makedonas
Concorde-Class-Member
- Website
- avianewsgr.blogspot.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- RUS
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
Με τοσες ψηφοφοριες και ιστοριουλες, ειπα να προσφερω και εγω τον οβολο μου.. Για οσους δεν ερχεται αμεσως το εν λογω safety card στο μυαλο, τα βαζω σε λινκ (η επιλογη ειναι αλφαβιτικη!!!). Θα χαιρομουνα αμα εβλεπα και κανενα σχολιο επι των καρτων!!!!
1. Aegean safety CROSSAIR Style
2. Air Greece
3. Arista International Airlines
4. Avionic
5. Axon Airlines - Boeing 737-700 LH Style
6. EuroAir Embraer Bandeirante
7. Hellas Wings - BAe Jetstream 31
8. Hellenic Star - new style
9. Olympic Airways - Boeing 747
10. Venus - SAS style
Θελω να πιστευω οτι ΟΛΟΙ ειστε σε θεση να αποφασισετε αντικειμενικα, και οχι λογω του οτι "γουσταρετε" την εν λογω εταιρεια (απευθυνομαι σε μερικους εδω μεσα, χωρις να θελω να βαλω ονοματα για να αποφυγουμε την "παιδικη χαρα") Και λογω του οτι ισως αναρωτηθειτε γιατι εβαλα το Β747 στην Ολυμπιακη, τι να βαλω? Αφου 40 χρονια το ιδιο λειαουτ εχει! Δεν ηθελα να μου πει κανεις σας οτι την αδικω! Αλλα οκ, υπαρχουνε αλλες εταιρειες που το γουσταρουνε το στυλ της ΟΑ.. Οποτε μερικοι μερικοι εδω μεσα θα μπορεσουνε να χαρουνε βλεπωντας λγιο απο κλασσικο ΟΑ λειαουτ! (τα γλυφιντζουρακια θα τα μοιρασω μετα! )
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που θα ελεγε και ο Τασος!!!
ΥΓ1: Ζηταμε τα πιο ομορφα ελληνικα safety cards και τιποτα αλλο!
ΥΓ2: Εγινα κατανοητος?
1. Aegean safety CROSSAIR Style
2. Air Greece
3. Arista International Airlines
4. Avionic
5. Axon Airlines - Boeing 737-700 LH Style
6. EuroAir Embraer Bandeirante
7. Hellas Wings - BAe Jetstream 31
8. Hellenic Star - new style
9. Olympic Airways - Boeing 747
10. Venus - SAS style
Θελω να πιστευω οτι ΟΛΟΙ ειστε σε θεση να αποφασισετε αντικειμενικα, και οχι λογω του οτι "γουσταρετε" την εν λογω εταιρεια (απευθυνομαι σε μερικους εδω μεσα, χωρις να θελω να βαλω ονοματα για να αποφυγουμε την "παιδικη χαρα") Και λογω του οτι ισως αναρωτηθειτε γιατι εβαλα το Β747 στην Ολυμπιακη, τι να βαλω? Αφου 40 χρονια το ιδιο λειαουτ εχει! Δεν ηθελα να μου πει κανεις σας οτι την αδικω! Αλλα οκ, υπαρχουνε αλλες εταιρειες που το γουσταρουνε το στυλ της ΟΑ.. Οποτε μερικοι μερικοι εδω μεσα θα μπορεσουνε να χαρουνε βλεπωντας λγιο απο κλασσικο ΟΑ λειαουτ! (τα γλυφιντζουρακια θα τα μοιρασω μετα! )
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που θα ελεγε και ο Τασος!!!
ΥΓ1: Ζηταμε τα πιο ομορφα ελληνικα safety cards και τιποτα αλλο!
ΥΓ2: Εγινα κατανοητος?