A380

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Hastaroth":15ak4mbr said:
ΥΓ.Σε κάποια εφημερίδα διάβασα προχτές γιά τον "γίγαντα τών αιθέρων τών 840 θέσεων".Είναι όντως έτσι,ή η είδηση συντάχτηκε με το "greek media mode on" ? :mrgreen:

Οκι... εντώ τα φυντάνια μας έχουνε δίκιο... Αλλά ο αριθμός ισχύει για all-economy (all-purgatorium) φυσικά!

Μακεδόνα, μάλλον οι τύποι στο Σιάτλ έχουν χιούμορ. Αγόρασαν το domain και το έβαλαν να κανει redirect στο site τους. Χαχαχα.

To http://www.7e7.com πάντως είναι πιασμένο.

Το παραπάνω site δεν έχει καμιά σχέση με την Βoeing.

www.a380.com
DOMAIN-4 -SALE
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
taipei, tpe 12345
TW

Μάλλον η παραπάνω εταιρεία έχει ελπίδες ότι η Airbus θα τους δώσει ΠΟΛΛΑ λεφτά για να αγοράσει το domain name, και προσπαθούν με το redirected στη σελίδα της Β να τους πιέσουν για περισσότερα λεφτά.

Αλλά δε νομίζω η Α να τους κάνει τη χάρη :wink:

Όλως περιέργως το ίδιο τόπικ έπαιζε εχτές στο air.net...

No comments :P

Avior":1a09tq1w said:
Όλως περιέργως το ίδιο τόπικ έπαιζε εχτές στο air.net...

No comments :P
To topic παίζει σε πολλά aviation forums αυτές τις μέρες. Αλλά δε νομίζω να μας χαλάει να γίνετε συζήτηση κι εδώ :wink:

Σαφώς και δε μας χαλάει :D

Αλλά εγώ για άλλο πράγμα έλεγα

για το ότι το a380.com κάνει redirect στο boeing.com...

Αλλά όπως είπαμε και πριν, no worries 8)

Avior":365da60t said:
Σαφώς και δε μας χαλάει :D

Αλλά εγώ για άλλο πράγμα έλεγα

για το ότι το a380.com κάνει redirect στο boeing.com...

Αλλά όπως είπαμε και πριν, no worries 8)

Μήπως όμως είναι αυτό αθέμιτος ανταγωνισμός;

Πάντως,άν και με έκανε redirect όταν μπήκα στην αρχή,τώρα που ξαναδοκίμασα σέρνεται...

Η Airbus ξεπούλησε και αυξάνει την παραγωγή του Α380
ΜΠΕ
πρίν 1 ώρα και 20'

Γαλλία, Παρίσι — Η ευρωπαϊκή αεροναυπηγική βιομηχανία Airbus προτίθεται να αυξήσει τις δυνατότητες παραγωγής της, διότι δέχτηκε πληθώρα παραγγελιών για το επιβατηγό αεροσκάφος - γίγαντα Α380, με αποτέλεσμα να έχει «ξεπουλήσει» μέχρι και το 2010.

«Θα συζητήσουμε την προοπτική αυτή μέχρι τα τέλη του έτους», είπε ο διευθυντής παραγωγής της Airbus Γκούσταβ Χούμπερτ, σε συνέντευξή του στο οικονομικό περιοδικό «Focus Money» και πρόσθεσε: «Έχουμε, ήδη, ξεπουλήσει μέχρι το 2010».

Επίσης, όπως δήλωσε ο Χούμπερτ στο περιοδικό, μέχρι στιγμής η Airbus έχει παραγγελίες για την κατασκευή 149 αεροσκαφών και το πρώτο Α380 πρόκειται να παραδοθεί το 2006 στην ασιατική αεροπορική εταιρία Singapore Airlines.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της ευρωπαϊκής βιομηχανίας, η παραγωγή αεροσκαφών Α380 θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία από το 2008, οπότε και θα κατασκευάζονται ετησίως 45 αεροπλάνα-γίγαντες. Όπως τόνισε ο Χούμπερτ, θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χρόνια έως ότου επεκταθούν οι ειδικές εγκαταστάσεις, ώστε να αυξηθεί η συνολική παραγωγή των Α380.

pigi pathfinder