Καλησπέρα! Έχω μια απορία που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Δούλευα για την Ο.Α εν έτη 2008-2009 ως ιπτάμενη συνοδός και ύστερα απείχα από το επάγγελμα, με το οποίο αποφάφισα να ξανασχοληθώ τώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης...Έχω βρει μια ελληνική εταιρεία, η οποία ύστερα από συνέντευξη μου είπε ότι με θέλει στο πλήρωμά της, όταν όμως τους πληροφόρησα ότι τα πτυχία σωστικών μου δεν είναι πλέον σε ισχύ (μετά από ένα ή δύο χρόνια από την εκπαίδευση λήγουν), μου είπαν ότι θα με βάλουν όταν θα δημιουργηθεί καινούργια ομάδα για εκπαίδευση. Πρόσφατα πληροφορήθηκα από άτομο που δουλεύει ήδη εκεί ότι η εταιρεία προτιμάει να παίρνει άτομα που έχουν τα πτυχία τους σε ισχύ, γιατί δεν έχει χρήματα για να κάνει εκπαίδευση σε καινούριους/ες. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο κέντρο εκπαίδευσης που να παρέχει την εκπαίδευση που κάναμε στις αεροπόρικες εταιρείες(D.G.R.,FIRST AID,C.R.M,SECURITY);επειδή την έχω ξαναπεράσει θα πρέπει να τα ξανακάνω όλα από την αρχή ή μόνο ένα recurrent για να ενεργοποιήσω τα πτυχιά; και αν κάποιος γνωρίζει και το κόστος, γιατί αν είναι 1000ευρώ δεν αξίζει καν να μπω στον κόπο...
Ευχαριστώ πολύ!