Σωματείο

• Thread starter Thread starter KARTER
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

KARTER

Business-Class-Member
Περιοχή
HELLAS
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
BCS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGEL
γνωριζει κανεις τι εχει γινει με το σωματειο που ιδρυσανε οι ιπταμενοι?????ειναι καμπινα μονο ή και πιλοτηριο????? :?:

Σύμφωνα με πληροφορία που είχα απο άνθρωπο εντός της Α3 που ασχολείται με τη συνδικαλιστική δραστηριότητα,αυτό που συνέβει είναι οτι σεβαστός αριθμός προσωπικού θαλάμου επιβατών εγγράφηκε στο σωματείο που έχει ιδρύσει το προσωπικό εδάφους (οχι οι Χ.Α.Μ.).Η πηγή της πληροφορίας θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστη.

Συμμετοχή της Aegean στην απεργία της 15.5.2007

Πληροφορήθηκα ότι εκτός της Ολυμπιακής ακυρώθηκαν και πτήσεις της Aaegean, αν και υποθέτω ότι αυτό οφείλεται στη στάση εργασίας των ελεγκτών και όχι σε κινητοποίηση του προσωπικού της εταιρίας. Υπάρχουν νεώτερα σχετικά με τη συνδικαλιστική δραστηριότητα στην επιχείρηση και γιατί δεν συμμετέχει σε καμία απεργιακή κινητοποίηση :?: Δεν έχουν συνδικαλιστική εκπροσώπηση οι εργαζόμενοι ή απλά «τα πλακώνει η φοβέρα και τα σκιάζει η σκλαβιά» :?: Έχω την εντύπωση ότι το καταστατικό της ΟΣΠΑ (όπου ανήκουν τα σωματεία της Ολυμπιακής) θα επέτρεπε την ενσωμάτωση πρωτόβαθμιων σωματείων και άλλων αεροπορικών εταιριών, οπότε μια πιθανή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Aegean θα μπορούσε να καλυφθεί από την Ομοσπονδία.

και εγώ απ'ότι έχω ακούσει από γνωστούς την πρωτοβουλία την έχουν οι του εδάφους..