Ολυμπιακή...Ταλαιπωρία!

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

jerry

Concorde-Class-Member
Website
www.air-born.gr
Τελικά τα προβλήματα σε αυτή την εταιρεία δεν έχουν τελειωμό...
Μετά την έλλειψη αεροσκαφών, το νέο (ή μήπως παλιό) πρόβλημα είναι η έλλειψη πληρωμάτων.

Και χθες και σήμερα (όπως μπορείτε να δείτε από τις on-line flight info της εταιρείας http://195.167.49.247 ) υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις πτήσεων χωρίς ειδοποίηση...

Έτσι και εγώ έπεσα θύμα μιας τέτοιας αιφνίδιας ακύρωσης της πτήσης ΟΑ531 από Χανιά για Αθήνα... Δε χρειάζεται να σας περιγράψω το χαμό που επικρατούσε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο... 145 άτομα από τα οποία τα 120 είχαν connection για άλλη πτήση βρέθηκαν έρμαια της ξεφτίλας της πολύπαθης εταιρείας... Άλλοι για JFK, άλλοι για MAD, άλλοι για PAR, άλλοι για YMQ/YTO, και εγώ (μαζί με άλλα 3 άτομα της οικογένειας) για EFL.

Άπειρα σκηνικά...

Τελικά πετάω σήμερα το βράδυ με την ΟΑ539 με το Fokker της Denim :!: (μήπως όλα έγιναν για αυτό :wink: ) και για EFL αύριο τα χαράματα...

Μια μεγάλη απογοήτευση για την κατάντια της ΟΑ :( και ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση για τα αισχρά αντιεπαγγελματικά πληρώματα που δεν εμφανίστηκαν / δε θα εμφανιστούν :evil:

Wish me luck and safe trip :roll:

Αρχές της εβδομάδας άκουσα στο ράδιο αλλά χωρίς να το διασταυρώσω από κάπου αλλού ότι τα πληρώματα θα έκαναν κάποια μέρα απεργία για θέματα ασφάλειας..Έμαθες κάτι τέτοιο?
Το καλό είναι σίγουρα ότι θα μας μεταφέρεις την εμπειρία σου από το Fokker της Denim :)
Καλό ταξίδι :wink:

Τόσος κόσμος ταλαιπωρημένος και τόσα χρήματα που κόστισε πάλι αυτή η όλη διαδικασία :evil:

Η απεργία είναι την 30 Αυγ. 05, τι ήταν πάλι το σημερνινό ... μόνο οι ίδιοι τους ξέρουν :stupid:

Πείτε μου κιόλας ότι επικαλέστηκαν οι ΟΑ και λόγους βλάβης για κάποιες ακυρω8είσες πτήσεις...γίνεται συχνά για να γλιτώνουν τις αποζημειώσεις που δικαιούνται οι επιβάτες ΦΥΣΙΚΑ... :evil:

Α όχι... Ήταν ειλικρινέστατοι... Απλά δεν εμφανίστηκε το πλήρωμα είπαν...

Άκουσα και για σαματά στην ΟΑ181 ATH-DUS-SKG με κάποιους άμοιρους ομογενείς που ξέμειναν στο Μακεδονία προερχόμενοι από διάφορα σημεία της Β.Ελλάδας...

Το παραονοικό τελικά με τις πτήσεις μου είναι πως θα πετάξω CHQ-ATH με F50 (αντί 734) και ATH-EFL-ATH με 734 (αντί ΑΤ7 λόγω αυξημένης κίνησης) :roll:

na vgo ligo off topic...... i ptisi 331 gia LARNACA ginete me A300-600??? nomiza oti ta eixe poulisei :roll:

AiR_MaNiAc":he41k3rw said:
na vgo ligo off topic...... i ptisi 331 gia LARNACA ginete me A300-600??? nomiza oti ta eixe poulisei :roll:
Όχι να μη βγεις!!! Τι σχέση έχει η ερώτησή σου με το θέμα ακόμη να καταλάβω! Αυτή η αναζήτηση γιατί υπάρχει άραγε σε αυτό το φόρουμ... έτσι για δείγμα;;; Όχι βέβαια! Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις απάντηση και αν όχι θα βρεις σίγουρα ένα θέμα που να δέχεται την ερώτησή σου. Σόρρυ για το ύφος μου, αλλά μερικά πράγματα ΔΕΝ αντέχονται! :roll:

Akis":1ejqtw4v said:
AiR_MaNiAc":1ejqtw4v said:
Όχι να μη βγεις!!! Τι σχέση έχει η ερώτησή σου με το θέμα ακόμη να καταλάβω! Αυτή η αναζήτηση γιατί υπάρχει άραγε σε αυτό το φόρουμ... έτσι για δείγμα;;; Όχι βέβαια! Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις απάντηση και αν όχι θα βρεις σίγουρα ένα θέμα που να δέχεται την ερώτησή σου. Σόρρυ για το ύφος μου, αλλά μερικά πράγματα ΔΕΝ αντέχονται! :roll:

ok, ektelese me kiolas...... imarton pia...... poli ageneia peftei se auto to forum.... tha kratitho kai den tha po tpt allo... kalimera sas!

back sto topic......

VASILI SARIDAKI thanks gia to link sou ;)

Καθυστερήσεις πτήσεων των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Kαθυστερήσεις από μία έως και τέσσερις ώρες σημειώθηκαν σήμερα σε πτήσεις Εξωτερικού των Ολυμπιακών Αερογραμμών κυρίως λόγω έλλειψης τεχνικού προσωπικού καμπίνας, αλλά και λόγω τεχνικών προβλημάτων. Ειδικότερα, καθυστερήσεις σημειώθηκαν στις πτήσεις:

145 Αθήνα- Βρυξέλλες από 9:10 στις 11:00 (λόγω έλλειψης προσωπικού καμπίνας).

159 Αθήνα- Βιέννη από 10:00 στις 10:45 (λόγω έλλειψης προσωπικού καμπίνας και τεχνικού προβλήματος).

411 Αθήνα - Νέα Υόρκη από 12:30 στις 16:00 (λόγω τεχνικού προβλήματος στα υδραυλικά. Οι επιβάτες άλλαξαν αεροσκάφος).

201 Αθήνα - Παρίσι από 9:50 στις 10:35 (λόγω εναέριας κυκλοφορίας στο Παρίσι).

241 Αθήνα - Μιλάνο από 10:30 στις 12:40 (λόγω έλλειψης προσωπικού καμπίνας).

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE