Transavia στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter LXSKLH
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Help!! Πεταω αυριο για AMS και δεν με αφήνει να κάνω τσεκ-ιν γιατί η κρατηση ειχε γινει για 2 ατομα μαζι και ο φίλος μου τελικά δεν θα έρθει..Αλλά οταν παω να κανω τσεκ ιν και ξετσεκάρω το όνομα του δεν με αφήνει να το κανω,βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα!..Τι να κάνω; να τον τσεκάρω κι αυτόν και να τον αφήσω no-show? Και αν μου κάνει τα ιδια κ στην επιστροφή;

Το ΑΤΗ-ORY πάει και για χειμώνα πια με πτήσεις κάθε 1,3,5...Σιγά σιγά η KLM/AF επεκτείνεται μέσω της HV για να αντιμετωπίσουν τις άλλες λοκο..Τρέμε U2.. :D

Oντως από 12 Φεβρουαρίου 2015 η ολλανδική εταιρεία επαναφέρει τη σύνδεση Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή.
Ενώ από 1η Απριλίου διπλασιάζονται σε 6, άρα το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ μετατρέπεται σε καθημερινό εκτός Δευτέρας

Απο 9/5/15η Transavia θα συνδεει το Παρισι(Ορλυ) με την Θεσσαλονικη

TO 3580 ORY 0700 - 1050 SKG 6
TO 3580 ORY 1540 - 1930 SKG 24

TO 3581 SKG 1135 - 1335 ORY 6
TO 3581 SKG 2015 - 2215 ORY 24

Καλημέρα.
Ήθελα να ρωτήσω για την Transavia, θέλω να πάρω μαζί μου 2 βαλίτσες των 15 κιλών περίπου. Επιλέγω στην αγορά 30 κιλά. Μπορώ να το κάνω αυτό ή τα 30 κιλά είναι για την μια βαλίτσα;
Η πολιτική της εταιρίας είναι πάνω από 32 κιλά σπάει σε δυο βαλίτσες. Τι κάνω λοιπόν αγοράζω επιπλέον 30 κιλά με 35€ και ελπίζω να δεχτούν τις δυο βαλίτσες ή αγοράζω 40 κιλά με 45€ και είμαι ΟΚ;

Η transavia χρησιμοποίει το piece and weight concept, οπότε πρέπει να έχεις αγοράσει και τον ανάλογο αριθμό αποσκευών και το ανάλογο βάρος. Αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι στην διακριτική ευχέρεια του υπαλλήλου οπότε και ενέχει μεγάλο ρίσκο.

Μα δεν υπάρχει η επιλογή για 2 βαλίτσες μόνο αν πάρεις κάτι άνω των 32 άρα πας στα 40. Πάντως βαλίτσα 30 κιλών και ένα κομμάτι λιγάκι δύσκολο το βλέπω. Τέσπα μάλλον θα πάρω 40 κιλά =45 € και ας πάει χαμένο ένα δεκάρικο...

Αδελφέ, έχει αλλάξει το site της Transavia και με μια γρήγορη ματιά δεν έβγαλα άκρη. Επειδή έχω να προλάβω μια πτήση σου γράφω το τηλέφωνο της εταιρίας που κάνει την πρακτόρευση της Transavia στην Αθήνα. Η εταιρία είναι η Gallant Hellas και το τηλέφωνο είναι 2104286844-45. Θα σε βοηθήσουν περισσότερο νομίζω.
bb

Γνωστός μου πέταξε μαζί τους στις γιορτές ΑΤΗ-ORY-ATH, τους γδάρανε ζωντανούς. Πολύ ελαστικοί στην ΑΤΗ, τους ξεβρακώσανε στο ORY. Σύμφωνα μάλιστα με υπάλληλο στο ORY, η HV είναι ελαστική μόνο σε Ελλάδα και Πορτογαλία για ευνόητους λόγους. Φυσικά, by the book όλα μέχρι κεραίας...

Thanks για το τηλέφωνο nick15801. Το έκλεισα τώρα για 40 κιλά (ούτε εμπόρευμα να μετέφερα) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αφού πουθενά δεν βρήκα διευκρίνηση. Θα τους καλέσω όμως αύριο για να μάθω έτσι από περιέργεια. Άντε να δούμε...