Ένα καινούργιο site για το επάγγελμα του ramp agent ή πισταδορου http://www.rampagent.gr με πληροφορίες για το επάγγελμα , αεροπορικά νέα , βίντεο και blog για συζητήσεις χωρίς λογοκρισία
AirServ":1ppwkzxb said:Yπεροχα!!Εχω αρχισει πραγματικα να το διασκεδαζω το ολο story...Και ειναι λογικο να τα ξερουμε ολα...αλλος εχει 20 και 30 χρονια αεροπορικο(απο υπηρεσιες εδαφους μεχρι κοκπιτ).Αυτα που εχουν δει στα χρονια που καναμε καριερα αεροπορικη ουτε μπορειτε να τα διανοηθειτε ακομα και αν δειτε ολα τα επεισοδια του ΜAYDAY(και παλι δεν τα εχει πιασει ολα)!Εγω προσωπικα σαν 4 συναπτα ετη σαν RAMP Agent εχω δει παρα πολλα.Ακομα και εργατες οταν μας εφερναν για να φορτωσουν ενα αεροσκαφος καταλαβαιναμε στο εαν θα αντεξουν η οχι την δουλεια που ειχε και δεν θα εφευγαν.Προσωπικα εχω διαχειριστει και unruly passengers αλλα και δυστροπο πληρωμα αεροπλανου που του εφταιγαν ολα!
Αρα μην κατηγορειτε τον recruiter για την μη προσληψη σας η αλλες πιθανες αιτιες(υποθετω καποιο βυσμα)για την δικη σας ατυχια..Κοιταξτε τα λαθη σας και την παρουσιαση που κανατε και ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ωστε την επομενη φορα να προσληφθειτε ισως και σε καλυτερη εταιρεια απο την Α3.Φιλικα παντα και με καλοπροαιρετη ματια