TOP 5 καμμένων μελών στο forum

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

jerry

Concorde-Class-Member
Website
www.air-born.gr
Εμπνευσμένος από άλλο forum και μιας και σιγά,σιγά γνωριζόμαστε όλο και καλύτερα, ελάτε να ψηφίσουμε ποια πιστεύετε ότι είναι τα 5 πιο καμμένα μέλη του forum (όχι μόνο αεροπορικά αλλά και σε σχέση με τη συμπεριφορά τους στο forum)

Ακούω τις απόψεις σας και επανέρχομαι με τις δικές μου... :roll:

EDIT (kai tnv alln fora va eisai pio safns.. ;) )

Εγώ λέω να το περιορίσουμε μόνο στο "καμμένοι αεροπορικά" γιατι, άν το επεκτείνουμε, προβλέπω κλειδαριά, και μάλιστα σύντομα...

Θα επανέλθω μόλις μας δώσεις το δικό σου Top 5 :wink: :wink: :wink:

Ε νομίζω μπορούμε να δούμε εύκολα, ποιοι είναι οι πιο καμμένοι του forum...
Ας ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά...

:arrow: Makedonas :arrow: 5.26 δημοσιεύσεις ανά ημέρα
:arrow: seven4seven :arrow: 3.70 δημοσιεύσεις ανά ημέρα
:arrow: goldfish :arrow: 2.17 δημοσιεύσεις ανά ημέρα
:arrow: alexander :arrow: 2.06 δημοσιεύσεις ανά ημέρα

:lol: :lol: :D :D

Και επανέρχομαι για να προλάβω παρεξηγήσεις...Το καμμένοι το είπα με την καλή έννοια, δηλαδή ότι ασχολούνται πιο πολύ με το forum κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Δενείχα κακή πρόθεση στο μυαλό μου...

Για μέναλοιπόν,
makedonas γιατί είναι πάντα παρών και γιατί μαζεύει τα πάντα από collectables :roll:
seven4seven γιατί ενώ δεν είναι ούτε ένα χρόνο μέλος έχει εθιστεί χειρότερα και από το simulator...τα παραλέω ε....
φυσικά οι πρωτοπόροι της ιδέας hristos,akis γιατί πόσοι πιο τρελοί θα κάθονταν να ασχοληθούν με forum αεροπορίας...αλλά με τέτοια τρελά μέλη....πως να αντέξουν...

Την 5η θέση την αφήνω για τον απανταχού αναγνώστη και εκάστοτε συγγραφέα που θα μας κουφάνει/τρελάνει/διασκεδάσει με τα post του...

Τα παραπάνω πάντα φιλικά και με δόση αστείου...

Xμμμμ... Χρήστο, τα πολλά posts δέν είναι και απαραίτητα ενδεικτικά "καψίματος" :wink:

Λοιπόν:
-GP707 (ξέρει γιατί) :wink:
-akis / xristos για τους ίδιους λόγους που ανέφερε και ο Jerry
-...τον οποίο θα τοποθετήσω στην τέταρτη θέση :roll:
-Και στην πέμπτη θα βάλω τον George, με τα πιό περιεκτικά posts απ'όλους και με διαφορά :)
(όσους δέν ανέφερα,μήν χαλιέστε, Τοπ 5 είπε το παιδί :lol:

seven4seven":2m3f746j said:
Xμμμμ... Χρήστο, τα πολλά posts δέν είναι και απαραίτητα ενδεικτικά "καψίματος" :wink:

Εγώ το είδα το "καμμένος" καθαρά με το ποιος ασχολείται (δηλ. postάρει) περισσότερο με το forum... Βέβαια κι εγώ μπορεί να μπαίνω και 10 φορές τη μέρα (τώρα με το dsl και την εξεταστική που είμαι όλη μέρα σπίτι) αλλα δεν γράφω πολλά post... οπότε και πάλι σχετικό... :roll: :roll:

Αν το δούμε το "καμμένος" γενικά με το ποιος ασχολείται με την αεροπορία περισσότερο και εις βάθος και πάλι δεν ξέρω... γιατί εδώ μέσα είναι καμια 10αρια ατόμα... ο καθένας ειδικός στον τομέα του... :wink: :wink: (Για να μην αδικήσω κανένα) :P :P

Δύσκολα μας βάζεις jerry! :D Αν το "καμμένος" το αντικαταστήσουμε με το "εθισμένος" (όπως εννοούσε και ο jerry εξαρχής άλλωστε), το τοπ 5 θα βγει πολύ δύσκολα...

Akis και Hristos μέσα στο top 5, γιατί τουλάχιστον τον ένα από τους δυο τους τον έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια να μην μπορεί να μείνει μακριά από το forum ούτε στις καλοκαιρινές διακοπές του. Και είμαι σίγουρος ότι και ο έτερος είναι το ίδιο αφοσιωμένος.

GP707 και xristos επίσης μέσα στο top, γιατί έχουν κάνει πολλή και καλή δουλειά ο καθένας στον τομέα του, την οποία έχουν μοιραστεί με όλους τους επισκέπτες του airliners.gr και, κυρίως αυτό, χωρίς άλλο όφελος (κάποια στιγμή έπρεπε να σας το πω ανοιχτά και δημοσίως, κύριοι :thx:).

Άνετα στο top θα έμπαιναν και πολλοί άλλοι, που είτε γράφουν συχνά είτε επισκέπτονται το forum πολλές φορές την ημέρα. Το πρωί στη δουλειά, το μεσημέρι μόλις γυρίσουν σπίτι (μπας και προέκυψε κάτι νέο από το πρωί), το απόγευμα μετά τη μεσημεριανή ξεκούραση (μπας και προέκυψε κάτι νέο από το μεσημέρι), το βράδυ πριν την έξοδο ή τον ύπνο (μπας και προέκυψε κάτι νέο από το απόγευμα) κ.ο.κ. Ξέρω πολλούς! Πάρα πολλούς! :wink:

Και, όπως έγραψε και ο jerry,
jerry":3thwwft0 said:
Την 5η θέση την αφήνω για τον απανταχού αναγνώστη και εκάστοτε συγγραφέα που θα μας κουφάνει/τρελάνει/διασκεδάσει με τα post του...

Κατ΄αρχην θελω να ευχαριστησω τον ελληνικο λαό που μου εδωσε αθρωα την ψηφο του! :lol:
Ευχαριστω George :wink:

λοιπον στο θεμα μας
2 θεσεις ειναι ρεζερβε (Ακης, Χρηστος)
Στις αλλες θα εβαζα Μακεδονα & 7-4-7
Για την τελευταια ειναι δυσκολη επιλογη μιας και εχω 2-3 υποψηφιους. Θα παρω τη βοηθεια του κοινου και θα απαντησω προσεχως. :D Παντως συμφωνω και με τον George και με τον Jerry. Ας πουμε οτι ο πεμπτος ειναι ο "αγνωστος στρατιωτης" του forum. :P

Stous kammenous pou arxisan auto to forum kai stous kammenous pou to agapane kai to kanoun akomi pio... kauto....Ka8e post deixnei kapsimo...