Βοήθεια στους συμπολίτες μας

Elliott LGAV

Business-Class-Member
Περιοχή
Globe
Website
www.11aviation.com
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
TNCM
Αγαπητά μέλη,

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί θα αναχωρήσει από το κτίριο των αναχωρήσεων του ανατολικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), ένα ρυμουλκούμενο 8 Χ 2,60 με είδη πρώτης ανάγκης και προορισμό τον νομό Ηλείας.
Το ρυμουλκούμενο όχημα θα οδηγήσουν οι «γνωστοί – άγνωστοι» του RBF στην Πελοπόννησο με καμιά 10ριά κουζινάκια (καινούρια), πετσέτες, ρούχα και διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Ζητάμε την βοήθεια σας να το γεμίσουμε. Παρακαλούμε να μας φέρετε υλικά αγαθά, όχι χρήματα. Από τις 7:00 το πρωί θα βρισκόμαστε εκεί και θα περιμένουμε όλους όσους έχουν είτε παλαιά πράγματα που δεν τα χρησιμοποιούν, είτε καινούρια. Ότι μπορείτε. Από ένα μπλουζάκι, ένα σχολικό τετράδιο, οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.
Ελπίζουμε να χρειαστεί να κάνουμε περισσότερο από 1 δρομολόγια. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ακολουθήσει για safe guarding στους δρόμους λόγω όγκου του ρυμουλκούμενου.

Παρακαλούμε προωθείστε αυτό το μήνυμα όπου νομίζετε.

«Αύριο» μπορεί να βρεθούμε για κάποιο λόγο εμείς στην θέση τους.

Χρήσιμο θα είναι να δώσουμε και ρούχα που έχουμε σε καλή κατάσταση και δεν φοράμε. Ιδιαίτερα μάλιστα οτιδήποτε σε ζακέτες και μπουφάν.
Σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό: ρουχισμός, υπόδηση, εσώρουχα, είδη προσωπικής υγιεινής, και κλινοσκεπάσματα είναι ψηλά στην λίστα των αναγκών.

Εγώ είμαι μέσα και δηλώνω παρών. Είπατε ότι είναι από τις 7 μέχρι τις 11 το πρωί στις 16 Σεπτεμβρίου; Για να το έχω σίγουρο δηλαδή.

Σωστό. Και είμαστε σε επαφή με το περιοδικό TetraMag (για 4χ4), Camper (αυτοκινούμενα τροχόσπιτα) για να γίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο convoy.

Ευχομε το κράτος, όποιο χρώμα και αν έχει μετά τις εκλογές να μην τους ξεχάσει αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς τουλάχιστον δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε.
Δεν μπορώ να δεχθώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ότι χάθηκαν τόσες ζωές το έτος 2007!!!!
Δεν μπορώ να δεχθώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ότι τόσοι άνθρωποι έμειναν στον δρόμο.
Τόσοι άνθρωποι που ζουν από την γη που κάηκε και που μας έδιναν τόσα αγαθά, και συντελούσαν στην οικονομία της χώρας γενικότερα.

Η παραπάνω προσπάθεια έχει και ένα νόημα για την δημιουργία μίας ομάδας εθελοντισμού γενικότερα με διάφορα μέσα (4χ4, τροχόσπιτα κλπ) η οποία θα μπορεί να ενεργοποιηθεί σε ανάλογες περιπτώσεις.

oaicarus":16xu6enk said:
Εγώ είμαι μέσα και δηλώνω παρών. Είπατε ότι είναι από τις 7 μέχρι τις 11 το πρωί στις 16 Σεπτεμβρίου; Για να το έχω σίγουρο δηλαδή.

Αν και την Κυριακή θα έιμαι υπηρεσία στο LGTT ( Υπηρεσία Εναερίων Μέσων Λιμενικού Σώματος) θα προσπαθήσω να φέρω οτι μπορώ.

Λοιπόν επειδή έχουμε λάβει πάρα πολλά e-mail μελών που λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πολύ δεσμευτικό 4ωρο που γράψαμε, το σκεπτικό έχει αλλάξει. Θα υπάρχει τουλάχιστον 1 αυτοκινούμενο τροχόσπιτο στον χώρο του Ανατολικού από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι την Κυριακή το πρωί ώστε να μπορούν όλο αυτό το διάστημα (Παρασκευή μέχρι Κυριακή) να γίνονται παραδόσεις αγαθών.

Θα ακολουθήσει σχετικό Post αρκετές ημέρες πριν.

Συγχωρέστε μας αλλά δεν έχουμε εμπειρία συντονισμού τέτοιων καταστάσεων, όμως θα το παλέψουμε όσο μπορούμε και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση ματαίωσης.

Tsoukakis Ioannis":7tmgvv5g said:
Αν και την Κυριακή θα έιμαι υπηρεσία στο LGTT ( Υπηρεσία Εναερίων Μέσων Λιμενικού Σώματος) θα προσπαθήσω να φέρω οτι μπορώ.

Περα απ'αυτο αν θελετε χερια για την φορτωση του ρυμουλκου ή οτι αλλο, εγω μπορω απο Σαββατο απογευμα και κυριακη να ερθω να σας βοηθησω.
Χελμης Σαββας

Σάββα η παρέα και μόνο θα είναι πολύτιμη.

Θα σε περιμένουμε.

Savvas":2ty63t7u said:
Περα απ'αυτο αν θελετε χερια για την φορτωση του ρυμουλκου ή οτι αλλο, εγω μπορω απο Σαββατο απογευμα και κυριακη να ερθω να σας βοηθησω.
Χελμης Σαββας

Όταν γράφεις Ανατολικό εννοούμε το παλιό Ανατολικό Αεροδρόμιο και οχι Ελ. Βενιζέλος:
Ευχαριστώ

Στο parking του πρώην Ανατολικού στο Ελληνικό θα είναι το τροχόσπιτο, από Παρασκευή 18.00 έως Κυριακή 11.00.
Ας συνεισφέρουμε όσο μπορούμε...