Swiss στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Swiss στην Αθήνα

Θεσσαλονίκη τίποτα, ε; :?

Re:

aakunz":5yfz43r6 said:
Η SWISS επαναλανσάρει το ζεστό γεύμα στις πτήσεις της από Ελβετία προς Λισαβώνα, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Τα γεύματα δεν θα περιέχουν κρέας, ωστόσο θα συνοδεύονται από κέικ. Ενδεικτικά, το ζεστό γεύμα θα αποτελείται από ζυμαρικά, όπως Pasta Drelli Arrabiata ή τα ελβετικά Aelplermakkaroni.

Ξέρουμε από πότε? πετάω την Παρασκευή, όχι άλλο ντοϊτσε σαντουιτς ... :wink:

Το ενημερωτικό δελτίο βγήκε στις 28.07.2009. Αναφέρει ότι το σερβίρισμα ζεστού γεύματος στην οικονομική θα ξεκινούσε στις 29.07.2009. Η Lufthansa/Swiss ενημέρωσε σήμερα τα ταξιδιωτικά γραφεία μέσω του agent intranet.

Από χτες:

μικρή μερίδα μακαρονιών με ίχνη τυριού κ σπανακιού αλλά αρκετά νόστιμο κ αρκετό για 2ωρο ταξίδι. Πολλοί επιβάτες πήραν 2ρη μερίδα (την δίνουν συσκευασμένη μαζί με το κεικ σε ένα ωραιό πακέτο)- συνηθίζεται στην Swiss?

Αν προσθέσεις τα 2 ποτά, τον Mr Bean στο ife, το Α321 με τα δερμάτινα recaro κ τα υπέροχα ελβετικά σοκολατάκια που σου προσφέρουν, νομίζω είναι αρκετά καλή επιλογή για τράνζιτ. +με 100Ε παραπάνω για ενδοευρωπαικό, ταξιδεύεις business για όποιον ενδιαφέρεται (ειδικά με υπέρβαρο..).

Στα αρνητικά το τέρμιναλ της Ζυρiχης, κ η ξυνή γερμανόφωνη α/σ..

Re:

aakunz":3ae5joib said:
Η SWISS επαναλανσάρει το ζεστό γεύμα στις πτήσεις της από Ελβετία προς Λισαβώνα, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Τα γεύματα δεν θα περιέχουν κρέας, ωστόσο θα συνοδεύονται από κέικ. Ενδεικτικά, το ζεστό γεύμα θα αποτελείται από ζυμαρικά, όπως Pasta Drelli Arrabiata ή τα ελβετικά Aelplermakkaroni.
Τι λες τώρα;
Πάει το σάντουιτς; Κρίμα, και ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία να τους ζητάς δεύτερο και να παρατηρείς τα πρόσωπά τους.

Εγω έλπιζα ότι θα έδινε το ATH-GVA η Swiss στην αδελφή (πλέον) Aegean, η οποία θα ξεκινούσε 2 πτήσεις καθημερινά και θα έπαιρνε τα σ...κα της πανάκριβης Baboo. Βλέπω πολύ Harry Potter μάλλον, γιατί για να «αναβαθμίζει» το σέρβις, μάλλον θα έχει σκοπό να μας αρμέγει για πολύ ακόμα.

