Ταξίδι στην Αγγλία

• Thread starter Thread starter DR
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

DR

Νέο μέλος (Tourist)
Αρχές Ιουλίου σκοπεύω να πάω στην Αγγλία με Ο.Α. Μήπως ξέρει κανείς αν τα δρομολόγια γίνονται με τα αεροσκάφη που λέει η ιστοσελίδα τη Ο.Α; δηλαδή τα Α340. Και τέλος θα ήθελε να μάθω αν όλα τα Α340 έχουν προσωπικές οθόνες στα καθίσματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά! :D :D

Τα αεροπλανα της ΟΑ που ταξιδευουν για Λονδινο ειναι

Α340
Β737-400

δεν ειμαι σιγουρος αν καμια φορα ερχεται το A300-600R (ακόμη χρησιμοποιείται αυτο ή το στείλανε???)

Στην ιστοσελίδα της Ο.Α λέει το αεροπλάνο της πτήσης. Οι πιρισσότερες είναι με Α340, λίγες με Β734,και αν θυμάμαι μία με Α300. Θέλω να ξέρω αν όμως τηρούνται αυτά τα δρομολόγια με αυτά τα αεροσκάφη.

Μέχρι αρχές Ιουλίου μπορούν να αλλάξουν ακόμη πολλά στην ΟΑ! Αλλά αυτό που γράφει η σελίδα των ΟΑ είναι συνήθως σωστό. Και τέλος, ναι όλες οι θέσεις στα Α340 έχουν προσωπικές οθόνες.

Akis":34xv4qf0 said:
Και τέλος, ναι όλες οι θέσεις στα Α340 έχουν προσωπικές οθόνες.
Οι οποίες όμως μπορεί και να μη λειτουργούν! 6 φορές έχω πάει-έρθει Λονδίνο τους τελευταίους μήνες - τις 4 δεν λειτουργούσε είτε η οθόνη είτε το ακουστικό. Γκαντεμιά, δε λέω, αλλά κάτι δείχνει αυτό το 66% ποσοστό... αποτυχίας!

Δεν ειναι γκαντεμια... Απλα σκεψου... τι λειτουργει στον ελληνικο δημοσιο τομεα????

Κ περιμενεις μια δημοσια οθονη της δημοσιας εταιρειας Ολυμπιακες Αερογραμμες να λειτουργει σωστα???? Ε ΟΧΙ!!!!

Με την Ολυμπιακη πλεον λες... 'Ευτυχως που απογειωθήκαμε' ...

Αν κ ποτε δεν ξερεις οτι θα προσγειωθεις στο σωστο αεροδρομιο !!!

Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, εκτός από το παραπάνω θέμα που ανέφερα, δεν αντιμετώπισα κανένα άλλο πρόβλημα σε αυτά τα πρόσφατα ταξίδια στο Λονδίνο με τις ΟΑ. Καθυστέρηση μηδενική (μάλιστα 1-2 φορές φύγαμε και πριν την προγραμματισμένη ώρα), το γνωστό άαανετο seat-pitch, γεύμα το γνωστό αποδεκτό (αν μη τι άλλο) της Ολυμπιακής και πλήρωμα από απλά καλό έως ευγενέστατο και εξυπηρετικότατο.

Αν δεν αναχωρούσε και από το τραγικό Terminal 2 του Heathrow, θα πλησίαζε το άριστα!

Προσωπικα οσες φορες εχω παει λονδινο με ΟΑ (και αυτες ειναι ΠΟΛΛΕΣ!) και εχω πεταξει με το Α340 οι οθονες λειτουργουσαν μια χαρα. Μαλιστα μια φορα μονο ειδα καποιον που παραπονεθηκε οτι δεν λειτουργουσε η οθονη του και του αλλαξανε θεση.

mitsubishi":127aq47v said:
Αν δεν αναχωρούσε και από το τραγικό Terminal 2 του Heathrow, θα πλησίαζε το άριστα!
δεν ξέρω πόσο τραγικό είναι το 2, αλλά στο 4 που έχω πάει εγώ είναι επίσης χάλια κι έχω την αίσθηση πως όλο το heathrow, εκτός από το καινούριο τέρμιναλ, είναι τραγικό.

Χμ... εγώ έχω πεταξει από το 1 και ειναι μια χαρα. Πριν απο αρκετα χρονια ειχα πεταξει με ΟΑ απο το Terminal 2 ... και δεν θυμαμαι ιδιαιτερα πως ηταν να πω την αληθεια...

Ωστόσο, δεδομένου του οτι ειναι το μεγαλυτερο σε κινηση αεροδρομιο στην Ευρώπη (νομίζω και στον κοσμο), θα επρεπε να υπαρχει μεγαλυτερη μεριμνα... Ας ελπισουμε οτι θα πανε κ καποια φραγκα των Ολυμπιακων Αγωνων του Λονδινου, για την αναβάθμιση των αεροδρομιων... γιατι καποια αεροδρομια στυλ Luton, ειναι χειροτερα και απο τα πιο regional ελληνικα αεροδρομια.