Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα σε όλους . Έπεσα τυχαία στο φόρουμ κ ήθελα να καθησυχάσω τους αγχωμένους . Πριν 2 χρονια πέρασα απο συνέντευξη στο Ηράκλειο κ επιλέχθηκα χωρις κανένα απολύτως μέσον . Ήμουν 22 χρόνων με lower τότε πολυ καλή γνώση προφορικών ομως . Παίζει μεγάλο ρόλο η συνέντευξη κ το τεστ το οποίο κατα την γνώμη μου ειναι τουλάχιστον γελοίο ( θέλουν να εξακριβώσουν ότι δεν πάσχεις απο κάποια διαταραχή ) ! Ειμαι αρκετά εμφάνιση μιας κ εχω δουλέψει ως μοντέλο αλλα οι σπουδές μου με βοήθησαν αρκετά (ψυχολογία) θεωρώ γιατί ήταν απροσδόκητες οι απαντηςεις Μου όπως μου ανέφεραν . Να σημειώσω ότι η κοπέλα που ήμασταν μαζί στη συνέντευξη ήταν 20 πολυ πιο όμορφη απο εμένα αλλα στόκος επιεικώς . Εγω πέρασα αυτή κόπηκε . Αρνήθηκα την θέση ομως καθώς η σύμβαση ήταν εξάμηνη κ έχανα τις 2 τελευταίες εξεταστικές για το πτυχιο μου ! Φέτος θα προσπαθήσω παλι κ βλέπω ! Καλή επιτυχία σε όλους :great:

εγω μπηκα να απαντησω στη φιλη που της υποσχεθηκα πως θα της πω για τις ερωτησεις της ellinair. Λοιπον αρχικα να πω πως εγω πηγα καλοντυμενη, οι περισσοτεροι ηταν οπως να ναι ντυμενοι. με κατω τα μαλλια με τζιν . Μας εδωσαν να συμπηρωσουμε μια φορμα στα αγγλικα κ δυο ερωτησουλες και στη συνεχεια μας χωρισαν σε ομαδες αναλογα τις γλωσσες. εγω ειχα δηλωσει γερμανικα αρχαρια διοτι τωρα ξεκινησα μαθηματα. πηγα λοιπον στην αιθουσα των ατομικων συνεντευξεων και ηταν δυο πολυ ευγενικες κοπελες οι οποιες πρωτα με ρωτησαν καποια πραγματα(στα ελληνικα) για τον εαυτο μου για την παλια μου δουλεια για τις σπουδες μου, αργοτερα στα αγγλικα τα μειονεκτηματα και τα προτερήματα του χαρακτηρα μου και μετα.... εκει που θεωρω πως θα με κοψουν ειναι που μου εκαναν μια ερωτηση στα γερμανικα που δεν την καταλαβα! και τους εξηγησα πως τωρα κανω μαθηματα και δεν ξερω να μιλω πολυ καλα αν θελουν να με ρωτησουν κατι πιο απλο και μου ειπαν ενταξει ευχαριστουμε για το χρονο σου.. οποτε σκουρα τα πραγματα!
θα μας στειλουν μειλ η θα μας τηλεφωνησουν για τη β φαση ειπαν....
αυτα απο εμενα!
θα ξαναπροσπαθησω αλλη φορα!

Η συνέντευξη ήταν στα ελληνικά και στην γλώσσα που είχες δηλώσει . Απλές ερωτήσεις για να καταλάβουν αν μιλάς κ μπορείς να συνεννοηθείς μην φανταστείς ορολογία επιστημών . Το τεστ ήταν περισσότερο ψυχοτεχνικο για να δουν ότι δεν εχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα κ δεν φοβάσαι τον αέρα. Στο τηλ της επιλογής μου που εγινε περίπου ένα μήνα μετα την συνέντευξη περίπου μου είπαν ότι η εκπαίδευση ήταν 4 εβδ ,τρεις εδώ στο ξενοδοχείο Galaxy του ΗΡακλειου τα θεωρητικά κ 4 μέρες Γερμανία τα πρακτικά . Για μισθό δεν ρώτησα ποτε η αλήθεια ειναι ! Καλή επιτυχία άσε όλους !

Elllle δεν πειράζει κάθε εμπόδιο κ καλό.μπορεί η επόμενη φορά να είναι καλύτερη.σε ευχαριστω πολύ!

