ΣΕΧΟΑ - πληροφορίες

• Thread starter Thread starter flyman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
victor":3oinydtv said:
Και επίσης δεν ξέρω τι στόλο διαθέτει από ότι είδα όμως έξω από την τεχνική βάση της αεροπλοιας Πρέπει να είναι λίγο παλιά αεροσκάφη.

Στην Αθήνα βρίσκονται ένα C152 (SX-BDR), ένα PA-28 (SX-BDK) και το Seminole (SX-BDZ). Υπάρχουν άλλα δύο στη Ρόδο όπως έγραψε πιο πάνω ο Elliott LGAV (by the way μήπως ξέρουμε ποια είναι; ) Δες στην database των νηολογίων για ηλικίες.
https://www.airliners.gr/el/reg_search.php

Τα 2 στη Ρόδο είναι εδώ και πολύ καιρό σε μη πτητική κατάσταση και ειναι μάλλον απίθανο να πετάξουν ξανά.

victor":3t8qz6sm said:
Επειδη πήγα πριν κανα μήνα έχουν αλλάξει λιγο τα πράγματα.
Μου είπαν βγαίνει γύρω στις 68000 και τα 12000(ground school) προκαταβάλονται. Kαι επίσης δεν χρειάζεται lower αρκέι να ξέρεις Αγγλικά.
Απλά δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνονται και τα βιβλία στην τιμή και το mcc(mallon oxi fantazomai) Και επίσης δεν ξέρω τι στόλο διαθέτει από ότι είδα όμως έξω από την τεχνική βάση της αεροπλοιας Πρέπει να είναι λίγο παλιά αεροσκάφη.

Τα βιβλία και τις ιατρικές εξετάσεις τις πληρώνεις επιπλέον.

Υπάρχουν απόφοιτοι της Σ.Ε.Χ.Ο.Α. να μας πουν αν δουλεύουν?

Παρακαλώ εάν υπάρχουν απόφοιτοι της Σ.Ε.Χ.Ο.Α. ας μας καταθέσουν την δικιά τους εμπειρία και αν βρήκαν δουλειά. Ευχαριστώ πολύ.

Edited: Μεταφέρθηκε στο υπάρχον topic!

Καλά εκτός από τα λεφτά είναι και αυτοί οι 30 μήνες (2,5 χρόνια)εκπαίδευσης!!! Πρώτη φορα βλέπω κάτι τέτοιο!!!

Και εγώ την ίδια γνώμη έχω για το χρόνο.Αλλά πιστεύω ότι οφείλεται στο συνολικό αριθμό ωρών που εκπαιδεύει η ΣΕΧΟΑ σε σχεση μετις άλλες σχολές.Εν τω μεταξί, είναι η μόνη integrated, πράγμα που παρότι ξέρω τι σημαίνει, δε ξέρω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο από το να είναι modular..

Είναι όντως η μόνη intergrated? απ'οτι έχω ακουσει προσφέρει και η global intergrated και ειπωθηκε και σε αλλο post αυτο πριν απο μερικες μερες, αλλα κ εγω δεν είμαι 100% σιγουρος γιατι έχω ακουσει και το αντίθετο.

Υπαρχει καποια κατασταση που μπορεις να δεις το πτητικό εργο των σχολων? Ετσι για να δουμε ποια πεταει πιο πολυ.

Νομίζω πως είναι.Για τη Global δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά όλο και κάποιος θα ξέρει να μας πει...Πτητικά τι κάνει δεν ξέρω που μπορούμε να το βρούμε. Πάντως μάλλον εκεί με βλέπω να γράφομαι τελικά, κ ο Θεός βοηθός...

Χαιρεται,
οι μόνες σχολές που ξέρω (από προσωπική έρευνα αγοράς :D ) ότι προσφέρουν integrated είναι η ΣΕΧΟΑ και η Global.

ΣΕΧΟΑ -αξιοπιστη σχολη?

καλησπερα .
Υπαρχει καποιος μαθητης η προσφατα αποφοιτος να μας πει εκ τςν εσς τι κατασταση επικρατει στην σχολη ?γιατι πολλα ακουγονται.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.