Spotting trip @ SKG 3.9.05

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Κάτι μου λέει ότι εδώ δεν υπάρχουνε και πολλά spotting reports, οποτε είπα να βάλω ένα φρέσκο..

Συναντηθήκαμε το Σάββατο, 3.9 στο SBARRO ο Ακης, ο Χρηστος, ο Χρηστος, ο Βασίλης και εγώ, με σκοπό να πιούμε κανένα καφεδάκι και να αποθανατίσουμε θεϊκές "σποτερικες" στιγμές στην SKG.. lol Τελικά αφού μας έκατσαν μερικά όπως το SΧ-BOC στο taxiing αλλα και στο take off, το SΧ-BKL, η κυρια (στα πολύ κλεφτά, για να μη μας πάρει πρέφα ;) ) είπαμε να φύγουμε, να πιάσουμε πιο καλές θέσεις. Στο δρόμο μερικοί χάζευαν το Α320 της Austrian (ΟΕ-LBT), χωρίς να πάρουνε πρέφα ότι στο σκουπιδιάρικο στο βάθος τους παρακολουθούσανε τα ninja turtles! lol Το Caravelle δεν έπρεπε να λείψει.. Τέλος πάντων.. Αλλάξαμε θέση και πήγαμε στο λόφο που βλέπει φάτσα στον 34. Αφού περιμέναμε το B737 της MALEV το οποιο κατέβηκε σα να ήτανε σουρωμένο, (αλλα και έτσι προσγειώθηκε). βγάλαμε μερικές φωτό ακόμα. Εν τω μεταξύ ο ήλιος άρχισε να μας τα χαλάει.. 'Aντε και πάλι είπαμε να αλλάξουμε θέση. Αφού κατεβήκαμε χαμηλά χαμηλά, κάτω από το Hondos Center, αναζητούσαμε ένα καλύτερο μέρος για να βγάλουμε καμια φωτό της προκοπης. Λίγο μετά που φτάσαμε, ο Ακης είχε ανακαλύψει ταυτόχρονα σχεδόν με εμενα κάτι, το οποιο μπορούσε να δώσει τέλος στην μακροχρόνια σχέση μας.. Τελικά η λογική επικράτησε .. :lol: Πέρασαν αρκετές στιγμές με βαθύτατο συλλογισμό για μερικά μέλη της παρέας μας και τελικά είπαμε να πάμε στην Καλαμαρια.. Σιγά σιγά είχαμε αρχίσει να πεινάμε, οποτε είπαμε να συνδυάσουμε κατά δυνάμην το τερπνόν μετά του ωφελιμου και πήγαμε στον Σολομωνίδη για μάσα. Εκεί ο Χρηστος ερωτεύτηκε μια πολύ όμορφη παρουσία, ενώ ο άλλος ο Χρηστος δεν ήξερε εάν έπρεπε να διαλέξει μεταξύ κάμερας και φαγητού! Καταφέραμε να βγάλουμε το Saab 2000 της Carpatair, το CSA A321 OK-CED, το Transall C-160 50+33 της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας, το CRJ-200ER ΟΕ-LSC της Styrian, OΛΑ σε low approach.. Περάσαμε όμορφα, και ένα BIG thanks στον Βασίλη, ξέρει εκείνος γιατί.. ;) Αφού φάγαμε και σκάσαμε, είπαμε να πάμε για κανένα καφέ.. Όντως έτσι και έγινε.. Αλλα εκεί με χτύπησαν εμενα τα βέλη του ερωτα.. :mrgreen: Ο Χρηστος δεν θα ήτανε μονος με τις σκέψεις του.. lol Περιμένοντας να περάσει τίποτα της προκοπης, ανακαλύψαμε εν πλω το νέο μυστικό όπλο του πολεμικού ναυτικού, για την εκδίωξη του οργανωμένου εγκλήματος από θαλάσσης.. Ο Χρηστος έκανε λίγη πρακτική εξάσκηση, το ίδιο και ο Ακης, με λάθος μοτίβο όμως! :P Τουλάχιστον βρήκα εγώ ένα μοτίβο το οποιο με βοηθησε να περάσει η ώρα.. lol

Αλλα η θεα ήτανε όμορφη, τη Θεσσαλονίκη δεν την αλλάζω με καμια άλλη πόλη της Ελλάδας!

Ήτανε μια όμορφη μέρα, η οποια πήρε τέλος σχετικά αργά το απόγευμα, με σχετική επιτυχία (το SKG δεν είναι και τόσο spotter-friendly), με 2 φρεσκοερωτευμένα μέλη του forum (ΌΧΙ μεταξύ τους! :P ) και με μια υπόσχεση να τα πούμε και πάλι μαζί, τουλάχιστον εν μέρη, και όχι υποχρεωτικά στο SKG.. SXM τρέμε.. :mrgreen:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΥΓ1: Ελπίζω να σας άρεσε το spotting report μου, σχόλια είναι ευπρόσδεκτα!
ΥΓ2: Ξέρω, έχω αρκετές φωτό... αλλα λέει.. :)

Καλά περάσατε πουλάκια μου... :lol:
Εύγε σας και κάποια στιγμή να βρούμε μία πόλη στη μέση (πχ... ΕΖΕ... :lol: ) για να τα πούμε όλοι του φόρουμ...από κοντά...
Τελικά σε αυτό τον τόπο, εάν δεν φας χώμα...δεν κάνεις προκοπή...(σπότινγκ δλδ)... :lol: