Aegean Cabin Crew

Καλησπέρα σας!!! Καλώς σας βρήκα...είμαι κι εγώ καινούρια στο forum...είχα κάνει αίτηση στα μέσα Ιανουαρίου και δεν έχω λάβει κανένα τηλεφώνημα μέχρι σήμερα..προφανώς τα νέα είναι αρνητικά...αλλά σήμερα είδα μια ανακοίνωση πως ζητούν αεροσυνοδόυς με βάση την Αθήνα ξανά...χωρίς δεύτερη σκέψη επανέλαβα την αίτηση μου χωρίς να γνωρίζω αν έκανα καλά ή όχι...ελπίζω να έχω θετικά νέα...το παλεύω εδώ και τρία χρόνια σε διάφορες αεροπορικές εταιριες αλλά δεν έχω σταθεί καθόλου τυχερη!!!

καλησπέρα,
τώρα με αυτά που βλέπω και διαβάζω τι μπορώ να πω, δηλαδή αντί την Παρασκευή να κάνουν συνεντεύξεις ανακοίνωσαν νέες θέσεις εργασίας για ΑΘΗΝΑ.....ΕΛΕΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΕΣ

Αυτοί ψάχνουν για ιδιοφυΐες μάλλον :D
Μόνο που δεν θα έρθουν αυτοι για την θέση αεροσυνοδού :D
Εν το μεταξύ οι αεροσυνοδοί στην Aegean ουτε που ξέρουν αγγλικά, ακομα και να ξέρουν τα βασικά μιλάνε με τρομερή προφορά..οπότε απορώ γιατι το κάνουν τόσο θέμα :rolleyes:

Καλησπέρα και από εμένα! Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν :) Οι συνεντεύξεις πάντως συνεχίζονται!
Θα ήθελα να ρωτήσω όσες έχουν περάσει από το τεστ, τι περίπου έγραφε το κειμενάκι για μετάφραση.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :)

poca πως το ξέρεις πως συνεχίζονται.??

vla95 πειραξε πολυ που σε εκοψαν ετσι??Ολες οι αεροσυνοδοι της αιγαιου ειναι αθλιες λοιπον συμφωνα με τα λεγομενα σου.Τοτε εσυ για να μην σε παρουν καν φανταζεσαι ποσο πολυ απογοητευσες την εταιρεια..Αυτες οι αθλιες που λες για να δουλευουν εκει κατι παραπανω απο σενα τους βρηκε η εταιρεια και τα τελευταια χρονια αυτες οι αθλιες εχουν δωσει στην εταιρεια σερι το καλυτερο βραβειο απο τα skytrax...

Λέω για αυτες που εχω συναντήσει στις πτήσεις μ) ε ναι, δεν είχανε κατι παραπάνω απο τις κοπέλες που έβλεπα στην συνέντευξη :D

Γεια σας! Εστειλα κι εγω βιογραφικο σημερα στην aegean. Θ ειναι κ αυτη η προσληψη 6μηνη; Ρωταω γτ δν εχω τελειωσει την σχολη μου ακομα κ δν σκοπευω ν την παρατησω γ κατι π δν ειναι σιγουρο, παρ ολο π θα ηθελα παααααρα πολυ ν γινω αεροσυνοδος!!! Αλλα ο σοφος λαος π λεει "μαθε τεχνη κι αστηνε κι αν πεινασεις πιαστηνε" κατι θ ξερει! Λοιπον;;;;

Γεια σας κορίτσια. Υπάρχει κάποιος από τις συνεντεύξεις στις 25 του μήνα που να πέρασε και το δεύτερο στάδιο και να έχει ειδοποιηθεί; Mέχρι πότε σας είπαν περίπου; Τηλεφωνούν από το ίδιο νούμερο ή με νούμερο με απόκρυψη;

Παιδια με τα τατουαζ τι παιζεται; εχω ενα πολυ μικρο στο χερι αλλα μπορω να το καλλυπτω τελεια με ειδικο μεικ απ. Και εννοειται πως αν με δεχτουν θ ειναι μονιμως καλλυμενο. Θα το καταλαβουν λετε στην συνεντευξη; ποσο ενδελεχως μας ψαχνουν για τατουαζ; παρακαλω απαντηστε μου, ειναι σημαντικο να ξερω!