Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ούτε πρωταπριλιά να ήταν....Φωτο από Μαιο του 2007 που η Ryanair με τσάρτερ είχε φέρει ομάδα ποδοσφαίρου για τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ :mrgreen:

για την ακρίβεια δε έφερε την ομάδα, άλλα φιλάθλους ;Ρ

Αυτό έλλειπε τώρα. Να έρθει η Μίλαν ή η Λίβερπουλ με την Ryanair.
Έλεος δηλαδή!!!!!!

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Γιατί να μην έρθει; Προφανώς και θα τους παρέχουν και τις ανάλογες υπηρεσίες δεν θα είναι μια συνηθισμένη πτήση Ryanair.

Φαντάζεσαι να βάλεις ποδοσφαιριστές που έχουν 50000Ε μισθό την εβδομάδα στη Ryanair; Και ποιες υπηρεσίες θα προσφέρουν, το priority boarding ή τις άλλες που δεν έχουν ασκήσει ποτέ;

Εννοώ ότι προφανώς και δεν θα υπάρχει καμία από αυτές τις διαδικασίες, απλά θα χρησιμοποιήσουν αεροπλάνο της Ryanair, γιατί όχι;

Την βλέπω συντομα να μαζεύει τα μπογαλάκια της και να μας χαιρετα...Φυσικα οι U2,BA,AZ θα τριβουν τσ χέρια τους και θα αυξησουν και τις τιμές τους..Ειμαι περιεργος να δω ποια θα καλυψει τα SKG-BUD,SKG-CRL..U2?Wizz?

spotterakis":22lh4tpc said:
Την βλέπω συντομα να μαζεύει τα μπογαλάκια της και να μας χαιρετα...
Δεν νομίζω, απλά σε κάθε ελληνικό προορισμό θα καταλήξουν να πετάνε τους εκάστοτε busy μήνες. Άσε που η περίπτωση της Θεσ/κης φαίνεται να είναι διαφορετική καθώς η FR είναι απλήρωτη κατα τον Κο Γκιουλέκα...

Η περίπτωση της Θεσσαλονίκης είναι όντως διαφορετική σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις υπό την έννοια
ότι ο δήμος εδώ μονομερώς αθέτησε μια επιτυχημένη συμφωνία μην πληρώνοντας τις συμφωνηθείσες δόσεις.
Νομίζω ήδη έχει δώσει δέιγματα της "ανησυχίας" της η Ryanair, κόβοντας και μειώνοντας δρομολόγια από Θεσσαλονίκη.
Το ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του Οργανισμόυ Τουρισμού Θεσσαλονίκης παραδέχεται ότι έχει καλέσει την Ryanair για επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης (φυσικά όπου επαναδιαπραγμάτευση = μείωση) και η εταιρεία τους έγραψε κανονικά μην απαντώντας καν , δείχνει και προς τα πού πάει το θέμα.... :?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.