες / όλοι σκίζεστε να μπείτε στην Aegean, γίνεται ο κακός χαμός εδώ μέσα και μόλις σας που ΟΧΙ, τους θάβετε με την μπουλντόζα. Μετά, στην επόμενη προκύρυξη, ξανμπαίνετε στο forum, γινεται το σχετικό μπάχαλο και ξαναπάτε στις συνεντεύξεις, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ FORUM ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ από τις recruiters της Aegean, Που κάνουν το σχετικό profiling από τα γραφόμενά σας, και φυσικά σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες, στη συνέντευξη.

Κάτι επίσης ενοχλητικό, κι αυτό αφορά την Aegean κι όχι εσάς, είναι η συνεχής ανανέωση του προσωπικού κάθε 6-9 μήνες, πράγμα που στερεί τη δυνατότητα πόκτησης εμπειρίας, οπότε η ασφάλεια της πτήσης περνάει σε δεύτερη μοίρα , σε σχέση με το image και την καραμελίτσα κατά την υποδοχή.

Προσωπικά, προτιμώ τις ξένες αεροπορικές, με τα "γερασμένα" κι όχι τόσο glamourous πληρώματα, που όμως έχουν χρόνια εμπειρίας στις πλάτες τους.

:great: Πόσο σωστά τα λέει χρόνια ο Δρ....

Λίαν προσφάτως έκανα ένα FRA-ATH με την κοσμαγάπητη Αιγαίου (βρίσκομαι σε mood ενίσχυσης της ελληνικής αεροπορικής βιομηχανίας αν και είναι κατά τι ακριβότερη και λιγότερο άνετη από την Luft.)
Ω του θαύματος "καμπινέρης"-(κατά το το καντινιέρης) ή ορθότερον καμπινάρχης ήταν Άνδρας (στην όψη και την συμπεριφορά προσηκόντως αρρενωπός-κατά την έννοια του μέσου συνετού ανθρώπου) πατημένα τα 40 και γκριζωπό μαλλί.
ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!
Κατά την επιστροφή μου στο Π. Φάληρο οδικώς, καίτοι επισταμένως παρατήρησα, ουδένα αρτοποιείον κατέπεσε

Υ.Γ offtopic. ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΑΤΗ-ΗΑΝ να γίνει της.....θα ανέκραζε ποδοσφαιρικώς το πλήθος με όσα κρυφάκουσα να συζητάνε οι συνεπιβάτες μου...

Λίαν προσφάτως έκανα ένα FRA-ATH με την κοσμαγάπητη Αιγαίου (βρίσκομαι σε mood ενίσχυσης της ελληνικής αεροπορικής βιομηχανίας αν και είναι κατά τι ακριβότερη και λιγότερο άνετη από την Luft.)
Ω του θαύματος "καμπινέρης"-(κατά το το καντινιέρης) ή ορθότερον καμπινάρχης ήταν Άνδρας (στην όψη και την συμπεριφορά προσηκόντως αρρενωπός-κατά την έννοια του μέσου συνετού ανθρώπου) πατημένα τα 40 και γκριζωπό μαλλί.
ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!
Κατά την επιστροφή μου στο Π. Φάληρο οδικώς, καίτοι επισταμένως παρατήρησα, ουδένα αρτοποιείον κατέπεσε

Υ.Γ offtopic. ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΑΤΗ-ΗΑΝ να γίνει της.....θα ανέκραζε ποδοσφαιρικώς το πλήθος με όσα κρυφάκουσα να συζητάνε οι συνεπιβάτες μου...

Να παίξεις ΤΖΟΚΕΡ,ΚΙΝΟ,ΠΡΟ-ΠΟ κλπ τυχερά παίγνια.