Ζητούνται Αεροσυνοδοί στην American Airlines

• Thread starter Thread starter flying Doc
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

flying Doc

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EBBR
Τρεχάτε κορίτσια και αγόρια. Κομμένες, απογοητευμένες, προβληματισμένες, θυμωμένες
Ξεχαστε την Hellas, Aegean και λοιπά ντόπια προϊόντα. Η Αmerican Airlines,πρόκειται να προσλάβει 1500 αεροσυνοδούς μέσα στο 2013, αρχίζοντας από τον Ιανουάριο.

Ορίστε η πληροφορία http://www.airliners.net/aviation-forum ... n/5589350/

Ορίστε και η ανακοίνωση από την ΑΑ http://www.aacareers.com/us/frame_index ... ndex.shtml

Open Day στο Αμέρικα... Αντε να σας δω τώρα. Όχι Emirates, Qatar και άλλα open days της πλάκας... :mrgreen:

Αντε να δω, τι θα ρωτάτε τώρα. :mrgreen:

Νομίζω ότι η αγγελία αφορά άτομα που έχουν δικαίωμα εργασίας στις ΗΠΑ, κάτι το οποίο σχεδόν κανένας από εμάς δεν έχει....

Γιατί, για τα Εμιράτα, έχετε άδεια εργασίας?

Eγώ είχα την Ιερή υποχρέωση να σας ενημερώσω. Από κει και πέρα, κάντε ό,τι θέλετε...

Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Τα Eμιρατα σου δινουν εργασιακη visa.., η Αμερικη οχι πρεπει να εισαι πολιτης..

:)

Να που κάνεις λάθος. Οι ΗΠΑ σου δίνουν εργασιακή βίζα, φτάνει να αποδείξεις ότι έχεις δουλειά...(βασικά ότι σε έχουν πάρει για δουλειά σε στις ΗΠΑ). Μην κάνετε ότι τα ξερετε όλα.

Απ' όσο ξέρω, για να πάρεις εργασιακή βίζα στις ΗΠΑ, πρέπει να μπορείς να αποδείξεις ότι δε στερείς τη θέση εργασίας από αμερικανό πολίτη (τη συγκεκριμένη θέση τη στερώ διότι άνετα μπορεί να την κάνει και αμερικανός).
Υπάρχουν φυσικά και ορισμένες άλλες προϋποθέσεις για τις οποίες μπορούν να σου δώσουν βίζα, αλλά φυσικά δε με αφορούν, όπως το να επενδύσω στο να ανοίξω δική μου επιχείρηση και να δώσω νέες θέσεις εργασίας σε αμερικανούς πολίτες.
Εσύ flying Doc πού είδες ότι αν τους αποδείξω ότι με επέλεξε η ΑΑ θα μου δώσουν αυτομάτως εργασιακή βίζα?
Απεναντίας, νομίζω ότι η ΑΑ δε θα μου δώσει θέση εργασίας εφόσον δεν έχω ήδη βίζα παραμονής στις ΗΠΑ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ SITE KAI ΣΤΟ FOROUM, ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ INTERNATIONAL OPEN DAY? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Βίζα εργασίας στην Αμερική μπορείς να πάρεις μόνον εφόσον ο εργοδότης σου αποδείξει ότι δεν έκαναν αίτηση άτομα που έχουν τα προσόντα (qualified) για την εργασία αυτή, που είναι ήδη πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι. (Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις για εποχιακές εργασίες, όπως συγκομιδή φρούτων, τουριστικές περιοχές κτλ).
Η διαδικασία για να αποδείξει ο εργοδότης τα παραπάνω είναι συγκεκριμένη και δαπανηρή.
Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, για δουλειές τύπου αεροσυνοδού, βίζα εργασίας είναι πρακτικώς αδύνατη.

Η ΑΑ ζητάει ελληνόφωνους για τη θέση του ιπτάμενου συνόδου και εχει στείλει ένας φίλος που όμως δεν γνωρίζει αν η εταιρία θα του παρέχει sponsorship ή θα πρέπει να διεκδίκησει ο ίδιος μια εργασιακή visa. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό it’s more than welcome γιατί ο άνθρωπος έχει περάσει στη δεύτερη φάση της συνέντευξης , που είναι δια ζώσης στο Dallas , και δυστυχώς η εταιρία δεν διευκρινίζει τίποτα από τα παραπάνω.

Δεν πιστευω ότι δινει την δυνατότητα να γίνει sponsor για visa. Κοίταξε τα requirements από το site της ΑΑ.

Requirements:

• High school diploma or GED equivalent required
  • College education or two years' customer service experience preferred
  • Must be able to make announcements, give emergency orders, and communicate in the English language
  • Must be at least 20 years of age
  • Must be in possession of a valid U.S. or Foreign Passport with applicable VISAs
  • Must possess the legal right to travel unrestricted to/from all states and countries that are served by American Airlines
  • Travel documents must remain valid throughout all phases of training and employment
  • Must have the legal right to work in the United States
  • Able to attend up to 6 1/2 weeks of unpaid training in Dallas/Fort Worth, Texas, and, if employed, move immediately to the city to which you are assigned as a base
  • Able to be on call and available to report for duty in your assigned base (reserve duty). Reserve duty may continue for an undetermined amount of years.

Με λίγα λόγια τα ζητάει αυτά πριν καν κάνει κάποιος την αίτηση, και συνήθως όλα αυτά τα τσεκάρουν στις συνεντεύξεις. Το καλύτερο θα είναι να προσπαθήσει να βγάλει εργασιακή visa πριν πάει στην συνέντευξη.

ΟΑ277