παιδια καλημερα.εχω κλεισει για μιλανο 19 με 25 αυγουστου με την ryanair.μηπως ξερει κανεις τι πληροτητες εχει το συγκεκριμενο δρομολογιο?επισης απο το bergamo που ειναι το αεροδρομιο πως πας στο μιλανο?ευχαριστω εκ των προτερων.
Για τις πληρότητες, δε μπορώ να σου απαντήσω. Για τη μετακίνηση σε παραέμπω στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου, όπου με λίιιιιιιιιιιιιιιιγο ψάξιμο θα βρεις όλες τις απαντήσεις που θέλεις.
Μα γιατί δεν ψάχνετε λίγο πριν γράψετε? Η μεγάλη χαρά του ταξιδιού είναι η προετοιμασία του κι όχι το ίδιο το ταξίδι. Μήνες πριν από κάθε μου ταξίδι, ψάχνω ΤΑ πάντα (από ποιο αεροπλάνο θα με κουβαλήσει, που θα κάτσω, ΠΩΣ θα μετακινηθώ από και προς το αεροδρόμιο, ΤΙ έχει να κάνω μέσα στο αεροδρόμιο, ΠΟΥ θα κάνω spotting και μετά ακολουθούν τα της πόλης αυτά καθε αυτά).
Έχω κάνει αρκετές φορές το ταξίδι αυτό από τη Θεσσαλονίκη, η πληρότητα πάντα ήταν πάνω απόν 85%. Φροντίζω για τη μετάβαση μου στο Μιλάνο να νοικιάζω αυτοκίνητο επειδή μου χρειάζεται και για άλλες μετακινήσεις , όμως έχει και λεωφορείο με κατάληξη κοντά στη πλατεία Duomo.
Καλημέρα.
Ταξιδεύω με Ryan air για Ρώμη με την οικογένεια μου.
Εχω μια απορία και αν μπορείτε να μου την λύσετε...
Όταν αγόρασα τα εισιτήρια συνειδητοποίησα οτι είχα κάνει λάθος στο επίθετο τους ενός επιβάτη με αποτέλεσμα να αναζητήσω στις επιλογές της εταιρείας την αλλαγή ονόματος.Μου ζητούσαν όμως 110 ευρω,οπότε και επέλεξα να πάρω νέο εισιτήριο καθώς ήταν κατά πολύ φθηνότερο.Oταν έκανα check in,δεν έκανα για το λανθασμένο όνομα.
Θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω και γι'αυτο...Μην φάω καμιά καμπάνα όταν πάμε στο αεροδρόμιο...
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αναμένω απάντηση.