Δύσκολα μας βάζεις jerry!
Αν το "καμμένος" το αντικαταστήσουμε με το "εθισμένος" (όπως εννοούσε και ο jerry εξαρχής άλλωστε), το τοπ 5 θα βγει πολύ δύσκολα...
Akis και Hristos μέσα στο top 5, γιατί τουλάχιστον τον ένα από τους δυο τους τον έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια να μην μπορεί να μείνει μακριά από το forum ούτε στις καλοκαιρινές διακοπές του. Και είμαι σίγουρος ότι και ο έτερος είναι το ίδιο αφοσιωμένος.
GP707 και xristos επίσης μέσα στο top, γιατί έχουν κάνει πολλή και καλή δουλειά ο καθένας στον τομέα του, την οποία έχουν μοιραστεί με όλους τους επισκέπτες του airliners.gr και, κυρίως αυτό, χωρίς άλλο όφελος (κάποια στιγμή έπρεπε να σας το πω ανοιχτά και δημοσίως, κύριοι
).
Άνετα στο top θα έμπαιναν και πολλοί άλλοι, που είτε γράφουν συχνά είτε επισκέπτονται το forum πολλές φορές την ημέρα. Το πρωί στη δουλειά, το μεσημέρι μόλις γυρίσουν σπίτι (μπας και προέκυψε κάτι νέο από το πρωί), το απόγευμα μετά τη μεσημεριανή ξεκούραση (μπας και προέκυψε κάτι νέο από το μεσημέρι), το βράδυ πριν την έξοδο ή τον ύπνο (μπας και προέκυψε κάτι νέο από το απόγευμα) κ.ο.κ. Ξέρω πολλούς! Πάρα πολλούς!
Και, όπως έγραψε και ο jerry,
jerry":3thwwft0 said:
Την 5η θέση την αφήνω για τον απανταχού αναγνώστη και εκάστοτε συγγραφέα που θα μας κουφάνει/τρελάνει/διασκεδάσει με τα post του...