Aegean Cabin Crew

Δεν έχω οικονομικά προβλήματα, στην αρχή δεν είναι κερδισμένος κάποιος αλλά φαίνεται μετά από 2 χρόνια. Και τα συμβόλαια είναι για 3 χρόνια, καλύτερα στη Ryanair από το να σε δουλεύει η δικιά μας ελληνική εταιρεία. Κ μετά από χρόνια είσαι καλά, έχω φίλες που ήταν εξωτερικό, ήρθαν τώρα στην Ελλάδα κ παίρνουν 1400-1500 που είναι καλά για τα ελληνικά δεδομένα. Oi καλύτερες είναι στο Ντουμπάι όμως.

Μην στεναχωριέσαι άδικα! Όλες οι κοπέλες αναρωτιούνται, γιατι δεν επιλέξανε εμένα;
Απο την στιγμή που δεν μας έστειλαν ουτε ενα τυπικό Mail, δεν αξίζει να στεναχωριέσαι. Απο αυτο καταλαβαίνεις πως και στο προσωπικό τους κάπως ετσι θα συμπεριφέρονται..τι να πω :rolleyes:

Δε με νοιάζει για το email. Και γιατί κολλάτε εκεί; Λογικό από τη μια γιατί δε μπορούν σε 500 άτομα να στείλουν email oύτε να πάρουν τηλ, αλλά μου τη δίνει που κάνουν pick up και τα καλά βιογραφικά και ούτε έναν από αυτούς δε παίρνουν στο τέλος.

Εσυ δεν έγραψες προηγουμένως οτι πήρανε τηλ κάποιες κοπέλες ήδη;

Vla 95 ναι πήρανε κάποιες που ήμασταν μαζί και μιλήσαμε αλλά δε ξέρω λεπτομέρειες για εκπαίδευση. Το θέμα είναι ότι δε πρόκειται να μας πάρουν.

Stella ποτε είχατε συνεντευξη;

26/02 και να μιλάμε στον ενικό γιατί είμαι 26.

:) ξέρεις μήπως ποτε ενημερώθηκαν οι κοπέλες;

Απλή υπενθύμιση.
Καραμήτρος Air":3203ek8q said:
Ενημερωτικά τόσο η Αιγαίου όσο και οι υπόλοιπες Ελληνικές αεροπορικές εταιρίες μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ και βλέπουν τι λέτε.
Απο τα γραφόμενα και τα nickname σας καταλαβαινουν πολύ εύκολα ποια είναι ποια.
Και έτσι μπορούν να κρίνουν ποιες κάνουν για πλήρωμα σε αεροπορικό emergency και ποιες κάνουν μόνο για να παίζουν με το κουκλόσπιτο της Λαλαλούπσι.
Συγνώμη για τη διακοπή, συνεχίστε κανονικά το νιαούρισμα σας!

Stella, εντάξει, προσπάθησε του χρόνου) δεν θα πεθάνουμε κιόλας επειδή δεν μας πήραν στην Αιγαίου ;)