Πυροβολισμός στο terminal !

• Thread starter Thread starter West
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Πυροβολισμός !

Αφήστε τον Σύριζα και τα υπόλοιπα κόμματα απ'εξω.

Το θέμα είναι West ότι σε ένα περιστατικό που δεν είσαι μπροστά, περιγράφεις ως ανίκανο τον αστυνομικό επειδή σύμφωνα με την διαδικασία τράβηξε την σκανδάλη για να αποφύγει αργότερα μια πιθανή εκπυρσοκρότηση - παραβλέποντας βέβαια να το κάνει προς τον αέρα και όχι προς το πάτωμα (βέβαια και στο ταβάνι να πάει η σφαίρα πάλι μπορεί να εξοστρακιστεί). Από την άλλη αν πράγματι υπάρχει αυτό το δωματιάκι, η υπάλληλος πρέπει να ακολουθήσει την διαδικασία που ωφείλει να ξέρει, εκτός και αν η εταιρεία φέρει ευθύνη και δεν την εκπαιδεύσαν στους κανονισμούς αρχικά (αλλά στην αεροπορία πιστεύω υπάρχουν στάνταρ εκπαιδεύσεις για το προσωπικό που δουλεύει στο αεροδρόμιο).

Η συγκεκριμένη "προβλεπόμενη" αίθουσα είναι κλειδωμένη, υπάρχει ειδική διαδικασία για να ειδοποιηθεί ο συγκεκριμένος υπάλληλος βάρδιας για να έρθει να ξεκλειδώσει και είναι κάτι για το οποίο ποτέ κανείς δεν έχει ενημερωθεί επίσημα. Ο παλιός ενημερώνει τον καινούργιο, ο καινούργιος σε ένα χρόνο γίνεται παλιώς και ενημερώνει τον καινούργιο.ΕΤΣΙ γίνεται η εκπαίδευση...Οι παλιοί ενημερώνουν τους καινούργιους. Χωρίς να πληρώνονται γι' αυτό, χωρίς να ξέρουν να εκπαιδεύουν. Ότι μάθεις έμαθες. Αυτό συμβαίνει και σήμερα που ήρθαν 19 καινούργιοι συμβασιούχοι καινούργιοι. Γιατί εγώ να κάτσω να τους "εκπαιδεύσω"; Είμαι εκπαιδευτής; Πληρώνομαι για εκπαιδευτής; Και εμένα ποιος με έμαθε; Κάποιος παλιός...

Γνώμη μου είναι ότι ο μοναδικός τρόπος να μάθεις την ουσία μιας δουλειάς είναι από τον παλιό. Αν ο παλιός είναι σωστός θα είσαι και εσύ σωστός και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρωθεί κάποιος έξτρα για να μεταφέρει την γνώση σε έναν νεότερο συνάδελφο.

Re: Πυροβολισμός !

Γνώμη μου είναι ότι ο μοναδικός τρόπος να μάθεις την ουσία μιας δουλειάς είναι από τον παλιό.
σωστος, μονο που στην Ελλαδα ειναι δυσκολο να γινει αυτο που λες.Τωρα στην αεροπορια δεν γνωριζω για αυτο δεν εχω αποψη.
Ομως σε αλλα επαγγελματα με τετοια νοοτροπια που εχει ο νεοελληναρας ειναι για κλαματα.
Υπαρχουν ,ομως ειναι λιγοι.5% η το πολυ 8% :wall:

Συγγνώμη, αλλά για κάποιον που ξέρει τα βασικά από σκοποβολή αυτό είναι κωμικοτραγικό. Όταν αδειάζεις ένα όπλο αφού αφαιρέσεις τον γεμιστήρα, τραβάς το slide και το κλείστρο μένει πίσω, οπότε και βλέπεις την κάνη με το μάτι για να δεις ότι είναι άδεια και μετά πατάς την σκανδάλη για να επανέλθει το κλείστρο. Δοκίμασα να κάνω αυτό που περιγράφετε πάνω και απλά δεν γίνεται να μην δεις την σφαίρα μέσα στην θαλάμη. Μέσα σε όλη την μαυρίλα ξεχωρίζει... :great:

Καλά, δε θα σχολιάσω την ανεύθυνη συμπεριφορά του 19χρονου αστυνομικού.
Έχω μία απορία. Αφού το όπλο ήταν στραμμένο προς το έδαφος, πώς γίνεται να πέτυχε την υπάλληλο στο φρύδι????? :?: :?: :?:
Δοκίμασε η υπάλληλος εκείνη τη στιγμή να κάνει κατακόρυφο ή απλώς ο 19χρονος ήξερε τόσο καλό σημάδι?? :twisted:

Αυτό είναι το μόνο φυσιολογικό. Η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο πάτωμα και άλλαξε κατεύθυνση προς την οροφή. Τώρα το ότι πέτυχε κάποιον στην πορεία της , ε... αυτό είναι καθαρά τύχη (ή μάλλον ατυχία)