όσες ερωτήσεις θες, εγώ μπήκα το '15 οπότε μπορεί να πετάξουμε και μαζί εάν σε πάρουν.. Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι καθόλου αν σε καλούν αφου λήξει η προθεσμία. Πάντως στη δική μου περίπτωση με πήραν για συνέντευξη και δεν μπορούσα καθόλου όλη την εβδομάδα που γινόντουσαν οι συνεντεύξεις. Τους ρώτησα εάν θα πραγματοποιηθούν και άλλες και μου λένε μάλλον όχι. Μετά από μερικές μέρες με ξαναπήραν εαν μπορώ την επόμενη βδομάδα να πάω! Οπότε και να μην μπορείς αλλά να δείξεις ενδιαφέρον, θα σε έχουν στο νου τους. Γενικά να ξέρεις ότι εάν μπεις σε αυτή την εταιρεία δύσκολα θα φύγεις. Ακόμα και αν διακόψεις την εργασία από μόνη σου σε ξανακαλούν καποια στιγμη, συνήθως καλοκαίρι, μήπως και ενδιαφέρεσαι να ξαναπάς (αν φυσικα είσαι καλή στη δουλειά σου). Τι εννοείς να ζητήσεις ρεπό για μία εβδομάδα?? Ρεπό μπορείς να ζητησεις από τον προηγούμενο μήνα για τον επόμενο, πχ θέλω στις 16 γιατί έχω εξετασεις η ενα γαμο να παω. Αλλά τα ρεπό ειναι μονά, 2ημερα και καμιά φορα 3ημερα (όχι πάντα ομως). Επίσης εαν σε παρουν και ξεκινησεις εκπαιδευση καλο ειναι να μην λειψεις καθολου γιατι η υλη ειναι πολλη σημαντικη και ακομα και να τα παρεις απο αλλες κοπελες θα εχεις κενα μετα.