Θα έρθω να συμφωνήσω με τον "flesland". Εγώ ταξίδεψα τη 1η/9/2009 από Ζυρίχη για Αθήνα. Ειλικρινά μου έκανε εντύπωση το ζεστό, αν και το είχα αντιληφθεί, αφού άκουγα τους φούρνους να δουλεύουν λίγο πριν την απογείωση.
Πάντως, για πτήση που ξεκινά στις 9:45, το μακαρόνι είναι λίγο ανορθόδοξο. Ωραία ζυμαρικά-πέννες με κόκκινη σάλτσα και τυρί. Το γλυκό ήταν ένα σοκολατένιο κέϊκ με κομμάτια ανανά μέσα. Το κουτάκι ήταν πολύ ωραίο. Είχε μια εσοχή στο πλάι απ' όπου βάζανε μέσα τα ζεστά. Περάσανε 2 φορές με ποτά και μετά βγήκανε με σοκολάτες και πωλήσεις. Πήρα παραπάνω από μια σοκολάτες πάντως γιατί ήταν πολύ νόστιμες. Άλλωστε, οι Ελβετοί φημίζονται.
Στο IFE έπαιζαν βίντεο σαν αυτά από το ''World's Most Amazing & Funny Videos'' και άλλα που κάνουν πλάκα σε περαστικούς. Πρέπει να πω ότι οι περισσότεροι παρακολουθούσαν και είχαν σκάσει στα γέλια. Ιδιαίτερα επιτυχημένη επιλογή θεωρώ και χωρίς απαραίτητη χρήση ακουστικών.
Αυτό που ειλικρινά με ενόχλησε ήταν ο χώρος για τα πόδια. Μπορεί κι εγώ να μην έχω το πλέον φυσιολογικό ύψος, 1.89, αλλά αυτά τα καθίσματα παραήταν στριμωγμένα. Αμφιβάλλω αν ήταν πάνω από 30 εκατοστά. Για μένα αυτός είναι πολύ σημαντικός λόγος επιλογής εταιρείας. Πάλι καλά που μου έκοψε και διάλεξα διάδρομο όταν τσέκαρα γιατί δεν θα παλευόταν αλλιώς η κατάσταση. Και να φανταστείτε το πέρασα δις αυτό από τις 6:00 την ίδια μέρα, ξεκινώντας από το Λονδίνο για Ζυρίχη.
Συνολικά, όμως ήταν πολύ καλή εμπειρία και ευχάριστη, αν και άβολη, και σαφέστατα οικονομικότερη των ανταγωνιστών.

OA-F/A":3ua37mx9 said:
Στο IFE έπαιζαν βίντεο σαν αυτά από το ''World's Most Amazing & Funny Videos'' και άλλα που κάνουν πλάκα σε περαστικούς. Πρέπει να πω ότι οι περισσότεροι παρακολουθούσαν και είχαν σκάσει στα γέλια. Ιδιαίτερα επιτυχημένη επιλογή θεωρώ και χωρίς απαραίτητη χρήση ακουστικών.
Πάντα επεισόδια από αυτό δείχνει, και όντως είναι καλή επιλογή.

OA-F/A":2x7l1cpe said:
Αυτό που ειλικρινά με ενόχλησε ήταν ο χώρος για τα πόδια. Μπορεί κι εγώ να μην έχω το πλέον φυσιολογικό ύψος, 1.89, αλλά αυτά τα καθίσματα παραήταν στριμωγμένα. Αμφιβάλλω αν ήταν πάνω από 30 εκατοστά. Για μένα αυτός είναι πολύ σημαντικός λόγος επιλογής εταιρείας.

Η λύση στο πρόβλημα σου είναι η 26Α & 26F.

Φαντάζομαι ότι θα ήταν. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι αν και έκανα online checkin, οι θέσεις που μπορούσα να διαλέξω ήταν ιδιαίτερα περιορισμένες λόγω του ότι όλες ήταν κρατημένες ή πιασμένες δυστυχώς. Οπότε προσπαθώντας να βρω διπλανές θέσεις και για τη φίλη μου, στο πρώτο μεν σκέλος ήταν οι 35B,C και στο δεύτερο ήταν οι 21C,D. Ο Θεός με φύλαξε και διάλεξα διάδρομο. Μου έκοψε γιατί είπα ότι αφού δεν είχε κανένα διαθέσιμο παράθυρο, ας πάρω διάδρομο να μπορώ να σηκώνομαι κι όλας. Ευτυχώς κι όλας και τέντωνα τα πόδια εναλλάξ. Ευχαριστώ πάντως για τη πληροφορία! Θα το έχω υπόψη μου για την επόμενη φορά.

OA-F/A":3q1vdaz5 said:
Αυτό που ειλικρινά με ενόχλησε ήταν ο χώρος για τα πόδια. Μπορεί κι εγώ να μην έχω το πλέον φυσιολογικό ύψος, 1.89, αλλά αυτά τα καθίσματα παραήταν στριμωγμένα.
Περίεργο. Εμένα στις 10/8 μου φάνηκε μια χαρά (βεβαία είμαι 182 αλλά και πάλι :? ). Βεβαία δεν συγκρίνεται με το avro τους με διάταξη 2-3 και χώρο για να κάθομαι σταυροπόδι.
Αν μη τη άλλο και το μακαρόνι και το κρασί τους ήταν μια χαρά. Tόσο μια χαρά το (κόκκινο) κρασί που εύκολα ζήταγες και έπαιρνες και 2ο και 3o :wink: