11η Σεπτεμβρίου 2001

Κατ'αρχήν αν σας καλύπτει η επίσημη γραμμή έχει καλώς. Το παρελθόν όμως δεν έχει δείξει την καλύτερη σχέση επίσημης άποψης και αλήθειας.(Τι σχέση είχε το Ιρακ με την 11/9; και άλλα εύλογα ερωτήματα....)Επιπλέον στο ¨έστω και ένα κομμάτι....¨, έχετε δίκιο,αν και ίσως έθεσα λάθος το ερώτημα.Απο ολόκληρο 757 αυτό απομένει απο μια συντριβή; :eek:(ρητορικό το ερώτημα) Ακόμα και απο δυστυχήματα που συνέβησαν σε θάλασσα περισσότερα συντρίμια βρέθηκαν.Οι εικόνες απο την πενσυλβάνια μάλλον με έκρηξη βόμβας μοιάζουν παρά με συντριβή αεροσκαφους τέτοιου μεγέθους.Όσον αφορά τα χρηματιστηριακά παιχνίδια δεν αναφερόμουν στους τρομοκράτες ,αλλά στην Deutsche Bank.
 
Σωστά και πάλι πού είναι τα πτώματα;Πού είναι τα φερμουάρ;Πού είναι ολόκληρες engines?!?!?!?!?!Λοιπόν αυτό είναι φανερό πως δεν έπεσε B757(Αν διαβάσω πουθενά πως βρήκαν έστω τα φερμουάρ και άλλα κομμάτια από το Α/Φ τότε όλο αυτό το σχόλιο θα το σβήσω. και πάλι δείτε το American Eagle 4184 στο youtube. Σε μια στιγμή δείχνει τα κομμάτια το αεροπλάνου που είναι 10 φορές μικρότερο(!) και έχει τα 3πλάσια κομμάτια(!).
 
Ακόμα είναι πάρα πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα και πολλές οι θεωρίες για το τι πραγματικά συνέβη. Όσοι έχετε χρόνο, ψάξτε στο youtube για το Loose Change.
Επίσης ψάξτε και για το "αντί- Loose Change" το οποίο είχα δει παλιότερα, αλλά τώρα δεν μπόρεσα να το βρώ. Όμως μπορείτε να βρείτε πολλά videos εναντίον του Loose Change όπως το Loose Change vs. Popular Mechanics. Δείτε τα χωρίς προκαταλήψεις, σκεφτείτε, προβληματιστείτε και αποφασίστε τι θα πιστέψετε! Όπως μου έλεγε και ένας φίλος μου "σε ένα τόσο περίεργο/πολύπλοκο συμβάν, δύσκολα υπάρχει αντικειμενική απάντηση"...
Η δική μου απάντηση είναι πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Προσωπικά, συμφωνώ σε πολλά με το Loose Change, διαφωνώ όμως και σε πολλά...
 
Top