θα μπει η Α3 σε alliance?

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dtrach

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Athens,Greece
To ξέρω ότι το αφεντικό είπε ότι το ψάχνουν....αλλά τι θα γίνει? Θα μπεί? Πότε περίπου?Σε ποιά ? Γνωρίζετε τίποτα παραπάνω?? Άντε να δούμε πότε μία ελληνική εταιρία θα κάνει αυτή τη κίνηση.... :cry:

Thymamai otan i X5 eixe kapoia synergasia gia airport handling kai gates me tin AF. Lete na yparxoun akomi oi "filies"?

@dtrach
Vlepw kaigesai na deis alliance logo se elliniki atracto :wink: :lol:

mhpos sthn star alliance :lol:
h star alliance einai mono gia kratikes etairies h kai gia idiotikes :?:

poly pithano na einai i star alliance...den apokleietai i prosfati symfonia A3-LH gia ptiseis code share na einai to proto vima

Ean den perasoyn toylaxiston 4 xronia den ginetai tipota.
Alla kai pali einai teleios avevaio na mpei h A3 sthn Star Alliance xoris na apokleietai.
Sas thymizo thn italikh Air One h opoia einai edo kai arketa xronia Partner of Lufthansa xoris omos na apotelei kai melos ths symmaxias.

signomi alla mipos echasa tipota?

gia na mpeis se kapia alliance prepei na doseis kati ektos apo to na pareis....auti tin stigmi ti echei na dosei i A3? sostos o "apo pano " mou schetika me tin air one.

min ksechname oti i A3 einai mia regional kai tipota allo....tora an agorasei kamia OA tote isos alaksei to pragma...alla den to vlepo

KGP":3mrfdwz0 said:
min ksechname oti i A3 einai mia regional kai tipota allo....tora an agorasei kamia OA tote isos alaksei to pragma...alla den to vlepo

Me to sumpa8eio file KGP, alla diveis mia uperbatikn evvoia stov opo "regional", kai se autn tnv fasn dev kollaei .... Ama oi eurwpaikes ptnseis 8ewpouvtai regional, tote ti eivai oi ptnseis eswterikou? AOYTS!

makedona se katalaveno....alla to na mpeis se mia alliance paei na pei oti dimiourgeis sinergies -den perneis mono....dineis kiolas- i A3 ti tha dosei re si file ? tis esoterikes ptiseis?? to leo ligo ipervolika isos alla elpizo na katalaveneis ti enoo