Συναυλιες.

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dtrach

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Athens,Greece
Τι θα γίνει? Θα πάτε σε καμμιά συναυλια αυτό το καλοκαίρι?

Μπουχου ο Μαζώ δεν μετράει ως συναυλία :P

Λέω να περάσω απο το terravibe την μέρα των Sabbath και των Slayer :oops: Θα είναι κανείς να κανουμε overfly-spotting απο τη Μαλακάσα? :D

Εισαι off Hristo. Απο πάντα :P Μου χει μείνει απωθημένο απο το 98 που δεν τους είδα και τώρα θέλω να τους δω για να μου φύγει :twisted: :twisted:

Να πάτε να πάτε να πάτε και να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας...προσωπικά πέθαινα για να πάω στις συναυλίες όλων αυτών των... υπέροχων συγκροτημάτων, αλλά ένα πρόβλημα στο τύμπανό μου δεν θα με αφήσει τελικά να τους χαρώ. Ίσως τους δω από κοντά σε μία Άλλη...ζ ω ή.... :lol: :P

ΥΓ: παίζει και Κάρμεν στο Ηρώδειο...πριν την Μαλακάσα δεν είναι κακή ιδέα... :P :lol: :lol: :lol:

Για Sabbath δέν πεθαίνω, και την εποχή των Slayer την έχω περάσει ανεπιστρεπτί. Άσε που τα άλλα ονόματα που είναι τις ίδιες μέρες είναι ελεεινά (Accept... μιά μπάντα που έχει πεθάνει και δέν της το είπαν! :wink: ). Για Dio ψηνόμουν, αλλα δέν αντέχω να φάω στη μάπα τον Udo.
Παρ΄όλ'αυτα, Δημήτρη, όταν παίξουν το Paranoid κάνε μια αφιέρωση στον φιλαράκο σου :wink:

ΥΓ: Τοπικ που έλειπε! Να λέμε και κάτι ενδιαφέρον, γιατι αυτό το "τρίτο αεροδρόμιο στην ΙΣΤ" και το Ελληνικό έχουν στοιχειώσει.

ΥΓ2: O καθένας με τα γούστα του, κάπταινΤζάμπο μου! Κι εγώ πχ βγάζω σπυράκια και έρπη ζωστήρα με κάτι ατομάκια στύλ Έμινεμ, Γκαρμπατζ, Οασις, Ρέντιοχεντ κλπ, αλλα άν άνοιγε κανείς τοπικ ή έκανε πόστ για συναύλία Ρέντιοχεντ, δέν θα έμπαινα να γράψω "καλα, θα πάτε να δείτε αυτα τα μπάζα?"
(επίσης, χρειάζεται να διευκρινήσω οτι το ΥΓ2 δέν περιέχει την παραμικρή διάθεση για μανούρα? :) )

captainjumbo":286sn6uj said:
ΥΓ: παίζει και Κάρμεν στο Ηρώδειο...πριν την Μαλακάσα δεν είναι κακή ιδέα... :P :lol: :lol: :lol:

Το τίμησα το Ηρώδειο 31/5 και 1/6 με την Dulce... :P
Χθες επίσης είχε Placido... (δεν εννόω Placebo... :P )

ΥΓ: Επίδαυρο, τι παίζει αυτή την εβδομάδα? :roll:

@7φορ7
'Εχεις απόλυτο δίκιο. Στο τόπικ για την συναυλία της Φιλαρμονικής του Σάλτσμπουργκ με έργα Μπερλιόζ και Ντβόρακ σου επιτρέπω να με λοιδωρήσεις χωρίς τύψεις... :oops: ...

@ Χristos
Ποιά είναι η Επίδαυρος :?: :?

Αυτό το χωριό ρε στην Ανατολική Πελοπόνησσο :P

Πλάκα πλακα και γω θέλω να παω Επιδαυρο αυτο το καλοκαίρι.Εχεις το πρόγραμμα? Ας είναι και Θέατρο :P

dtrach":eofbopet said:
Ας είναι και Θέατρο :P

Ε κατά 95%, παραστάσεις θεάτρου πραγματοποιούνται εκεί... :P Ίσως στη Μικρή Επίδαυρο, για συναυλίες...

Οπα .........νατα μαααααααααααας . Πιασατε τα χωραφια μου τωρα. Παντως εγω ολο το καλοκαιρι θα ειμαι στο ηρωδειο οποιος θελει ερχεται