site με "κλεμμένες" αναρτημένες φωτογραφίες

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας

GP707

Moderator
Staff member
Περιοχή
LGAT, East Terminal
Website
www.flickr.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Έπεσα πάνω στη σελίδα http://olympiakh.tk/ η οποία είναι αφιερωμένη στην ΟΑ και ο δημιουργός της οποίας έχει πάρει φωτογραφίες από παντού στο Internet, χωρίς άδεια φυσικά, και τις αναρτά στο blog με το υδατογράφημα kertis.gr και με οδηγία ότι "δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια".
Όπως καταλαβαίνετε δεκάδες φωτογραφίες είναι παρμένες από το gallery του airliners.gr (συμπεριλαμβανομένων και πολλών δικών μου).
Του έστειλα mail να τα κατεβάσει όλα!!!

Είναι απίστευτο το θράσος ορισμένων να παίρνουν ιδιοκτησία αλλωνών στα καλά καθούμενα και να δημιουργούν ένα site και μάλιστα με οδηγία να μην τα αντιγράψει κανείς!!!

Είναι όντως απίστευτο το θράσος ορισμένων. Του έστειλα κι εγώ email και επίσης έστειλα και report στην google για το συγκεκριμένο blog. Παρακαλώ να το κάνουν και άλλοι αυτό, διότι όσες περισσότερες αναφορές δεχτεί η google τόσο πιο γρήγορη θα είναι η ανταπόκρισή της. Η διαδικασία είναι εύκολη, απλά πάτε στην συγκεκριμένη σελίδα, κάντε κλικ στο "Αναφορά κατάχρησης" (πάνω-πάνω) και ακολουθείτε τις οδηγίες.

Εκτος από ριπόρτ, ρίξτε του και κανα χεστήριο e-mail. Η διεύθυνσή του είναι, τι άλλο?, olympiacarios@gmail.com :mrgreen:

Εκτος απο αναφορα στο google, του εστειλα και μια καλησπερα.

Αγαπητέ 747, όντας γνώστης του λόγου σου ελπίζω πως ο κλέφταρος το έλαβε το μήνυμα. Θα επιθυμούσα με ΠΜ αντίγραφο της καλησπέρας σου.

...το οποίο βέβαια απλά μπορεί να σημαίνει πως θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα το μπλογκ olympiakara.tk με τις ίδιες φωτογραφίες και υδατογραφήματα.

Το παρακάτω ΠΜ έλαβα σήμερα:
Κυριε Ακη Καλημερα
μολις σημερα ειδα οτι με αποκαλειται κλεφτη των φωτογραφιων σας;;;;
εγω εφτιαξα δοκιμαστικα μεσα απο εδω , με το link olympiakh.tk στις 5-6-2010 την οποια φιλοξενησαν μολις για 24 ωρες -πειραματικα και κατεβηκε αυθημερον-βαζοντας και το link στο forum σας-ξερετε καποιον να κλεβει και να αφηνει την ταυτοτητα του;;;;
οι φωτο ηταν δανεισμενες απο εδω -http://www.flickr.com/search/show/?q=OLYMPIC+AIRLINES&w=31357475%40N08 -
αν και σαν μελος σας εχω κι εδω μερικες με τους φιλους μου που δεν χρησιμοποιησα ουτε σας ενοχλησα ποτε ,αν και πολλες φορες διευκοληνα τα μελη στο αεροδρομιο σε οτι ζητησαν ,για το χομπυ μας.
παρολα αυτα χωρις να ξερω πολλα απο ΙΝΤΕΡΝΕΤ,μουντζουρωσα τις φωτο και εγραψα μην τις αντιγραφετε για οσο λιγο βγηκαν στον αερα να τις προστατεψω οσο γινεται παρολο που ειχα το οκ απο τους κατοχους τους.
δεν καταλαβαινω ομως την συμπεριφορα σας απεναντι μου, και αν ειχα κανει κατι στραβο οφειλατε με προσωπικο μηνυμα να με ειδοποιησετε κι οχι να μου χρεωσετε εκ των υστερων οτι γραψετε.
λυπαμαι πολυ, διεγραψα οτι μπορουσα απο εδω μεσα και επιθυμω και τη διαγραφη μου
γεια σας

Του απάντησα, αλλά δεν γράφω την απάντηση εδώ για να μην σας επηρεάσω.