Οικονομική με περιορισμούς,ΑΠΟΡΙΑ

• Thread starter Thread starter alexandra.athens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

alexandra.athens

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
athens
αν αγορασω ενα εισητηριο αυτης της κατηγοριας τωρα για να ταξιδεψω σεπτεμβρη μπορω π.χ.τον ιουλιο να αλλαξω την ημερομηνια ?να το κανω οκτωβρη??????

ευχαριστω!

EDIT:

Oλυμπιακη...booking class???οικονομικη με περιορισμους...αλλιως ο φθηνοτερος ναυλος!

βασικα την απορια την εχω μηπως τελικα αυτοι οι περιορισμοι υποννοουν οτι δε μπορει να γινει αλλαγη στην ημερομηνια????

Α) Για ποια εταιρία μιλάς;
Β) Ποια booking class;

Χωρίς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες μάλλον δεν θα λάβεις απάντηση.

Υ.Γ. Μεταφέρω το τόπικ στην σωστή κατηγορία.

Oλυμπιακη...
booking class???οικονομικη με περιορισμους...αλλιως ο φθηνοτερος ναυλος!

βασικα την απορια την εχω μηπως τελικα αυτοι οι περιορισμοι υποννοουν οτι δε μπορει να γινει αλλαγη στην ημερομηνια????

Oλυμπιακη...
booking class???οικονομικη με περιορισμους...αλλιως ο φθηνοτερος ναυλος!

Ο φθηνότερος ναύλος εσωτερικού στην Ολυμπιακή είναι συνήθως στη κατηγόρια «Οικονομική με περιορισμούς - Economy Restricted» 30 η 50 ΕΥΡΩ + τους φόρους. μετα την αγορα του εισητηριου, μπορείς να κανείς αλλαγή ημερομηνίας και να επιβαρυνθείς τη διάφορα αν υπάρχει τοτε. Σε περίπτωση ακύρωσης αν αυτή γίνει 24 ώρες πριν, το εισιτήριο μπορεί να μετατραπεί σε (open - ανοιχτό) με ισχύ ενός χρόνου η να γίνει επιστροφή χρημάτων στην πιστωτική κάρτα που έχει χρεωθεί.