συνεντεύξεις στην A3

nefelimdes

Νέο μέλος (Tourist)
Περιοχή
thessaloniki
Καλημέρα σε όλους. Την τετάρτη πέρασα συνέντευξη στην α3. θέλω να δηλώσω ότι είμαι από Θεσσαλονίκη και έκανα ταξίδι αστραπή για αυτό τον λόγο. Ήδη έχει ξεκινήσει ένα γκρουπάκι και μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουνε μέχρι την τρίτη εάν είμαι μέσα. Μήπως ξέρει κανένας πόσα νέα αεροσκάφη έχει πάρει η εταιρεία εκτός από τα α320; αν υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία μήπως ξέρει πόσες ιπτάμενες ζητάνε; ευχαριστώ.
Θα παρακαλούσα άτομα που εργάζονται στην εταιρεία να επικοινωνήσουν μαζί μου με mail

Εχω τον κολητο μου που δουλευει στην αιγαιου ως πιλοτος και απο οτι εχουμε μιλισει πανω στο θεμα τα πληρωματα καμπινας πετανε με ολους τους τυπους οσο για τα Α320 εχει 3 μεχρι τωρα

Υπάρχουν Β737 και Α320. Επίσης και ένας άλλος τύπος. Συγνώμη μου διαφεύγει. Κοίταξε όμως στο site της Aegean. Υπάρχει 100% και με πολλά άλλα...Επίσης και τι θα αγοράσει.

View from the top":2lt942hy said:
Επίσης και ένας άλλος τύπος. Συγνώμη μου διαφεύγει.

BAe Systems Avro RJ-100!!! :bash: Φαντασοu να ρωτουσε η κοπελα τι νηολογιο ειχε το πρωτο αεροσκαφος της Aegean, οταν ητανε Aegean Aviation! :doubt:

γεια σας παιδια πρωτη φορα γραφω και θα ηθελα να μου πειτε οποιος γνωριζει καποια πραγματα για την Α3.εστειλα cv πριν λιγες μερες για αεροσυνοδος ιπταμενη.μεσα σε ποσες μερες σε παιρνουν αν τους κανεις και τι ρωτανε στη συνεντευξη?ακουω συνεχεια οτι οι μισθοι ειναι αθλιοι ξερει κανεις ποσο περιπου?ααα και στην εκπαιδευση στο τελος δινεις καποιο τεστ η πας αμεσως για πτηση? ευχαριστω!

γεια σας παιδια μηπως ξερει καποιος τι ρωτανε περιπου στη συνεντευξη για ιπταμενες?υπαρχει περιπτωση να ρωτησουν σε ξενη γλωσσα?

SkyHawk":2l0zhtwm said:
τα πληρωματα καμπινας πετανε με ολους τους τυπους οσο για τα Α320 εχει 3 μεχρι τωρα

Εδω εχω πει ηλιθιοτητα. Δεν πετανε με ολους τους τυπους. Εξαρταται αν εχουν περασει εκπαιδευση. Δηλαδη ξεχωριστη εκπαιδευση για RJ 734/3 η Α320.