Paypal HEEEEEELP!!!!!

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Χρειάζομαι βοήθεια!!! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με το Paypal - πρώτα βήματα.. Γράψτε μου μια PM, παρακαλώ..

URGENT!

merci!

Το έχω χρησιμοποιήσε μερικές φορές. Είναι ταχύ και αξιόπιστο. Πρέπει να έχεις πιστωτική.

Όσο για το πώς ακριβώς λειτουργεί κλπ, για να μην πω καποια ανακρίβεια, πήγαινε στο http://www.paypal.com και διάβασε πως ακριβως λειτουργει και τι θελει απο σενα.

Εάν είσαι στη Γερμανία δεν είναι υποχρεωτική η πιστωτική, ένας τραπεζικός λογαριασμός φτάνει. ;) Έκανα ότι έπρεπε να κάνω, για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός, αλλα δεν είμαι σίγουρος για τα επόμενα βήματα...

gia to ebay eitheles to paypal stefo ?? pou einai to problima sou ??

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΥΡΑL ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.
ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ 'Η ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΙΟ ΠΙΣΤΩΣΗΣ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 300 ΕΥΡΩ).
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΙΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ Η' ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Merci φιλε ticcol αλλα το έκανα ήδη.. Και εάν είσαι στη Γερμανία ΔΕΝ θέλει credit card... ;) Ο τραπεζικός λογαριασμός φτάνει.