Aegean Cabin Crew

όσες ερωτήσεις θες, εγώ μπήκα το '15 οπότε μπορεί να πετάξουμε και μαζί εάν σε πάρουν.. Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι καθόλου αν σε καλούν αφου λήξει η προθεσμία. Πάντως στη δική μου περίπτωση με πήραν για συνέντευξη και δεν μπορούσα καθόλου όλη την εβδομάδα που γινόντουσαν οι συνεντεύξεις. Τους ρώτησα εάν θα πραγματοποιηθούν και άλλες και μου λένε μάλλον όχι. Μετά από μερικές μέρες με ξαναπήραν εαν μπορώ την επόμενη βδομάδα να πάω! Οπότε και να μην μπορείς αλλά να δείξεις ενδιαφέρον, θα σε έχουν στο νου τους. Γενικά να ξέρεις ότι εάν μπεις σε αυτή την εταιρεία δύσκολα θα φύγεις. Ακόμα και αν διακόψεις την εργασία από μόνη σου σε ξανακαλούν καποια στιγμη, συνήθως καλοκαίρι, μήπως και ενδιαφέρεσαι να ξαναπάς (αν φυσικα είσαι καλή στη δουλειά σου). Τι εννοείς να ζητήσεις ρεπό για μία εβδομάδα?? Ρεπό μπορείς να ζητησεις από τον προηγούμενο μήνα για τον επόμενο, πχ θέλω στις 16 γιατί έχω εξετασεις η ενα γαμο να παω. Αλλά τα ρεπό ειναι μονά, 2ημερα και καμιά φορα 3ημερα (όχι πάντα ομως). Επίσης εαν σε παρουν και ξεκινησεις εκπαιδευση καλο ειναι να μην λειψεις καθολου γιατι η υλη ειναι πολλη σημαντικη και ακομα και να τα παρεις απο αλλες κοπελες θα εχεις κενα μετα.

εννοώ πως επειδή έχω κλείσει εισιτήρια για εξωτερικό το μάρτιο και θα λείπω για 8 μέρες έχω αυτό το άγχος σε περίπτωση φυσικά που με πάρουν! Επίσης διάβασα εδώ μέσα ότι πήραν κοπέλα κυριακή μεσημέρι και της είπαν να πάει για συνέντευξη την επομένη το πρωί. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Γιατί δεν έχω τα κατάλληλα ρούχα οπότε να τα έχω σε ετοιμότητα :p επίσης μου είπε κοπέλα ότι την κόψανε γιατί είχε κόκκινα νύχια. Υφίσταται κάτι τέτοιο? Σε ευχαριστώ και πάλι που μου λύνεις τις απορίες!!

Το καλύτερο θα ήταν να το συζητήσεις με τους υπεύθυνους πληρωμάτων αυτό για το ταξίδι σου, σε περίπτωση που τελικά προσληφθείς! Δεν το γνωρίζω αυτό για την συνεντευξη που λες, αλλά καλά θα κάνεις να εξοπλιστείς λοιπόν με τα αναγκαία! Οταν ειχα παει έπρεπε να φοράμε αμάνικο μπλουζάκι, φούστα μέχρι το γόνατο και τακούνια. Λογικά το χειμώνα θα θέλει και κάνα σακάκι από πάνω. Γενικά θέλουν να σε δουν με ρούχα παρεμφερή με την στολή. Αυτό με το κόκκινο νύχι μου φαίνεται μούφα, γιατί μας επιτρέπεται να έχουμε κόκκινα νύχια. Εάν θες για σιγουριά κάνε τα ένα γαλλικό (η βαση να είναι διαφανης) και μην τα έχεις και υπερβολικά μακρυα! Επίσης να εχεις και προσεγμένα νύχια ποδιών γιατί θα χρειαστει να βγάλεις τα παπουτσια σου για να σε μετρήσουν και να σε ζυγίσουν!

ωραία σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! εσύ όταν είχες πάει τι μήνας ήτανε? και το βιογραφικό τι μήνα το έστειλες? Λες αυτά τα βιογραφικά τώρα να είναι για τις καλοκαιρινές? Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Θα τις τηρήσω όλες!

