AEGEAN B737 & RJ100

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@GP707
M' αρέσει πολύ η επιλογή των κινητήρων για την εν λόγω φωτογραφική καταγραφή...

Δύο παρατηρήσεις.

1) Οι κινητήρες στην εικόνα μοιάζουν πολύ περισσότερο με CFM παρά με ΙΑΕ. Τόσο δύσκολο τους ήταν να βάλουν το σωστό τύπο;

2) Μήπως χρειαζόμαστε ένα καλό livery update? To υπάρχον πάσχει από έλλειψη φαντασίας. Είναι μια καλή ευκαιρία με την ανανέωση του στόλου να ανανεωθεί και το image της εταιρείας...

george_a":371u1dwl said:
Μήπως χρειαζόμαστε ένα καλό livery update? To υπάρχον πάσχει από έλλειψη φαντασίας. Είναι μια καλή ευκαιρία με την ανανέωση του στόλου να ανανεωθεί και το image της εταιρείας...

συμφωμω απολυτα....το livery της α3 απαιτει ριζικη αλλα και προσεκτικη αναεωση.....δεν πρεπει να θυμιζει loco και θα πρεπι να εχει διαχρονικη αξια....λεγε με alitalia kia lufthansa

Όπως πολύ σωστά έθεσε ένας καλός φίλος και γνώστης, το θέμα του livery μάλλον δεν θα το πιάσει καθόλου η εταιρία. Και αυτό γιατί το υπάρχον γειτνιάζει με αυτό της partner LH και έτσι θα μείνει μάλλον στα σημερινά δεδομένα - ίσως με μικρές παραλλαγές. Μην ψάξετε τώρα και ρωτάτε πώς γειτνιάζει... :!: Λίγο, αλλά γειτνιάζει...

i fwtografia exei dyo diafores se sxesi me to yparxon livery

megalytera grammata sto AEGEAN kai mono EU flag.

vevaia den eimai yper tis diatirisis tou yparxontos, an kai oi omoiotites me tin LH einai ofthalmofaneis, wstoso den einai kai tragiko...

mono pou einai para poly bareto.... i Aegean me auto ton hromatismo thelei na poulisi kapia sobarotita.

Ok... isos theloun na to poulisoun "miazoume tin LH", an kai ego den blepo tipota pou na mou thimizi LH, i Axon pio poly emiaze LH para i Aegean.

Ama einai etsi opos to lete tote eimai periergos na do ti tha kanei i Aegean ama i LH alaksi hromatismo: kati akoustike oti tha gini auto me tin afiksi ton A380.

κατα την αποψη μου η aegean μενει σε αυτο το βαρετο
  • ivery γιατι προσπαθει να πουλησει <<εθνικο αερομεταφορεα>> δεν φιαφωνω με την στρατηγικη της...απλως αε ειχε λιγο πιο 70's livery που ειναι και της μοδας

no frills":apcn2eul said:
κατα την αποψη μου η aegean μενει σε αυτο το βαρετο
  • ivery γιατι προσπαθει να πουλησει <<εθνικο αερομεταφορεα>> δεν φιαφωνω με την στρατηγικη της...απλως αε ειχε λιγο πιο 70's livery που ειναι και της μοδας

Εγω βλεπω 2 λυσεις: Η το κανει πιο ρετρο με κινδυνο να την μπερδευουνε με την ISLANDFLUG, η σουταρει τους γλαρους στον Ωκεανο και αλλαζει στυλ. Αλλα ετσι θα εχανε το ιματζ και το κορπορειτ ΙD οποτε και παλι δεν γινεται! Θα ελεγα να εμπλουτιζε λιγο το ηδη υπαρχον... ;)

Δεν είναι οι γλάροι (logo) το πρόβλημα. Το πολύ Euro-white είναι.

Αν συγκρίνουμε το πρώτο με το δεύτερο livery της Air Scotland, για παράδειγμα, θα δούμε πόσο εύκολα, και χωρίς αλλαγή του logo έγινε ένα πολύ μοντέρνο, και όχι φωναχτό & φτηνιάρικο ala-My-Travel livery. Και δεν νομίζω να 'κοστίζει' και πολλά.