Ταξίδι στο Μήλο

• Thread starter Thread starter x4r7s
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

x4r7s

Low-Cost-Class-Member
Καλησπέρα παίδες.

Σκεφτόμαστε να πάμε 2 άτομα τα Χριστούγεννα Νέα Υόρκη και θα ήθελα μια βοήθεια μήπως μπορέσουμε και βρούμε πτήσεις με κάποιο A380 και να είναι και οικονομικές. Συνήθως 25/12 με 31/6 δεν είναι οι πιο φτηνές. Μάξιμουμ διαμονή 6 νύχτες.

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. :thx: :thx:

Ταξιδι στο "Μεγαλο Μηλο" θες να πεις!!
με μια πολυ συντομη αναζητηση μπορεις να πετυχεις εισιτηρια με την AirFrance στα 750 ευρω. R/T Με Α380.
ημερομηνιες 22-29/12/2011

Καλα να περασετε!

Re: Ταξίδι στο Μεγάλο Μήλο

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Έχεις δίκιο για το "Μεγάλο" το ξέχασα. Με Air France πήγα πέρυσι Βοστώνη και ομολογώ ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος από άποψη φαγητού αλλά και από πλευράς αεροσυνοδών (60χρονες που μιλάνε μόνο Γαλλικά). :wall: Η lufthansa δεν πάει πια NY με 380? :rant:

Το προγραμματισμενο καλοκαιρινο πλανο FRA-JFK με A380 απο οτι βλεπω ισχυει μεχρι 29.10.2011
Μετα εμφανιζει A340-300, & Boeing 747-400
btw 25-31/12 αυτη τη στιγμη στα € € 615.36 απο ΑΤΗ!

Καλησπέρα παιδιά.

Τελικά την έβγαλε αυτή την τιμή η LH και μάλλον θα κλείσουμε με Delta direct από Αθήνα. Ξέρετε αν το 767 έχει προσωπικές οθόνες?

...φαινεται τις αρπαξαν...Εφοσον οι 6 διανυκτερευσεις σας ειναι πλαφον...
απ οτι βλεπω ο καλυτερος οικονομικος συνδιασμος με delta, ειναι για τις 26/12 με 1/01 στα €678 (
να κανεις και παραμονη πρωτοχρονιας στην Times Square :D )
(Αφιξη: 02/01/2012 στις 09:30)

Ακριβώς! Μήπως γνωρίζετε τι 767 είναι αυτό που έρχεται Αθήνα? 767-300 ή 400? Το θέμα είναι να έχει σύστημα με οθόνες γιατί 10 ώρες συνεχόμενες σε αεροπλάνο θα τα παίξω! :wall: Υπάρχει κανένας συμφορουμίτης που να έχει κάνει αυτό το ταξίδι?

Το έκανα τον Φλεβάρη του 2010 με 763.
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!
Χωρίς προσωπικές οθόνες και οι κεντρικές έπαιζαν αηδίες.
Το καλό είναι ότι μάλλον δε θα σου τύχει να έχεις δίπλα σου μια φακλάνα από τη Ρόδο που μιλούσε ασταμάτητα και πήγαινε στη Νέα Υόρκη για να κάνει μεταπτυχιακό στην κλινική ψυχολογία! 10 ώρες πονοκεφάλιασα!!!
Πάντως νομίζω ότι την Αθήνα ΔΕΝ την κάνουν πλέον με το 763, αλλά με 764 (που σημαίνει προσωπικές οθόνες).

Ευτυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να μας τύχει κάτι τέτοιο μιας και είμαστε 2 άτομα. Στο seat plan της Delta για το συγκεκριμένο 767 το δείχνει με 42 σειρές οπότε μάλλον θα είναι το 400άρι! :thx:

Ανθες τη γνωμη μου,μην πας με αμερικανικη εταιρεια.

Και εγω αλλα και οσοι φιλοι μου εχουν ταξιδεψει εχουμε τις χειροτερες εντυπωσεις.

Σιγουρα το οικονομικο παιζει το ρολο του αλλα ξανασκεψου το.