Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010

vassdel

V.I.P.-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGEL
Για όσους ενδιαφέρονται, ένα καταπληκτικό site από την Ισπανική Marca:

:arrow: http://www.marca.com/deporte/futbol/mun ... glish.html

Έχει όλους τους αγώνες, ανά ομάδα, ανά ημέρα, ανά στάδιο, ανά όμιλο, με ζωντανή ενημέρωση και με λινκ για περιγραφή (στα Ισπανικά όμως η περιγραφή).
Καταπληκτική δουλειά.

Το θέαμα μέχρι στιγμής πάντως είναι μέτριο , μέ λίγες φάσεις μπροστά απο τις εστίες.Μαύρα χάλια η Γαλλία το ίδιο και η Αγγλία.Ελπίζω να φτιάξει το θέαμα γιατί αλλίως το Μουντιάλ αυτό θα περάσει στην ιστορία ως ένα απο τα πιο φτωχά σε θεάμα.

Έτσι κι αλλιώς, είναι το χειρότερο Μουντιάλ στην ιστορία, λόγω των ανόητων αφρικανικών καραμουζών. Δεν μπορώ ούτε 10 λεπτά να δω χωρίς να με πιάσει πονοκέφαλος. Όλο στο mute το έχω. Λίγοι νομίζω παρακολουθούν αυτούς τους αγώνες.... :wall:

Καλά αυτά τα vuvuzela είναι πολύ σαχλαμάρα και δεν μου αρέσουν καθόλου. Παρόλα αυτά, παρακολούθησα αρκετούς αγώνες αν και ως τώρα το θέαμα δεν ήταν το καλύτερο. Μόνο οι Γερμανοί κατάφεραν και έβαλαν αρκετά γκολάκια και ελπίζω αύριο στο παιχνίδι των Ολλανδών να πέσουν μερικά γκολ. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, και να μην πέσουν γκολ δεν με αφορά, μιας και θα είμαι στην δουλειά, δίχως TV :wall:

Και για να πω και την κακία μου: Πιστεύω ότι η μετάδοση των αγώνων από την ΕΡΤ είναι μια από τις χειρότερες. Εδώ όλοι οι άλλοι σταθμοί στέλνουν το σήμα σε 16:9 και η ΕΡΤ έχει μείνει στο 4:3. Ούτε καν το σκορ δεν γράφουν κατά την διάρκεια της μετάδοσης. Για μετάδοση σε HD ούτε σχόλιο. Όποιος έχει δορυφορική TV και αποκωδικοποιητή HD ας βάλει το „Das Erste HD“ ή το „ZDF HD“ να δει τέλεια εικόνα και ήχο.

vassdel":kk507az2 said:
Λίγοι νομίζω παρακολουθούν αυτούς τους αγώνες.... :wall:
Μην το λες. Η τηλεθέαση στον αγώνα της Εθνικής έφτασε τα 58% με 1,67 εκατ. τηλεθεατές στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι αγώνες άγγιξαν το 30%.

Akis":2skkjaw6 said:
...Όποιος έχει δορυφορική TV και αποκωδικοποιητή HD ας βάλει το „Das Erste HD“ ή το „ZDF HD“ να δει τέλεια εικόνα και ήχο.
Τέλειο ήχο;
Άστο καλύτερα... :wall:
Προτιμώ mute και μουσική.

ΟΚ, στην προκειμένη περίπτωση παίρνω πίσω τα περί τέλειου ήχου. :with:

Είχα και εγώ παράπονο με τη μη ένδειξη του σκορ, αλλά στον τελευταίο αγώνα (Γερμανία - Αυστραλία) το έβαλαν. Πιστεύω πως πολλοί έκαναν παράπονο, οπότε το ρύθμισαν στη ΝΕΤ...

Οι Γερμανοί χθές έδειξαν ότι το απλό ποδόσφαιρο μπορεί να είναι και όμορφο και να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα (βλέπε νίκη). Γρήγορος ρυθμός, σίγουρες πάσες, άψογοι συνδιασμοί . Όλα αυτά τους οδήγησαν σε μία άνετη αλλά και εντυπωσιακή νίκη.

Συμφωνώ!
Θέλετε να αναφέρουμε και ευτράπελα-"μαργαριτάρια" των δημοσιογραφων που περιγράφουν τους αγώνες;Νομίζω οτι στο Κορέα-Ελλάδα ειπώθηκε οτι "τρεις Πέρσες είναι μόνοι τους στην άμυνα της Ελλάδας",προφανώς αντι για "παίκτες".Το άκουσε κάποιος άλλος ή οι ελεεινές βουβουζέλες με έκαναν να παρανοήσω;

Δεν μπορώ να σε επιβεβαιώσω αλλά θα συμφωνήσω και με σένα και με τον vassdel

vassdel":1bfvuq13 said:
Έτσι κι αλλιώς, είναι το χειρότερο Μουντιάλ στην ιστορία, λόγω των ανόητων αφρικανικών καραμουζών. Δεν μπορώ ούτε 10 λεπτά να δω χωρίς να με πιάσει πονοκέφαλος. Όλο στο mute το έχω.... :wall: