Μα εννοείται πως δίνετε εξετάσεις σε ότι κάνετε στην εκπαίδευση. Ισχύει για όλες τις αεροπορικές αυτό όχι μόνο για την Aegean. Και όπως έχει ξαναειπωθεί, κάθε φορά πριν πάτε για πτήση θα σας ρωτάνε πράγματα που κάνατε στην εκπαίδευση. Δε μπορείς να δουλέψεις στο αεροπλάνο αν δεν έχεις ιδέα που βρίσκεται ο εξοπλισμός σου, ή τι να κάνεις σε περίπτωση φωτιάς ή όταν κάποιος χρειάζεται πρώτες βοήθειες ή πως να βγάλεις τον κόσμο γρήγορα έξω σε emergency ή πολλά πολλά ακόμη. Και εννοείται πως χρειάζεται πολύ διάβασμα. Το tea or coffee δεν είναι στα sos και θα το μάθετε μόλις την τελευταία μέραLydia04":20f2yp3o said:Εχεις δίκαιο Κλεοπάτρα απλα! Για συνέντευξη παντως κορίτσια να ξέρετε δεν. Παίζει μέσον γτ εμενα με κάλεσαν τωρα όσο για τν πρόσληψη και εγω στην απ έξω ειμαι! Παντως η αληθεια ειναι πως πιστεύω πως δεν βάζουν ολες μέσον!απ τς 20 οι 18 μονο! Παντως απ οτι γνωρίζω και τς κοπέλες που τς πήραν για εκπαίδευση δεν ειναι σγρ οτι θα τς προσλάβουν νομίζω μετα δίνουν εξετάσεις απ τν εκπαίδευση κ όσες δεν τς κάνουν τς αντικαθιστούν με άλλες κοπέλες που είχαν φωνάξει για συνέντευξη