Pos sas fenetai to mellon tis OA (NOA),

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Hristos

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Karlsruhe / Germany
Website
www.airliners.gr
alithia,
ti lete esis - (?)
Pos sas fenetai to mellon tis OA΄s ?

I gnomi mou ine; i eukairies perasan... (toulaixston me avto to Managment). I idiotikopoiisi eprepe na gini to 90! (pou eixame akoma CS kai epafi me megales eteries, opos tin JAL, TWA, VASP kai SIA) oxi tora sxedon 14 xronia meta, pou oi megales etaireies eine mesa se Alliances, kai i Evropaiki Enosi exi tin telftea leksi. As poume tin alithia, kathe ali eteria stin Evropi tha eixe kliesi mexri tora...

Hristos

HH

nai einai alitheia auta pou les hristo
eprepe na ginoun prin deka xronia ola auta .

to kako einai oti panta to diokhtiko symboulio einai anthropoi tou kratous ( den to leo politika , opoio koma kai as einai kai htan sthn kybernhsh ) me apotelesma na tous kanoun oti theloun kai na allazoun proedrous ktl ktl synexeia .

mou exoun pei oti h lh exei edo kai xronia to idio dihkitiko kai se ola ta provlimata tous lene na ta bgaloun pera monoi tous .
emeis giati prepei na allazoume ? den mas kanoun ? apokleietai aplos den mporei to kratos na tous elegksei kai gynete xamos .

pantos arxizo na pisteuo oti mallon noa den tha doume .......argoume poly kai olo anavalete to thema . malista shmera eida sthn makedonia thn efhmerida oti eixe ena afieroma kai oti h ee thn stelnei dikasthrio kai na plhrosei to kratos .

gia na min ksexname ti Global Player itane i OA tou 1960 kai 1970,
fortosa mia photografia sto Album,

dixni tin Cooperation tis American Airlines kai tis Olympiakis Aeroporias
sto Aerodromio JFK tou1960,

i fotografia ine apo to biblio Silverbird - The American Airlines History

album_pic.php

Hristos

HH

to mellon tis NOA:

i NOA tha ginei i eteria ohi ton "5 ypiron" alla tin "5 horon", mia eteria me simasia regional carrier stin enomeni europi.

kai ama tin telika, meta thaumatos, mpi se kamia symahia blepo ta A340 na katantane na petane pros FRA, CDG, i LHR gia na gemisoun ta hub aerodromia tis symahias

kai auto mono ama den tin klisoun, ohi i ellines, alla i Europaiki Enosi

ektos bebea ama brethei kanenas kainourios Onassis. Pali kala pou o anthropos den einai metaksi mas na di pos katantise i eteria tou

To sxetiko dhmisieuma gia thn EE:

Η Κομισιόν στέλνει την Ελλάδα στο σκαμνί για την Ολυμπιακή

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2003 07:00
ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων προσέφυγε τελικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της Ελλάδος επειδή δεν έλαβε μέτρα για την επιστροφή της ενίσχυσης που χορηγήθηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία και η οποία κρίθηκε ως ασυμβίβαστη με τους κανόνες της Κοινής Αγοράς.

Πρόκειται για ενισχύσεις που χορηγήθηκαν στο παρελθόν και αφορούν:

- Στη δεύτερη δόση της εισφοράς κεφαλαίου ύψους 41 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος αναδιάρθρωσης. Η κυβέρνηση τον Οκτώβριο καταλόγισε το ποσό αυτό στην αρμόδια ΔΟΥ και αναμένει να το εισπράξει.

- Στο χρέος 2,4 εκατ. ευρώ έναντι μισθωμάτων προς τους αερολιμένες.

- Στο χρέος από τη μη πληρωμή του ΦΠΑ για καύσιμα και ανταλλακτικά.

- Στο χρέος 33,9 εκατ. ευρώ εξ αεροπορικών τελών προς το αεροδρόμιο των Σπάτων.

- Στο το τέλος Σπατοσήμου ύψους 61 εκατ. ευρώ κ.λπ.

- Στο χρέος 28,9 εκατ. ευρώ προς υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς.

Η Επιτροπή επισημαίνει, πάντως, ότι η πρόσφατη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δέχεται ότι η ανάκτηση των ενισχύσεων γίνεται και από «κάθε άλλη επιχείρηση στην οποία μεταβιβάζεται το ενεργητικό του αποδέκτη των ενισχύσεων».

Αυτό σημαίνει ότι η ανάκτηση μπορεί να γίνει και από τη Νέα Ολυμπιακή, εφόσον μεταβιβαστούν στοιχεία του ενεργητικού της Ολυμπιακής

An katalaba kala, to Spatosimo apodothike sth OA? H mipos h OA den apedose ta esoda apo to Spatosimo sth kibernisi?

psil":hes9t433 said:
- Στο το τέλος Σπατοσήμου ύψους 61 εκατ. ευρώ κ.λπ.