Γεια σας,
Και εγω πηγα σημερα στη συνεντευξη της ellinair. Eιμαι σχεδον 19 χρονων και με το που μπηκα στο γραφειο οπου γινοταν η συνεντευξη μου ειπαν ''εισαι πολυ μικρη , αρα δεν εχεις εμπειρια'' και στη συνεχεια με ρωτησαν γιατι θελω να γινω αεροσυνοδος.. Τελος, η μια εκ των 2 κυριών με ρωτησε αν μπορω να απαντησω σε μια ερωτηση που θα μ κανει(στα ιταλικα) και η ερωτηση ηταν γιατι αποφασισα να μαθω την ιταλικη γλωσσα. Απαντησα γρηγορα και με ευχερεια λογου εννοειται στα ιταλικα. Μακαρι αν με καλεσουν. Ωστοσο θεωρω ανασταλτικο παραγοντα αυτο που μου ειπαν στην αρχη για την ηλικια. Τι πιστευετε?

dimiapost να σαι καλα!!!! Και περαστικά μέχρι την επόμενη συνέντευξη!!

Afro14":3dfa1nol said:
Κριμα στην χώρα το 2016 με την τόση ανεργία να υπάρχουν ανθρωπάκια που το μονο που ξέρουν να κάνουν ειναι να ρίχνουν χολή ! Άμα θελετε σας κανω δωρεάν συνεδρίες γιατί θα τις χρειαστείτε ! Cu σε κάποια πτήση εσείς πάντα ως επιβάτες γιατί μέχρι εκεί φτάνετε ! Σας Λυπάμαι

Η άποψη είναι άποψη, όλοι έχουν μία. Ειδικά όταν πρόκειται σε κριτική προς τρίτους. Οπότε οκ μέχρι εδώ. Αυτό το "ως επιβάτες ως εκεί φτάνετε" τι είναι ακριβώς; Το πλήρωμα ανώτερο είδος, οι επιβάτες κατώτερο, τέτοια φάση; Και οι δύο πλευρές έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις και πίστεψε με στην Αιγαίου δυστυχώς τα δικά σου δικαιώματα ως πλήρωμα θα είναι λιγότερα. Αυτοί οι επιβάτες, είναι οι άνθρωποι εκείνοι που επέλεξεαν την εταιρία που ΕΣΥ θα δουλέψεις για να ταξιδέψουν, και κατ'επέκταση θα σου δώσει τον μισθό που ΕΣΥ θα πληρωθείς. Είναι οι άνθρωποι που σε πληρώνουν βασικά, που σου δίνουν δουλειά, γιατί θα μπορούσαν να πετάξουν με άλλη εταιρία, και επιλογές έχουν και τη δυνατότητα. Οπότε το "μέχρι εκεί φτάνετε" που αναφέρεις, πίστεψε με είναι αρκετά μακρυά. Γι αυτό η γνώμη η δική μου όντας σ'αυτή τη δουλειά, είναι σεβασμός και περισσότερη αξία. Στη συνέντευξη που θα πατε λοιπόν, καλύτερα ν'αποφύγετε τέτοιες δηλώσεις, όλες οι εταιρίες είναι πελατοκεντρικές (και καλά κάνουν) και απο τη στιγμή που εσύ είσαι αντιπρόσωπος τους έχουν την απαίτηση να κάνεις το ίδιο. Μην ξεχάσεις ποτέ πως είσαι είδος αναλώσιμο σε μια εταιρία, ειδικά όταν η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη και η προσφορά μικρή. Αυτό το τουπέ δεν περνάει.

Επειδή ορισμένοι έχετε τον άπειρο ελευθερο χρόνο να τρολάρετε μονίμως κάποια συγκεκριμένα topics δε σημαίνει ότι κι οι Συντονιστές έχουν τον ίδιο ελεύθερο χρόνο να ασχολούνται κάθε τόσο με εσάς. Έχουμε πει πολλές φορές να μην ασχολείστε με τα θέματα που δε σας ενδιαφέρουν ή που απευθύνονται σε άλλη αεροπορική κατηγορία.

Την επόμενη φορά που θα πέσει το ανάλογο τρολάρισμα, το αντίστοιχο μέλος θα βρει άλλους τρόπους να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο για 1 μήνα, δώρο από τη Συντονιστική ομάδα.

Δηλαδή δεν ενοχλείστε με το χαρακτηρισμό "στόκος" στο forum σας,τον οποίον μάλλον πρώτοι εσείς θα έπρεπε να έχετε διαγράψει.Κατάλαβα.

Επειδή, οι περισσότεροι εδώ φωνάζουμε ότι η κύρια δουλειά του πληρώματος της καμπίνας των επιβατών (αεροσυνοδοί και ιπτάμενοι φροντιστές) είναι η ασφάλεια των επιβατών και μετά η ομορφιά και το σερβίρισμα, ιδού το αποτέλεσμα της "άρτιας" εκπαίδευσης.

Φανταστείτε τους επιβάτες που πετάνε για πρώτη φορά ή αυτούς που έχουν φοβία με τ' αεροπλάνα και τις πτήσεις.

Πρώτο θέμα στο a.net το πρωϊ
http://www.airliners.net/aviation-forum ... n/6601372/

η πηγή με το video
http://www.independent.ie/irish-news/ne ... 71649.html