θελω να κανω κρατηση εισητηριου απο θεσσαλονικη για κω

• Thread starter Thread starter thanos54
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

thanos54

Νέο μέλος (Tourist)
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
thes
Καλη σας μερα Αν και νεος στο σαιτ ειμαι αρκετα μεγαλος σε ηλικια και σχεδον ασχετος με την Τεχνολογια του ινερνετ
Γι αυτο το λογο ζητω την κατανοηση σας γι τυχον λαθη μου
Ειμαι απο Θεσσαλονικη και ειμαι Χαμηλοσυνταξιουχος, οπως καταλαβενεται οι δυνατοτητες μου ειναι περιορισμενες Θα ηθελα να παω στην κω για να δω τον γιο μου μιας και ειναι Στρατιωτικος αλλα δυστυχως ολες οι πτησεις ειναι μεσω Αθηνων και το κοστος του εισητηριου ειναι μονο για τους εχοντες.
Θα παρακαλουσα καποιον φιλο να με βοηθησει να βρω αυτα τα φθηνα εισητηρια που αναφερουν κατα διαστηματα (προσφορες) Που απ οτι βλεπω και καταλαβαινω ειναι μπαρουφες πχ εισητηριο προσφορα 49 ευρω βγαινει 446 ευρω με τους φορους και τα λοιπα
Θα περιμενω ανυπομονα να βρω καποιον φιλο να με καθοδηγησει Ευχαριστω

Από Θεσσαλονίκη για Κω πετάνε απευθείας τόσο η Aegean όσο και η Astra. Ενδεικτικά, για 10 με 17 Ιουλίου η Aegean ζητάει 243.00 και η Astra 195.00. Μπορείτε να ξεκινήσετε απ' αυτές τις 2 ή εναλλακτικά μέσω κάποιου ταξ. πρακτορείου. Τα παιδιά από Θεσσαλονίκη ίσως μπορούν να σας δώσουν παραπάνω πληροφορίες.

Όχι, δεν είναι μπαρούφες οι προσφορές, καθώς συνήθως συμπεριλαμβάνουν και τους φόρους. Όμως πρέπει κανείς να τις προλάβει γιατί τα εισιτήρια που βγαίνουν σε αυτές τις τιμές είναι λίγα, οπότε ειδικά για δημοφιλείς ημερομηνίες... εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού... :(

Κε Θανο οι προσφορες οπως ειπε και ο φιλος "menelaos " πρεπει να την αρπαξεις την στιγμη που βγαινουν!
Περαν τουτου, η προσφορα που ειχε βγαλει η Aegean απο θεσσαλονικη για Κω ηταν για κρατησεις εισητηριων μεχρι τις 26/6
Γραψτε μας ποσες μερες θελετε να μεινετε στην Κω και αν εχετε καποια ευελιξια στις ημερομηνιες σας, πχ. 10-18/7
και ευχαριστως να σας βοηθησουμε στην αναζητηση καλυτερης τιμης!
Απο μια γρηγορη ματια η φθηνοτερη επιλογη φαινεται να ειναι στις 11-18/7 με πτηση της Aegean στα 204.00 EUR αν το κλεισετε
απο το το http://www.figame.gr που ειναι ενα απο τα εγκυρα ηλεκρονικα Ελληνικα πρακτορεια!

Επίσης ενημερωτικά τη Θεσ/νίκη με την Κω συνδέει και η Sky express κάθε Δευτέρα και Σάββατο με φιξ τιμές πάνε έλα γύρω στα 250 ευρώ. Εδώ το σύστημα κράτησης της εταιρίας http://skyexpress.forth-crs.gr/english/npgres.exe?PM=BO

Καλησπερα και σας ευχαριστω πολυ ολους εσας που ασχοληθηκατε για μενα Οπως σας ειπα θελω εισητηρια 2 τον αριθμο οχι καποια συγκεκριμενη ημερομηνια
για μηνα Νοεμβριο μεχρι και Μαρτιο 2012 Αν βρουμε κατι απο τωρα δεν θαειναι πιο φθηνο το εισητηριο? Σας ευχαριστω και παλι

thanos54":a1qhuyzq said:
Οπως σας ειπα θελω εισητηρια 2 τον αριθμο οχι καποια συγκεκριμενη ημερομηνια
για μηνα Νοεμβριο μεχρι και Μαρτιο 2012 Αν βρουμε κατι απο τωρα δεν θα ειναι πιο φθηνο το εισητηριο? Σας ευχαριστω και παλι

Κε Θανο οι προγραμματισμενες απ'ευθειας πτησεις της Aegean απο Θεσσαλονικη για Κω βαση του καλοκαιρινου πλανου ισχύουν μεχρι τις 2 Οκτωβριου 2011. Aπο την στιγμη που οι ημερομηνιες του ταξιδιου σας ειναι τοσο ευελικτες (11/11 εως 03/12), θα σας προτεινα να περιμενετε την επομενη προσφορα της Aegean η της Olympic που θα βγει και να κλεισετε τα εισητηρια σας τοτε... Συνηθως γυρω στον Οκτωβριο βγαινει κατι..
Σιγουρα θα ειναι φτηνοτερα απο τις υπαρχουσες τιμες ακομα και για ταξιδι μεσω Αθηνων! Για παραδειγμα σε περιοδο προσφορας θα τα βρειτε στην Aegean τουλαχιστον το SKG-ATH-KOS-ATH-SKG γυρω στα 165 EUR (το ατομο μετ' επιστροφης) τελικη τιμη με φορους, ενω αυτη τη στιγμη για ολο το διαστημα που ενδιαφετεστε κυμαίνονται στα € 223.
Δεν ξερω αν εχετε συχνη προσβαση στο διαδυκτιο...
αλλα θα σας προτεινα να κανετε εγγραφη στα Newsletter και των δυο εταιριων ωστε να μαθενετε εγκαιρα τις τρεχουσες προσφορες!

Κε Θανο καλη σας μερα! Οπως ειχα προβλεψει οι νεες προσφορες της Aegean βγηκαν Φρεσκιες φρεσκιες!
Απο μια γρηγορη ματια καλυτερη τιμη Θεσαλλονικη-Κως-Θεσαλλονικη 23/9 - 2/10 στα 100.00 EUR Τελικη τιμη μαζι με τους φορους το ατομο!
Μετα τις 2 Οκτωβριου η επιλογη σας θα ειναι μονο μεσω Αθηνων EUR 137.28!

Μονο αν σας ενδιαφερει μια απο τις δυο επιλογες βιαστειτε να τα κλεισετε...γιατι η προσφορα ισχυει για κρατησεις μεχρι 8/8/2011 και για περιοδο ταξιδιου απο 12.09.2011 μέχρι 24.03.2012