Συγκέντρωση και Κοπή Πίτας

• Thread starter Thread starter tasaras
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

tasaras

Low-Cost-Class-Member
Γεια σε όλους

Θα ηθελα να πω πως τωρα που αλαξε το ετος <<ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2007>>
ειναι επιτακτικη η συγκεντρωση των μελων καπου για την κοπη μιας πιτας οπως κανουν τα περισσοτερα funclub δεν ξερω τι θα λεγατε για καποια εκδρομη και κοπη της πιτας σε καποιο αεροδρομειο.

Θεωρητικά πρέπει να κάνει ο σύλλογος. Γιατί αλλιώς που να μαζευτούμε όλοι! Έχεις ιδέα που μένουνε μερικοί από μας? ;)

Ο Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας "Απογείωση" όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα κόψει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα (με το αντίστοιχο αεροπορικό δώρο βέβαια).

Η ημερομηνία συζητάται. Πιθανότατα τέλη Γενάρη/αρχές Φλεβάρη το αργότερο.

δεν ειπα να μαζευτουν ολοι αλλα οσοι μπορουν κατι τετοιο δεν θα ηταν κακο τι λετε??
και για να παρευρεθείς στην κοπη της πιτας των φιλων της αεροποριας πρεπει να εισαι μελος σωστα???

Τι να πω.. Εγώ ναι μεν δεν είμαι μέλος, αλλα υποθέτω ότι κανένα από τα παιδιά δε θα με έδιωχνε άμα έσκαγα μύτη (ok είμαι και 3 χρονια εδώ!) Θα έλεγα ότι ο κάθε ένας φίλος της αεροπορίας είναι ευπρόσδεκτος, αλλα αυτό το λέω εκ του ασφαλούς μιας και δεv έχω την ευθύνη για την εκδήλωση! ;) (καλά ρε μη βαράτε δεν είπα τπτ... ;))

Η εκδήλωση φυσικά και είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους του Συλλόγου και της αεροπορίας. Γιαυτό άλλωστε υπάρχουν κάθε φορά και 2 πίτες... :)

Η κοπή της πίτας είναι πάντα ανοιχτή σε όλους τους φίλους μας και όχι μόνο στα μέλη! Όπως ακριβώς είπε και ο jerry, κάθε χρόνο έχουμε δύο πίτες, μία για τα μέλη και μία για όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Αυτές τις μέρες κανονίζουμε τις λεπτομέρειες (πότε, πού κλπ). Μόλις οριστικοποιηθούν τις ανακοινώνουμε και όσοι θέλετε είστε απολύτως ευπρόσδεκτοι!

Όπως βλέπετε και στο σχετικό τόπικ ( https://www.airliners.gr/community/viewt ... 1670#51670 ) το είπαμε και το κάναμε. Και τώρα σας περιμένουμε, γιατί στις συναντήσεις μας πάντα υπάρχουν και εκπλήξεις... Θετικές φυσικά! :wink: