Προορισμοί για τον Οκτωβριο?

• Thread starter Thread starter ΓΙΑΝΝΗΣ Κ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ

Low-Cost-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Θα ηθελα τη γνωμη κυριως πατεραδων(και οχι μονο) για καλους προορισμούς τον Οκτωβριο.Το Πασχα πηρα την 8 μηνων κορη μου στο Αμστερνταμ και ξετρελαθηκε με το ποσο διαφορετικα πραγματα καναμε και φυσικα το τι ειδαμε (no district lights ...please 8) ).

Σκεφτομουν για Γενευη αλλα δεν ξερω ποιος προορισμος ειναι καλος για 3ημερο (26-29 Οκτωβριο).

Απο τις εμπειριες σας ,και ποσο μαλλον οσοι ταξιδεψατε με μωρα, θα ηθελα να ακουσω προτασεις/γνωμες.

Ευχαριστω

Τοπος αναχωρησης SKG

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ":397l404k said:
...Απο τις εμπειριες σας ,και ποσο μαλλον οσοι ταξιδεψατε με μωρα, θα ηθελα να ακουσω προτασεις/γνωμες...
Τα τελευταία 2,5 χρόνια ταξιδεύω με μωρά ηλικίας μικρότερης των 40 ημερών μέχρι και 2,5 ετών (που είναι τωρα ο μεγάλος).
Αυτό που έχω να καταθέσω είναι το εξής:
Στην Ελλάδα δυσκολεύομαι να βγω μια βόλτα με τα παιδιά μου γιατί τα πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί με ψυγεία, πάγκους, μηχανάκια, αυτοκίνητα και κάθε λογής αντικείμενα που σε αναγκάζουν να κατέβεις στο οδόστρωμα.
δυσκολεύομαι να περάσω από τις ράμπες για τα καρότσια στα πεζοδρόμια γιατί όλο και κάποιος ανάπηρος στο μυαλό θα έχει παρκάρει την κούρσα του.
Δε μπορώ να πάω το χειμώνα σε μια καφετέρια με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου γιατί "ε, όχι και να κόψει ο Έλληνας το κάπνισμα. Αφού του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει (το ότι τον Έλληνα τον έχουν γ@μ&^*%$ήσει κανονικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και δεν έχει βγάλει άχνα δεν παίζει κανένα ρόλο).
Δε μπορώ να πάω σε μια ταβέρνα ή ένα εστιατόριο γιατί οι εστιάτορες έκαναν την επανάστασή τους και αγνοούν το νόμο για το κάπνισμα (το ότι τους έχουν ξεσκίσει στις έκτακτες εισφορές και στους επιπλέον φόρους δεν παίζει κανένα ρόλο).

Άρα,
Αφού ένας γονιός καταφέρνει να κινηθεί με το παιδικό καρότσι στην Ελλάδα, τότε δεν πρόκειται να συναντήσει πρόβλημα σε καμία χώρα (τουλάχιστον) της Ευρώπης.
Ενδεικτικά να σου πω ότι ταξίδεψα με βρέφη (από 40 ημερών μέχρι 2,5 ετών) στη Γερμανία, στις Αυστριακές Άλπεις, στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη, στην Εσθονία, στην Αυστρία, στη Φινλανδία, στη Σκωτία, στην Ολλανδία, στην Ταϊλάνδη, στην Ιταλία και στην Ισπανία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
Το πρόβλημα το έχω με το που θα βγω από το σπίτι μου μέχρι να φτάσω στο αεροδρόμιο.

Για το τριήμερο του Οκτώβρη (26-29) θα σου πρότεινα το Μόναχο (αν και θα έχει τελειώσει το Oktoberfest) ή τη Βιέννη. Είναι δύο πόλεις που μπορείς να τις δεις μέσα σε τρεις μέρες χωρίς να κουραστείς ιδιαίτερα (υπολογίζοντας τα διαλείμματα για αλλαγή πάνας, φαγητού & ξεκούρασης).
Επίσης μια χαρά για τριήμερο είναι και το Ταλλίν, αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις κάποια καλή προσφορά για εισιτήρια.

Μπράβο FOTIS μου άρεσε πάρα πολύ το ποστ σου. Εαν και λίγο off topic θα ήθελα να ζητήσω από τους διαχειριστές να μην σβήσουν το ποστ του foti.
Τον Οκτώβριο είναι επίσης ωραία στην βόρεια Ιταλία όπως για παράδειγμα το Milano. Πιστεύω ότι θα βρεις εύκολα κάποια καλή προσφορά για εκεί.
Και πάλι μπράβο Foti.

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! :D