ΣΕΧΟΑ - πληροφορίες

• Thread starter Thread starter flyman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

flyman

Low-Cost-Class-Member
ksero oti edo ke kapio kero litourgi i legomeni SEXOA i opia ke zitai giro sta 50000 euro gia tin apoktisi olon ton ptihion apo to PPL eos to f ATPL . Epidi to eho psaxi arketa to thema i timi ini arketa logiki , aksizi to kopo omos ?

Agaphte file flyman
Den nomizw oti tha htan -pros to paron- h kalyterh epilogh soy. Oi logoi einai polloi. Opws oloi gnwrizoume h O.A einai pros pwlhsh. H Sexoa pou ws gnwstwn anhkei sthn O.A einai kai ayth ousiastika se anamonh twn ekseliksewn. Paroles tis filotimes prospatheies pou katabaloun orismenoi ekei, den einai aythn thn stigmh se thesh na sou parasxei tis yphresies poy tha epithymouses san mathhths. Sto theorhtiko kommati protaireothta exoun oi sygkybernhtes tis O.A oi opoioi parakolouthoun sxoleio edafous gia thn metatroph twn ethnikwn ptyxiwn se JAR FCL. Exontas aisthhta periorismeno pleon arithmo aeroskafwn einai adynaton na ekpaideyei me rythmoys pou akoulouthoun alles sxoles. Dedomeno oti brisketai kai sto E. Venizelos opou ta pragmata periplekontai. Exw periptwseis filwn oi opoioi an kai ksekivhsan ekei tis ptiseis tous sthn poreia anagkasthkan na fygoun gia ameriki prokeimenou na symplhrwsoun tis pthtikes wres pou tous apemenan. Proswpika eixa endiaferthei kai egw gia thn metatroph tou ptyxiou mou se JAR, alla apla tha sou pw oti akoma perimenw na me enhmerwsoun! Phga allou ennoeitai!!
Den xaneis pantws na rwthseis kai tous idious gia na deis ti tha sou apanthsoyn :)

Αυτό δεν είναι το κτήριο που στεγάζει τον εξομειωτή του 737Classic της ΟΑ στα Χανιά? Δεν ξέρω αν το έχουν "βαπτίσει" εκπαιδευτικό κέντρο ΣΕΧΟΑ !

Ας είναι καλά τα ΜΟΠ (Μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα)

ξέρουμε τίποτα νέο για την σχολη? έστειλα email τις προάλλες στο SEXOA και μου απάντησαν αν θέλετε μπορώ να το βάλω εδώ

Η ΣΕΧΟΑ έχει ουσιαστικά αναστείλει τις πτητικές της δραστηριότητες από το 2004. Ο βασικότερος λόγος ήταν ότι δεν επέτρεπαν να φεύγουν solo μαθητές από το LGAV. Επίσης δεν επέτρεπαν εκπαιδευτικές πτήσεις στο LGAV. Έτσι λοιπόν πέρυσι υπήρχε συνεργασία με την F.A.S. (σχολή στην Ρόδο, βλ. Σχετικό άρθρο RBF) για τους μαθητές της ΣΕΧΟΑ, που έτσι και αλλιώς πετούσαν μέχρι την Ρόδο από LGAV για εκπαίδευση. Πριν μερικές ημέρες βγήκε ανακοίνωση για προσλήψεις πάντως. Το ζήτημα είναι ότι τον 15Αύγουστο είδα στην Ρόδο 2 από τα 3 αεροσκάφη της ΣΕΧΟΑ σε κατάσταση scrap.
Πάντως σε όποια σχολή και να πας θα σου συνιστούσα να τις επισκεφτείς πρώτα ΟΛΕΣ και μετά να αποφασίσεις, γιατί τα λεφτά είναι πολλά και από δουλειά στην Ελλάδα....

Thanasis_U2":2ri3qgnw said:
ξέρουμε τίποτα νέο για την σχολη? έστειλα email τις προάλλες στο SEXOA και μου απάντησαν αν θέλετε μπορώ να το βάλω εδώ

----- Αξιότιμε κύριε Αποστολάκη,
ά με το e-mail που μας κοινοποιήθηκε στις 04/09/06 που αναφέρεται για
πληροφορίες των πτυχίων που δίνει η σχολή της Ολυμπιακής Αεροπλοίας σας
πληροφορούμε ότι δίνουμε μόνο επαγγελματικά πτυχία.
Ο χρόνος εκπαίδευσης είναι 30 μήνες.
Οι ώρες μαθημάτων είναι 1.500 ώρες.
Έχουμε δύο περιόδους έναρξης μαθημάτων κάθε Σεπτέμβριο και Ιανουάριο.
Το κόστος σπουδών ανέρχεται στο ποσό των 60.000 ευρώ περίπου.
Το κόστος για το ground training ανέρχεται στο ποσό των 8.000 ευρώ το οποίο
προκαταβάλλεται ,τα υπόλοιπα καταβάλλονται κάθε μήνα ανάλογα με τις ώρες
πτήσεις του εκπαιδευόμενου.
Τα προσόντα που πρέπει να έχετε είναι απολυτήριο Λυκείου και πτυχίο της
Αγγλικής γλώσας επιπέδου lower.
Παρακαλούμε εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να συμπληρώσετε τις φόρμες που σας
στέλνουμε .

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε στη σχολή μας και ελπίζουμε
σε μία μελλοντική συνεργασία.
Είμαστε στη διαθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

Σ.Ε.Χ.Ο.Α.

ακόμα έχω δυο χαρτιά που μου στείλανε (για εγγραφη και κάτι ακόμα άμα θέλετε τα ανεβάζω και αυτά)

edit by Akis: Δεν δημοσιεύουμε ονόματα!!!

Επειδη πήγα πριν κανα μήνα έχουν αλλάξει λιγο τα πράγματα.
Μου είπαν βγαίνει γύρω στις 68000 και τα 12000(ground school) προκαταβάλονται. Kαι επίσης δεν χρειάζεται lower αρκέι να ξέρεις Αγγλικά.
Απλά δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνονται και τα βιβλία στην τιμή και το mcc(mallon oxi fantazomai) Και επίσης δεν ξέρω τι στόλο διαθέτει από ότι είδα όμως έξω από την τεχνική βάση της αεροπλοιας Πρέπει να είναι λίγο παλιά αεροσκάφη.

Παιδιά τα λεφτά είναι πολλά.Πιστεύω πως η πιο συμφέρουσα λύση για Ελλάδα είναι η Egnatia

victor":1mpz3ugo said:
Επειδη πήγα πριν κανα μήνα έχουν αλλάξει λιγο τα πράγματα.
Μου είπαν βγαίνει γύρω στις 68000 και τα 12000(ground school) προκαταβάλονται.

Εμένα τρεις μήνες πριν που είχα ρωτήσει, μου είπαν 65.000.
Γιά να καταλάβω...μήνας και χιλιάρικο πάει;
Άντε....να τα εκατοστίσετε!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.