Wizz Air στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η ιστορία αυτή σέρνεται χρόνια, βρήκα δημοσίευμα του Skift όπου περιέχεται και απάντηση της Wizz.
Σε αυτό γράφει ότι μπορεί το ad blocker να κάνει το σάιτ να νομίζει πως είναι automated system και να προκαλεί την έξτρα χρεώση. Και η αλήθεια είναι ότι όταν έκανα τη δοκιμή που ανέφερα πριν, μου πέταξε καποια στιγμή ξαφνικά ένα captcha στην οθόνη. Ίσως κάποιοι ad blockers το θεωρούν διαφήμιση αυτό και το αποκρύπτουν με αποτέλεσμα να μπαίνει η χρέωση

Εντάξει τραγική εταιρεία. Τους έστειλα και άλλο mail που τους εξηγώ πως το έκανα από το σπίτι μου και να μου εξηγήσουν που λέει αυτό για το ad blocker.

Νέο δρομολόγιο:
Βενετία (VCE) - Αθήνα (ATH) , από 31 Μαρτίου 2025 , 3 weekly , κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή , με Α321neo.

Tρίτη, η Wizzair παιρνει την θεση της Easy που κλεινει την βαση στην Βενετία και καταργει τα VCE-ATH, JMK,CFU,RHO,KGS,EFL

Επίσης έχει βγάλει από το σύστημα το MXP-ATH από τις 12 Γενάρη 2025 και το ξεκινάει πάλι 28 Οκτώβρη 2025. Ξέρουμε αν κάνει αναπροσαρμογή ή το κλείνει για αυτό το διάστημα; Προσωπικά, μου φαίνεται περίεργο να το σταματάει ειδικά μες το καλοκαίρι όπου οι πληρότητες είναι γεμάτες και ειδικά από Αθήνα σχεδόν πάντα με overbook. Let's see...