Πτήσεις ΑΠΟ NYC-εταιρείες, search engines, προτάσεις;;

• Thread starter Thread starter spyridaus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

spyridaus

Low-Cost-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGIR
Καλησπέρα,
Θα πάω Ν.Υόρκη, το Μάρτιο, για περίπου 15 μέρες. Θέλω να μείνω στη πόλη 4-5 μέρες και τις υπόλοιπες ψάχνω για κάτι άλλο, εντός Αμερικής ή Καραιβική-Κεντρική Αμερική...
Ποιό είναι το καλύτερο search engine (skyscanner?) για πτήσεις από Ν.Υόρκη;
Σε ποιές εταιρείες/site να ψάξω για φτηνά εισιτήρια/προσφορές;
Kαμιά πρόταση;

Ευχαριστώ!

Είδα που έγραψες πως θα πας και άλλες μέρες σε άλλες πόλεις και θεώρησα πως μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο το site αυτό.

Λίγο πολύ όλα τα online ταξιδιωτικά γραφεία έχουν τις ίδιες τιμές, συνήθως είναι ελαφρώς χαμηλότερες από τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρείες που κάποιες χρεώνουν υπέρογκο τέλος εξυπηρέτησης. Επίσης όλα παίζουν τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών όταν αυτές βγαίνουν. Το πιο θα διαλέξεις είναι καθαρά θέμα αξιοπιστίας, εξυπηρέτησης κλπ. Για διαφορές της τάξης 1 έως 5 ευρώ δεν αξίζει καν τον κόπο να το συζητάμε.

Το skyscanner δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο, αν τελικά διαλέξεις μια πτήση σε παραπέμπει σε σελίδες ελληνικών online ταξιδιωτικών γραφείων όπου μπορεί να δεις άλλη τιμή/διαθεσιμότητα αν έχει περάσει αρκετή ώρα από τη στιγμή που το skyscanner έκανε scraping τις πτήσεις. Τα υπόλοιπα expedia, momondo, tripadvisor, google κλπ είναι παρόμοιες καταστάσεις με το μειονέκτημα ότι δεν συνεργάζονται καν με ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία και οι τιμές είναι έως και πολύ ακριβότερες.

Εγώ θα σου πρότεινα να μπείς στα trip report του a.gr, ο γιατρός μας θυμάμαι έχει ωραιότατα ριπόρτ από USA, όπως και άλλοι... Επίσης να παρακολουθείς την jetblue, βγάζει κάτι τρελά πακέτα όπου με ένα χαμηλό ποσό πετάς για ένα μήνα όσο θέλεις στο δίκτυο τους (παράδειγμα)...

Ρίξε μια ματιά και στο http://www.lastminute.com
Το έχω χρησιμοποιήσει για πτήσεις εντός Ευρώπης και είχε τους καλύτερους συνδυασμούς ως προς τιμή και ώρες πτήσης

ευχαριστώ .
Οσο για τις πτήσεις για Νέα Υόρκη, έχει νόημα να δώσω 120 ευρώ παραπάνω για lufthansa ή airfrance και να αποφύγω την alitalia ή δεν είναι τόσο "χάλια" όσο λένε μερικοί;

spyridaus":eajigd59 said:
Καλησπέρα,
Θα πάω Ν.Υόρκη, το Μάρτιο, για περίπου 15 μέρες. Θέλω να μείνω στη πόλη 4-5 μέρες και τις υπόλοιπες ψάχνω για κάτι άλλο, εντός Αμερικής ή Καραιβική-Κεντρική Αμερική...
Ποιό είναι το καλύτερο search engine (skyscanner?) για πτήσεις από Ν.Υόρκη;
Σε ποιές εταιρείες/site να ψάξω για φτηνά εισιτήρια/προσφορές;
Kαμιά πρόταση;

Ευχαριστώ!

Παντως νομιζω μεχρι σημερα εχει η alitalia προσφορα και για νεα υορκη.
Θα σου βγαλει τις τιμες και εσυ επειτα θα γραψεις κατω αριστερα εκει που λεει e-coupon( ή καπως ετσι) τον κωδικο special και θα εχεις ακομα 30% εκπτωση.

Για τσεκαρε μια μπας και προλαβεις.

Απλά πρόσεξε φίλε γιατί σε πτήσεις εσωτερικού στην Αμερική, αλλά και προς Καραιβική νομίζω, οι περισσότερες εταιρίες χρεώνουν τη βαλίτσα και το κόστος είναι υψηλό.Μόνο η Southwest και η Jetblue δε χρεώνουν.Τα online πρακτορεία δεν το τονίζουν πάντα αυτό.