Re: Swiss στην Αθήνα
Θα έρθω να συμφωνήσω με τον "flesland". Εγώ ταξίδεψα τη 1η/9/2009 από Ζυρίχη για Αθήνα. Ειλικρινά μου έκανε εντύπωση το ζεστό, αν και το είχα αντιληφθεί, αφού άκουγα τους φούρνους να δουλεύουν λίγο πριν την απογείωση.
Πάντως, για πτήση που ξεκινά στις 9:45, το μακαρόνι είναι λίγο ανορθόδοξο. Ωραία ζυμαρικά-πέννες με κόκκινη σάλτσα και τυρί. Το γλυκό ήταν ένα σοκολατένιο κέϊκ με κομμάτια ανανά μέσα. Το κουτάκι ήταν πολύ ωραίο. Είχε μια εσοχή στο πλάι απ' όπου βάζανε μέσα τα ζεστά. Περάσανε 2 φορές με ποτά και μετά βγήκανε με σοκολάτες και πωλήσεις. Πήρα παραπάνω από μια σοκολάτες πάντως γιατί ήταν πολύ νόστιμες. Άλλωστε, οι Ελβετοί φημίζονται.
Στο IFE έπαιζαν βίντεο σαν αυτά από το ''World's Most Amazing & Funny Videos'' και άλλα που κάνουν πλάκα σε περαστικούς. Πρέπει να πω ότι οι περισσότεροι παρακολουθούσαν και είχαν σκάσει στα γέλια. Ιδιαίτερα επιτυχημένη επιλογή θεωρώ και χωρίς απαραίτητη χρήση ακουστικών.
Αυτό που ειλικρινά με ενόχλησε ήταν ο χώρος για τα πόδια. Μπορεί κι εγώ να μην έχω το πλέον φυσιολογικό ύψος, 1.89, αλλά αυτά τα καθίσματα παραήταν στριμωγμένα. Αμφιβάλλω αν ήταν πάνω από 30 εκατοστά. Για μένα αυτός είναι πολύ σημαντικός λόγος επιλογής εταιρείας. Πάλι καλά που μου έκοψε και διάλεξα διάδρομο όταν τσέκαρα γιατί δεν θα παλευόταν αλλιώς η κατάσταση. Και να φανταστείτε το πέρασα δις αυτό από τις 6:00 την ίδια μέρα, ξεκινώντας από το Λονδίνο για Ζυρίχη.
Συνολικά, όμως ήταν πολύ καλή εμπειρία και ευχάριστη, αν και άβολη, και σαφέστατα οικονομικότερη των ανταγωνιστών.