AEGEAN

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά!Είμαι και εγώ άλλη μια ενδιαφερόμενη αλλά γεμάτη απορίες!Πρόσφατα είδα ότι η AEGEAN ζητά άτομα σε Αθήνα και Ρόδο, έτσι πήρα την απόφαση να κάνω το βιογραφικό μου.Ήμουν στη Ρόδο σαν φοιτήτρια αλλά έφυγα πρόσφατα, ωστόσο δε θα έλεγα όχι να επιστρέψω.Έτσι αποφάσισα να δηλώσω εκεί.Βέβαια άρχισα να προβληματίζομαι,όταν μέσα από συζητήσεις μου είπαν πως θα ήταν καλύτερα να δηλώσω Αθήνα, γιατί στη Ρόδο δε πρόκειται να δουλεύω αρκετές μέρες.Δε ξέρω.. ισχύει;Επίσης άλλη μια απορία που έχω,αφορά την εκπαίδευση.Αν όντως περάσω από συνέντευξη και μείνουν ικανοποιημένοι η εκπαίδευση γίνεται στη Ρόδο ή θα πρέπει να επιστρέψω Αθήνα;Ελπίζω να μη σας ζάλισα!! :)

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά και από εμένα! Ενδιαφέρομαι να στείλω το βιογραφικό μου στην Aegean μετά την σχετική προκήρυξη θέσεων. Θα παρακαλούσα όποιον έχει εργαστεί στην συγκεκριμένη εταιρία να μας ενημερώσει σχετικά με τις μηνιαίες καθαρές αποδοχές και σε high season, αλλά και σε περίοδο λιγότερων ώρων πτήσεων. Επίσης, τα δικαιώματα των αεροσυνοδών όσον αφορά ετήσιες άδειες, ρεπό ανάμεσα σε πτήσεις, τι επιτρέπεται και τι όχι, είδος ασφάλισης, αν προβλέπεται δώρο Χριστουγέννων/Πάσχα - επίδομα αδείας, bonus, κλπ.

Ξέρω ότι ζητάω αρκέτες ευαίσθητες πληροφορίες, αλλά θα βοηθούσε πολύ μια ενημέρωση στα παραπάνω. Σκέφτομαι να αλλάξω δουλειά και συνεπώς και αντικείμενο εργασίας, οπότε θα ήθελα να γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση στο συγκεκριμένο επάγγελμα πριν προωθήσω την αίτησή μου.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

καλησπέρα σε όλους!
Αναφορικά με τις προσλήψεις , γνωρίζει κάποιος να μας πει για τα όρια ηλικίας?
Έχει ακουστεί ότι προτιμούν έως 25 ετών, ισχύει? Γνωρίζει κάποιος συνάδελφο μεγαλύτερο που να προσελήφθη πρόσφατα?
Ευχαριστώ

καλησπερα σας,εστειλα βιογραφικο στην aegean και η ληξη της υποβολης των βιογραφικων ειναι μεχρι της 31/01/2016.θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος εαν γνωριζει που γινεται η εκπαιδευση και ποσο διαρκει,ειμαι απο Θεσσαλονικη και θα ηθελα να γνωριζω εαν θα πρεπει να φυγω σε καποια αλλη πολη για εκπαιδευση σε περιπτωση που επιλεχθω,σας ευχαριστω πολυ

δεν θα φυγεις απο τη θεσσαλονικη θα φευγεις μονο 3-4 μερες στη γερμανια. διαρκει συνολικα νομιζω 2 εβδομαδες

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να στείλω βιογραφικό για την πρόσληψη αεροσυνοδων ! Θα ηθελα να ρωτήσω στην υποβολή βιογραφικου πρέπει να στείλω ολοσωμη φωτογραφια? Κ επίσης, έχω τη δυνατότητα πολλαπλης επιλογής βάσης αεροδρομίου ή πρέπει να στείλω μονο σε ενα?