An katalaba kala, to Spatosimo apodothike sth OA? H mipos h OA den apedose ta esoda apo to Spatosimo sth kibernisi?

I OA pote den apedose esto kai mia drahmi apo to spatosimo sto kratos.
ayto (mazi me ola ta alla pou anaferontai) tha eprepe na eihe eispraksei to kratos apo tin OA meta tin proti apofasi apo tin Commission, alla emeis eimaste magkes...
gi' ayto tora tha mas pane sto dikastirio na plirosoume kai prostimo apo pano

auto pou me tromazei, einai oti i OA "etroge apo edo kai apo ekei" peripou 200 ekatomiriakia, kai pali eitan zimiogona eteria. kai tora anarotieme alithia ama o isologismos tou 2002 me ta "dithen kerdoi" einai toso alithinos

akoma me parakseneuei oti giati den tin esteile tin OA kanenas apo tous antagonstes tis sta dikastiria.

To oti i NOA den tha poulithi se kanenan to eiha ksanapei, kai me auta pou diabazo ekei pano, akoma pio poly to pisteuo auto.

i Eteria den aksizi tipota:
ehei merika aeroplanakia dika tis, ola ta alla einai nikiasmena,
ehei merika dromologia ta opia merika einai kerdofora, merika ohi
Ehei ena prosopiko kai ena managment to opio ehei talento sto box, alla talenta den ehei apodiksi gia tin ora (den to ennoo auto prosopika)
Einai mlegmeni me ena kratos gia to opio kalytera an min po tipota
Auto to kratos theli na dei lefta gia autin tin eteria, kai zitaei apo pano kai 70 ekatomiriakia engiisi.
Kai isos na tis riksoun kai kati hrei apo palia sto ypos ton 200 ekatomirion (blepe arthro tis naftemborikis)

Kai tora skeftomai tin BA pou poulise tin DBA gia 1 EUR !!!! kai plironi tin tehniki ipostiriksi gia ta epomena hronia

@tasso kai makedona:
paidia ! prin merikes meres legate na agorasete tin NOA gia 1 EUR.
Kratiste to kalytera, den aksizi

Egw pali lew oti h OA exei mellon, arkei na sovareytei kai na valei ena programma. San etaireia exei arketa pleonekthmata kai an ta ekmetalleytei swsta tha vrei to dromo ths. Oson afora ta yperatlantika dromologia oyte ki egw borw na provlepsw ti tha ginei, omws gewgrafika h OA einai se kalh thesh kai pali borei na einai dynath se orismenes perioxes, opws Valkania kai M. Anatolh. To mellon tha deiksei...

Stin Olympic einai olloi oi dieythintikoi sigouroi oti stis 1 December ksekinaei i Airlines! Mexri telos tou xronou tha exoun apofasisei gia nea aeroplana poia kai apo pou tha ta noikiasoun. Lene oti proigitai i Boeing giati einai poio oikonomika kai aksiopista apo ta Airbus. To kostos na ekpaideuseis Pilotous kai Texnikous sta Airbus einai poli megalo, apagoreutiko.
Akouo kai gia megaliteri sinergasia me tin Gulf Air peran tis Australias, milane gia Kina, Japan kai alla tetoia, fisika codeshared me ptisis tis Gulf Air meso Bahrain. Alla lene kai gia USA, Canada kai JNB oi opies tha sinexisoun na ginontai me ta A340 tis OA alla kai me kodiko tis GF!
Gia ton peretero rolo tis OA kai gia idioktito stolo, apofaseis tha lifthoun mono apo tous neous idioktites, an yparksoun!
Pantos eos to telos tou xronou lene oti tha ksekatharisoun kai to programa ptiseon gia tous Olympiakous Agones to opio tha einai poli fortomeno kai mallon tha doume pollous proorismous na mpainoun pali sto diktuo tis OA esto kai gia tris mines!!!

Re paidia den mporei na einai toso skata i etairia ....An itan tote den tha endiaferotan pote i ba opos ekane se mia periodo pou i etairia pigaine skata(entaksei den tin agorase alla eixe polla provlimata kai i ba tote )

Pisteuo oti mexri stigmis den exoun vrethei ependutes sovaroi giati isos prota perimenoun na doun pos tha pane ta pragmata..an ontos i etairia vgazei kerdi kai to pio simantiko pos tha antidrasei to prosopiko

Ego pantos eimai aisiodoksos!! kai auto giati ksero oti ta pragmata den mporei na pane xeirotera ap oso idi einai