Σε ποια άλλα φόρουμ είστε μέλη?

ivan_the_pilot

Business-Class-Member
Website
aviationsubjects.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
THA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Το σημερινό οφ-τόπικ thread εχει αυτή την ερώτηση :D (Ακη σόρυ αν σου έσπασα για άλλη μια φορά τα νεύρα,αμα θες διάγραψέ το)

Ας κάνω εγώ την αρχή:Είμαι μέλος στο PcMaster και παρακολουθώ αραια-πυκνα to musicheaven.gr :banana:

Eπειδή έχω μια πόρωση στα κινητά, έχω κολλήσει στο myphone.gr και επειδή γυμνάζομαι εντατικά σαν δεύτερο σπίτι έχω το bodybuilders.gr

Σε κανένα άλλο απολύτως!!!
Πτήσεις και μόνο πτήσεις!!
Άλλωστε δεν υπάρχουν πολλά πληρέστατα φόρουμ αεροπορικού περιεχομένου σαν και τούτο.

Δε μιλάμε για αεροπορικά φόρουμ μόνο φίλε Φώτη,αλλά για διάφορα φόρουμ(χρόνια πολλά για την γιορτή σου,αν και πέρασε λίγος καιρός από τότε :oops: )
btw,που να βρείς ένα τόσο καλό site/forum σαν το a.gr? :p

Στο forum της κατασκευαστικης εταιρείας PDA's HTC. Επειδή έχω HTC τηλέφωνο καθαρά για συμβουλές κλπ.

Είμαι σε μερικά φόρουμ εγγεγραμμένος αλλά πιο ενεργός είμαι στο παρόν,myphone,και e-haf.

Στο greek-fun.com

u2club.gr/forum το επισημο κλαμπ των U2 στην ελλαδα
pinkfloyd.gr/phpBB2 το επισημο κλαμπ των Pink Floyd στην ελλαδα

Που να ξεκινήσω...

PC Master Forum, Freeaviation Forums (ελληνικό "παρακλάδι" του Patricksaviation, στο οποίο επίσης είμαι μέλος), FlightSimForums (για FS και μάλιστα ως admin), και σε καμία 10ρια ακόμα...Πρέπει να σταματήσω να ακούω MSNαδόρους που με τραβάνε να γραφτώ από εδώ κι από εκεί.... :D