ΤΟΡ-10 ΤΩΝ ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Kaigw simfwnw en meri me ton apo panw... :lol:

To A350 opws eixame pei se allo topic einai ena ftino (alla oxi ftiniariko!) long range aeroplano. H Airbus to evgale gia na xtipisei to 7E7 kai oxi giati eixe kapoio orama. Den einai texnologiko epiteugma opws to A380...einai kinisi antagwnismou kai poli eustoxi gia mena.

Otan o monos antagwnistis sou vgazei kainourio proion den kathese me staurwmena xeria na deis an tha petixei i oxi. Apantas to sintomotero dinaton me kainourio (i aplos "kainourio") proion. An den exeis kati texnologika anwtero tote aplws rixneis tin timi. Kai to A350 tha einai arketa ftinotero apto 7E7...

Ti 8elete va mou peite re paidia, oti epeidn n NTOINK ebgale stn dekaeteia tou 50 diorofa aeroplava (kias ftiaxtnkave movo kapoia prwtotupa movo) ti paei va pei, oti n Airbus dev exei opama me to A380? Gia sta8eite re!

για την Airbus στην περίπτωση του Α350 μάλλον είναι θέμα "εμπορικής προώθησης" το να δώσει ένα άλλο όνομα στο συγκεκριμένο αεροσκάφος και να μην το πει π.χ. 330-500. Θέλει να "φαίνεται" καινούργιο, ενώ στην ουσία δεν είναι.

Ναι ρε παιδιά, αλλα και μ αυτή την λογική, το 340-500 και -600 θα έπρεπε να λέγεται Α360 / Α370 ή δέν ξέρω εγώ τί άλλο... Σύν τοις άλλοις, και Α350.000.000 να το πούν το νέο μοντέλο, οι αγοραστές δέν είναι ηλίθιοι, είναι πανεύκολο να καταλάβουν οτι πρόκειται για μια μετεξέλιξη,απλά,του Α330!

(Απο την άλλη, αυτό το 7Ε7, ΕΔΩ μου κάθεται... :oops: )

Boeing 757-300 γιατί είναι σαν φτερωτό λουκάνικο Φρανκφούρτης και Shorts SD3-30 και Skyvan γιατί είναι σαν κιβώτια με φτερά...

Θα με βαρέσετε, αλλά το Α380 δεν παλεύεται...Καλύτερα να μην το δω μπροστά μου αυτό το πράγμα...Όσο για τα 737 και τα 757 είμαι εντελώς αντίθετος μ'αυτά που λετε :lol:

Θα συμφωνήσω με τον mimithem, πειράζει? Αυτή η χοντρομουράκλα του 380 δέν βλέπεται... Και γενικότερα είναι απίστευτα κοντόχοντρο και άχαρο.

Επίσης, κάτω τα χέρια απο το 752. Είναι απο τα κομψότερα αεροπλάνα που πετούν! 8) :wink:

Καλα ολα τα αλλα... το 727???? :!: Για μενα οτι πιο ομορφο εχει πεταξει μεχρι τωρα...

Μαζι με το βασιλια 747! Την ομορφια του σε απογειωση Δεν την εχει κανενα αλλο!

Τωρα... Α380... Ειναι σαν καρικατουρα αεροπλανου. Ισως αργοτερα καμια strech εκδοση του κανει καλο στην εμφανιση.

Και το Α350 μαζι με το ξαδερφο του Α330 σαν καλες εκδοσεις ρωσικου αεροπλανου ειναι...

Anyway... οπως "πεταει" κανεις! :)

Ιδού και η δική μου λίστα:
1.Shorts Skyvan (δικαίως οι Ολυμπιακοί-οι πιλότοι,όχι οι γαύροι-τά έλεγαν «κουβάδες»...)
2.Shorts SD330 (ευτυχώς μετά οι «αδελφοί Κοντοί» κατάλαβαν τί σημαίνει ουρά κι’έβγαλαν το SD360..)
3Trislander (η απάντηση στό ερώτημα «πού να την βάλουμε αυτή την έλικα που μάς περίσσεψε;»)
4.B757 (Πάλι καλά που δέν βγάλανε και long bodied version…)

Αυτά πρός το παρόν και έπεται συνέχεια...