Υποτροφιες Πιλοτων Aegean

Jim_Chronakis

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGIR
Καλησπερα! Υπαρχει καποια εξελιξη με το πρωτο batch απο cadet pilots της Aegean? Ελεγαν οτι 01/04 θα ξεκινουσαν το training ομως δεν εχω δει καποιο post σε καμια απο τις σελιδες των σχολων.

Ναι, Egnatia ξεκινούν στις 19/4. Στην Global 21/4. Υποθέτω θα υπάρξουν posts σύντομα στα social των σχολών.

Ααα ωραια!! Επισης επειδη ενδιαφερομαι για το δευτερο batch το οποιο υποθετω οτι θα ξεκινησει την ιδια εποχη με το τωρινο, γνωριζετε αν γινονται δεκτα ατομα που εχουν παρει μονιμη απαλλαγη απο το στρατο λογω καποιας παθησης?

Last edited by a moderator:
Αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά εάν αυτή η πάθηση δεν σε εμποδίζει να βγάλεις το class 1 medical τότε θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει θέμα απ’ αυτή την άποψη.

Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να ηταν ή να ειναι στο τωρινο cadet group? Θα ηθελα να μαθω τι ισχυει για τις στρατιωτικες υποχρεωσεις. Στους ορους γραφει: "Οι άρρενες υποψήφιοι, θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Ρητώς ορίζεται ότι υποψήφιοι που έχουν πάρει αναβολή στράτευσης δεν γίνονται αποδεκτοί στο Πρόγραμμα, καθώς η αναβολή στράτευσης δεν συνιστά νόμιμη απαλλαγή." Τι ισχυει για τις μονιμες απαλλαγες? Ειτε καποιος εχει τελειωσει τη στρατιωτικη θητεια του ειτε εχει παρει μονιμη απαλλαγη γινεται δεκτος σε οτι αφορα το στρατιωτικο κομματι?

Γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνο στην Aegean για τις αποριες σου? Εγω προσωπικα αυτο θα εκανα για κατι τοσο σοβαρο οσον αφορα τις υποτροφιες .Βλεπω ρωτας εδω και αρκετο καιρο .Το καλυτερο ειναι να καλεσεις η να στειλεις ενα μηνυμα στη σελιδα τους στο ΦΒ να παρεις σιγουρες απαντησεις.

Ειχα στειλει email οσο ετρεχε ακομα το προγραμμα να ρωτησω και μας απαντησαν 2 μηνες μετα σε ολους οσους ειχαν στειλει για ερωτησεις και δεν υπηρχε σαφης απαντηση

Δοκιμασε να παρεις τις σχολες Global ,Egnatia που γινεται το προγραμμα εκει θα εχεις σιγουρη ανταποκριση και θα σου πουν.Παντως οπως σου εχουν απαντησει παλαιοτερα αν δεν εχεις προβλημα να βγει το medical 1 δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα .Αλλα μενω στο <δεν νομιζω>. Καλη τυχη

Last edited by a moderator:
Για τις θέσεις NTR πάντως έχει τρεις επιλογές :

1683719984302.png

Όπως το καταλαβαίνω εγώ αν έχεις απαλλαχθεί δεν έχεις θέμα. Ωστόσο αν η απαλλαγή δεν είναι σικέ και ο λόγος είναι σοβαρός, ψάξε αν μπορείς να βγάλεις το medical.

Eίναι σαφές, σε θέλουν αν έχεις ξεμπερδέψει με τον Α ή Β τρόπο. Αν έχεις αναβολή και όχι απαλλαγή σημαίνει ότι θα σου ξανάρθει το χαρτί και η Α3 έχει αεροπλάνα να περιμένουν.

Νομίζω πλέον οι απαλλαγές δεν γράφουν τον λόγο απαλλαγής, οπότε δεν υπάρχει άλλο θέμα.