Oman Air στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter AirNamibia
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

AirNamibia

V.I.P.-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
HVN
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTT
Ένας από τους μικρότερούς παίχτες αλλά boutique της περιοχής έρχεται στην Αθήνα.
Ας ελπίσουμε ότι τα σχέδιά τους θα πραγματοποιηθούν. :great: 8)
Λέτε να τους δούμε με B737-700 ή με μεγαλύτερο τύπο; :roll:
Αλλά στην εκδήλωση της Goldair έπρεπε να δώσουν έμφαση στα Β787-8 που έχει η εταιρεία και ότι οι Έλληνες θα μπορούν να πετάξουν για Μπανγκόκ και Τζακάρτα με αυτό τον τύπο του α/φ και την έναρξη δρομολογίου προς Guangzhou τον Δεκέμβριο του 2016.
Επίσης ότι η εταιρεία πετά για Νταρ Ελ Σαλάμ και Ζανζιβάρη που είναι τουριστικοί προορισμοί. 8)
Τέλος τα 4 αστέρια της Skytrax και τα σχόλια των επιβατών 7/10, - προσωπικά θεωρώ ότι οι στολές πληρωμάτων είναι οι ωραιότερες της Αραπιάς.
Τα μόνα αρνητικά σχόλια που έχω διαβάσει είναι η εξυπηρέτηση στα Α330 μπορεί γιατί τα περισσότερα είναι παλαιά του 2009 μόνο 2 είναι του 2014 και 1 του 2015.

----------------------------
‘World’s Leading Airline Economy Class 2015’
'Best Airline Staff Service' 2015
Oman 1 free night stopover offer must be as part of a minimum 2 nights stay in Oman

Προσωπικά δε μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση στο DXB-MCT-DXB, οπότε τους αποφεύγω. Όχι τίποτα τραγικό, απλώς μετριότατο service, μετριότατη κατάσταση καμπίνας κλπ.

Θα είναι φανταστικά νέα να έρθουν Ελλάδα όμως, μια και το Ομάν είναι φοβερός προορισμός - θα τους τιμήσω σίγουρα, κι ας μη μου αρέσει το service τους :mrgreen: