ACARS Server in Athens

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Elliott LGAV++
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια! Ελπίζω σύντομα να δουλεύει

Φιλοι, μια ερωτηση:

Σημερα το πρωι, μεταξυ αλλων highlights, επιασα μια Air Seychelles, μια Malaysian, μια Cargolux και το DFD της ΟΑ.
Ολα καλα, μονο που στο acarsd δεν τα βλεπω πουθενα στο collected fleetlist, παρ ολο που στα logs που σωζει το προγραμμα τα εχει καταχωρησει κανονικα και παρ ολο που εχω κανει ενα σωρο rebuild. Καμια ιδεα? :cry:

Μήπως σου κόλλησε το πρόγραμμα και το κλεισες ή έκλεισε μόνο του; Εμένα όταν το πάθαινε αυτό, έχανε όλα τα δεδομένα της ημέρας (παρόλο που στα log εξακολουθούν να υπάρχουν).

Το εκλεισα σε καποια φαση,αποτομα,κ ισως να φταιει αυτο. Αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει στα logs, με καθε rebuild δεν πρεπει να τα προσθετει???

Αγόρασα καινούριο scanner γιατί το άλλο μου είπαν θα κάνει καμια δυο βδομάδες ακόμα να φτιαχτεί και δεν μπορούσα να περιμένω... Τώρα βέβαια έχω το scanner αλλά δεν έχω τροφοδοτικό για το pc (το καψε και αυτό ο κεραυνός..).
Ελπίζω μέχρι το Σάββατο να τρέχει πάλι ο ACARS Server!

(και να κοιτάξω και το θέμα που μου είπες seven4seven...)

Μου ήρθε σήμερα επιτέλους το κεραυνοβολισμένο scanner από το service και αγόρασα και τροφοδοτικό οπότε αύριο μετά από μια πατέντα για να βάλω 2 scanner σε μια κεραία, πιστεύω ο server να είναι πάλι up!

Back in business! Προς το παρον δεν ξεκιναω τον server για να τα βλεπετε μεσω inet γιατί θα μου γονατίσει το μηχάνημα αλλά φαίνεται οτι δουλεύει κανονικά και πιάνω όπως και πριν.. Σε λίγες μέρες που θα μπει και μνημη θα ανοίξει και για χρηση από τρίτους.

Επειδή έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω.. παρακαλώ όσοι τρέχετε κάποιον acars decoder και μένετε στο λεκανοπέδιο, ας μου πείτε πόσα πιάνετε περίπου κάθε μέρα για να δω πως τα πάει και ο δικός μου.

Σε μια average μερα, γυρω στα 3000-3500 μηνυματα απο -μεσο ορο- 180-200 πτησεις

Μάλιστα.. Για να δούμε στο τελος τις μέρας πόσα θα έχω..

Επίσης... Εχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το acarsd με το Log analyzer; Υποτείθεται οτι δουλεύει με το DDE Link αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το δουλέψω.. Θέλω να βρω ένα πρόγραμμα (το Log Analyzer το κάνει) που να πέρνει live τα δεδομένα από το acarsd και να μπορείς να βάζεις alerts (π.χ. οταν πιάσει ένα συγκεκριμένο registration ή ένα flight number ή ένα τύπο αεροσκάφους κλπ).

---EDIT---
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το κατάφερα!! Φυσικά δεν έλεγαν πουθενά την λύση αλλά από τα συμφραζόμενα σε ένα forum μιας χώρας που δεν ήξερα καν (Niue - http://en.wikipedia.org/wiki/Niue) κατάλαβα οτι πρέπει να κάνεις το εξής:

1) Ανοίγεις το acarsd.ini και πας τέρμα κάτω στο "[DDE Section]"
2) Στο StartDDEServer βγάζεις το # από μπροστά αν υπάρχει και αλλάζεις την γραμμή σε: "StartDDEServer ACARSD,ACARS"
3) Ελεγχεις στο πρόγραμμα στο κουμπάκι DDE να μην έχει tick σε κανένα από τα 2 (WACARS και Airnav)
4) Κλείνεις το πρόγραμμα και το ανοίγεις πάλι (με το reload acasrd.ini δεν δουλεύει)
5) Ανοίγεις το Log Analyzer και πας στο File>Options>DDE Type και επιλέγεις το ACARSD και μετά OK
6) Πατάς το κουμπί "Live Data" και ο Θεός βοηθός :P Σε εμένα έτσι δούλεψε :)

Μπραβο ρε φιλε.... και μου ειχαν σπασει τα νευρα για να τα "συνεργασω". Κομπλε τωρα. :thx:

EDIT

seven4seven":30fpge6n said:
Φιλοι, μια ερωτηση:

Σημερα το πρωι, μεταξυ αλλων highlights, επιασα μια Air Seychelles, μια Malaysian, μια Cargolux και το DFD της ΟΑ.
Ολα καλα, μονο που στο acarsd δεν τα βλεπω πουθενα στο collected fleetlist, παρ ολο που στα logs που σωζει το προγραμμα τα εχει καταχωρησει κανονικα και παρ ολο που εχω κανει ενα σωρο rebuild. Καμια ιδεα? :cry:

Μπορει ρε παιδια να βοηθησει κανεις γι αυτο το προβλημα? ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! Εχω πιασει ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ 777 της Air Austral (μεταξυ πολλων αλλων σπανιων για την περιοχη) αλλα επειδη δεν εχουν αριθμο πτησης δεν μου τα log-αρει στο fleetlist :evil: