Ποσους πιλοτους επαγγελματιες ή ερασιτεχνες εχουμε στο forum

• Thread starter Thread starter killerwing
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

killerwing

Economy-Class-Member
Γραφουμε μονο ψευδωνυμο και πτυχιο.

Πρεπει να γνωριζουμε ποιοι ειναι ιπταμενοι...

Εγώ ελπίζω το καλοκαίρι να πάω Σκιάθο μόνος μου πάντως :P (Τελειώνω με το ppl)

Επιτελούς μετά από δεκαααδδεες ώρες συζήτησης, εξάντληση θεμιτών και αθεμίτων τροπών πειθούς, ατελείωτη επιχειρηματολογία, (τέτοιους μονολόγους ούτε προεκλογική να είχα!) μετά λοιπόν και από καθολική και μακρόχρονη εφαρμογή ψυχολογικής πίεσης και γνωστού πριξηματος, αποφάσισαν επιτελούς οι γονείς μου (με βαρύτατους φυσικά ορούς και σιγά μη χάνανε τέτοια ευκαιρία) να παραμερίσουν τις φοβίες τους τόσο γενικότερα για ότι πετάει, κυρίως όμως ειδικότερα για οτι πετάει με τον γιόκα τους μέσα!!! Έτσι μετά κοπών και βασάνων είπαν το ναι στο να ξεκινήσω σιγά σιγά το PPL!!!!!!

Φυσικά αφού περάσει η εξεταστική του Απρίλη με 150-200% επιτυχία, αφού τελειώσω και πτυχιακή και γραφτώ στο διετές για συνεχεία και αφού αφού αφού…..

Με λίγα λόγια από καλοκαίρι ξεκινάω!

Μετά από ερευνά σε αρκετές γύρω πόλεις Διάλεξα την aero club Aquila (http://www.aeroclublaquila.it) στο ιδιωτικό αεροδρόμιο του preturo (LIAP) κυρίως γιατί μου επιτρέψανε να πληρώνω σχεδόν όπως θέλω (ανά ώρα/ κάθε 5 ώρες/ με πιστωτική/ 30/30/30 ανά δίμηνο κτλ), γιατί ως κεντρικό μεν περιφερειακό δε αεροδρόμιο δεν έχει πολύ κίνηση οπότε μπορώ να φιξάρω τις ώρες μου όπως και οπότε θέλω (σημαντικό για μένα,) γιατί μου επέτρεψαν να διαβάσω τη μισή –ίσως και παραπάνω- θεωρία σπίτι ώστε να γλυτώσω πολλές ώρες από αίθουσα και γιατί είναι σχετικά και πρακτικά οικονομικότερο από άλλα που είδα.
Όσον αφορά τα γραφειοκρατικά ισχύει για 19 χώρες της Ευρώπης και φυσικά συμπεριλαμβάνετε η Ελλάδα, είναι υπο τους JAR-FCL, επικοινωνίες στα αγγλικά οπότε olla οκ!

Δευτέρα πάω για ιατρικό check up (1&2 classe) και παίρνω βιβλία για τα θεωρητικά!!!)

Το μονό που με χάλασε είναι ότι τα πρακτικά γίνονται με Tampico TB9 (I-IAGP / I-IAGQ / I-IAFI / I-IAGS) ή Partenavia P66C (I-IACU / I-IACS). όχι ότι έχω κάτι με τα συγκεκραμένα, για την ακρίβεια ξερώ ελάχιστα για τα μοντέλα αυτά και όλα τα έμαθα πρόσφατα απλά ήθελα Cessna γιατί είναι πιο διαδεδομένο και πιστεύω για να έχει τέτοια επιτυχία θα είναι και καλύτερο…

Αν έχετε ενστάσεις για κατι από τα παραπανω η ξέρετε κάτι που εμένα δεν είπαν για διαφόρους λογούς παρακαλώ ενημερώστε!!!

Exo PPL apo tin Aerolesxi Thessalonikis kai ayto ton kairo eimai stin INTERCOCKPIT (Company of Lufthansa Flight Training) stin Frankfurti gia ATPL ekpaideusi. Elpizo se ena xrono na exo teleiosei :roll:

PPL apo ameriki, ATPL theory kai menoun liges wres ptitikes :D gia tin oloklirwsi tou ptixeiou :D :D