Πτηση για Χανια απο Θεσσαλονικη

• Thread starter Thread starter baluanga
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

baluanga

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπερα,παιδια.Προκειται να κανω το πρωτο μου ταξιδι με αεροπλανο και θα ακολουθησουν και αλλα οποτε θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας.
Απο ενα γρηγορο ψαξιμο ειδα οτι πεταει για Χανια,Ολυμπιακη και Aegean.Υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα αναμεσα στις 2 οσον αφορα την ποιοτητα των πτησεων?Υπαρχει καποια αλλη εταιρια που δεν ειδα?
Τελος μιας και ειναι το 1ο μου ταξιδι,η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο,αλλα οκ.Απλα θα με βοηθουσε αν καποιος μου ελεγε an ειναι ωραια μια πτηση σαν κ αυτη μικρης διαρκειας.
Ευχαριστω πολυ.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά όσον αφορά τιςε υπηρεσίες. η ΟΑ προσφέρει μπισκοτάκια ή/και σαντουιτσάκι, η Α3 κρουασάν ή μπισκότο.

αν καποιος μου ελεγε an ειναι ωραια μια πτηση σαν κ αυτη μικρης διαρκειας

ΚΑΘΕ πτήση είναι ωραία, είτε διαρκεί 1 λεπτό, είτε διαρκεί 18 ώρες. Βέβαι, όσο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ η πτήση τόσο καλύτερα είναι, όπως επίσης όταν η πτήση γίνεται με περισσότερα των 2 σκελών.

Άντε καλή αρχή...

η ΟΑ δεν προσφέρει πλέον μπισκότα και σάντουιτς.... Που είναι εκείνες οι ωραίες εποχές!!!!! Ειδικά το σάντουιτς τους ήταν θεικό! Τα αντικατέστησε πρόσφατα με ποικιλία ξηρών καρπών ή ένα κεκάκι, πολύ μικρή ποσότητα, και μάλιστα δε σε ρωτάν ΚΑΝ αν θες το κεκάκι ή τους ξηρούς καρπούς, σου δίνουν ό,τι αρπάξει το χέρι τους. Συνήθως στον καφέ δίνουν κέικ και στα αναψυκτικά ξηρούς καρπούς...
Η ποιότητα των δύο εταιρειών είναι παρόμοια, αρκετά καλή.
Η μόνη διαφορά είναι στον τύπο του αεροσκάφους!
Εγώ προτιμώ τα μικρά της ΟΑ, δεν ξέρω γιατί, η Αegean χρησιμοποιεί μεγαλύτερα αεροσκάφη, τύπου 320.
Διάλεξε την πιο φτηνή χωρίς δεύτερη σκέψη!! 8)

Ευχαριστω παιδια.Η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει καπως λογω ''πρωτης φορας''.Νομιζω ομως οτι σκεπτομενη οτι θα παω συντομα στο μερος που θελω και οχι με πλοιο που θα χασω μια μερα αξιζει να ξεπερασω τον οποιο φοβο. :-)

Επίσης, να συμπληρώσω ότι η Ολυμπιακή χρησιμοποιεί ελικοφόρα και η Αιγαίου τζετ, για κάποιους έχει σημασία :wall: . Κατά τη γνώμη μου, αν η τιμή το επιτρέπει, η καλύτερη λύση είναι να πας με την πρωινή της Ολυμπιακής και να γυρίσεις με την απογευματινή της Αιγαίου. Καλό ταξίδι εύχομαι, και πιες και ένα ποτό για μας στο Palace στο λιμάνι.

edit: Πετάει και η Astra στις 27 με τιμή 101 ευρώ.

metanastis83":xu3ik73h said:
Επίσης, να συμπληρώσω ότι η Ολυμπιακή χρησιμοποιεί ελικοφόρα και η Αιγαίου τζετ, για κάποιους έχει σημασία :wall: . Κατά τη γνώμη μου, αν η τιμή το επιτρέπει, η καλύτερη λύση είναι να πας με την πρωινή της Ολυμπιακής και να γυρίσεις με την απογευματινή της Αιγαίου. Καλό ταξίδι εύχομαι, και πιες και ένα ποτό για μας στο Palace στο λιμάνι.

edit: Πετάει και η Astra στις 27 με τιμή 101 ευρώ.

Για να κατσω περισσοτερο στα χανια να παρω αυτες τις πτησεις? :D

Δεν ξερω καν ποια η διαφορα τζετ κ ελικοφορου.

Στο Παλας η στο Μποκα που ανοιξε φετος? :D

1) Φυσικά για να κάτσεις περισσότερο! Τα Χανιά θέλουν πολλές μέρες.
2) Με μια γρήγορη αναζήτηση το ελικοφόρο:

http://www.airliners.net/photo/Olym...10949/L/&sid=fcec607522293e889f428870c0427e12

και το τζετ:

http://www.planepictures.net/netshow.php?id=1054606

Διαλέγεις και παίρνεις.

3) Παρόλο που κατέβηκα φέτος το Μπόκα δεν μου λέει κάτι. Οπότε θα επιμείνω Παλάς. Αν θελήσεις κάτι άλλο do not hesitate to ask.

Διαλεξε το φθηνοτερο που θα βρεις.Καμια διαφορα!

Εχω ομως την εντυπωση,αν δεν με απατα η μνημη μου οτι το μποκα ειχε ανοιξει και περυσι.Τοσους μηνες στα χανια μια μποκα,μια παλας.

Αλλα καλυτερα στα χαλκινα,να σου πιαστει κιολας!!