Αδιάβαστο προσωπικό

• Thread starter Thread starter ikaros69
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σέ τέτοιες περιπτώσεις ζητάς απλά να δής τόν προϊστάμενο τής εκπαιδεύτριας και τού παραπονιέσαι ότι η "μαντάμ" σού έκανε προσβολή τής προσωπικότητας.Οπότε φαντάζομαι ότι η "ύλη" τού σχετικού μαθήματος αλλάζει άρδην...

Το έχω γράψει και στο αντίστοιχο trip report:

Στο check in του SFO για να κάνω το SFO-FRA-SKG η αμερικανίδα υπάλληλος της United μου ζητούσε visa της Γερμανίας με μεγάλη επιμονή. Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ, τίποτα. Ούτε η προϊσταμένη γνώριζε κάτι σχετικά. :wall:

Μετά από μεγάλο χαμό, είδε την ένδειξη "European Union" στο διαβατήριο μου και πείστηκε ως δια μαγείας.
Πολύ περίεργη περίπτωση..

Φίλε μου σε καταλαβαίνω απολύτος αλλά, λέω μήπως πρέπει να περάσουν καμιά 20αριά χρόνια για να ενημερωθούν εντέλλει κάποιοι υπάληλλοι εταιριών την πάει να πεί Ε.Ε. και ποια δικαιώματα έχουν οι επιβάτες-πελάτες? Επίσεις μου αναφέρεις πως για να δει την ένδειξη "European Union" ως δια μαγείας έπρεπε να γίνει όπως αναφέρεις "χαμός"! Και έρχομαι λοιπόν και σε ρωτάω είμαστε υποχρεωμένοι να προκαλούμε τον χαμό για να κάνουν την δουλειά τους καλύτερα?