[off topic]Επίσκεψη καλαμαρά στην Κυπρον

arxontas

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EGLL
Πολυ ωραιο το trip report σου, ειδικα καποιες απο τις φωτογραφιες!
Υ.Γ.: Καλυτερα να γραφεις ¨κατεχομενη Κυπρος, Κατεχομενη Λευκωσια κτλ", παρα ορους του στυλ "βορεια κυπριακη" κτλ
Αυτοι ειναι οροι που χρησιμοποιουν οι Τουρκαλαδες στην προσπαθεια τουσ να δωσουν κρατικη υποσταση στο ψευδοκρατος τους, που παρεπιπτοντως εκτος απο την Τουρκια, δεν αναγνωριζεται απο κανεναν αλλον.

Re: Επίσκεψη καλαμαρά στην Κυπρον

Θα συμφωνεισω με τον arxonta kαι μια ακομα διορθωση αγαπητε thanasi_u2. Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ δεν ειναι αλλοι χωρα ειναι ΕΛΛΑΔΑ και την ιδια κουλτουρα εχουμε και γλωσσα!!!!!!!

Πότε συνέβη αυτό; Είδηση δεν πήρα!

corfu75":2ld367mi said:
Θα συμφωνεισω με τον arxonta kαι μια ακομα διορθωση αγαπητε thanasi_u2. Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ δεν ειναι αλλοι χωρα ειναι ΕΛΛΑΔΑ και την ιδια κουλτουρα εχουμε και γλωσσα!!!!!!!

Δηλαδη, και στην Αγγλια πρεπει να λενε "Οι ΗΠΑ ΜΑΣ δεν ειναι αλλη χωρα αλλα ΑΓΓΛΙΑ, και την ιδια κουλτουρα εχουμε και γλωσσα". Λυπαμαι που στο χαλαω, αλλα η Κυπρος ειναι ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΛΛΗ κουλτουρα, ΑΛΛΗ σημαια, ΑΛΛΑ ηθη, ακομα και αλλος τροπος οδηγησης ;) Μονο κοινο, η γλωσσα.

Συγγνωμη για το εκτος, αλλα να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους. :cool:

Εννοειτε οτι ειμαστε ΑΛΛΟ κρατος και ευτυχως γι'αυτο... :thx: :thx: :thx:

Αγαπημενε μου seven4seven.....δεν καταλαβαινω τοση κακια ,για τους συνελληνες της κυπρου.Αν και δεν θελω να πολιτικοποιησω το block κατι που εσυ εκανες και με αναγκαζεις να σου πω, πως,.... η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ.Ειμαι σιγουρος πως ,αποτελεις την εξαιρεση σε αυτο το block αντε εσυ,..... και αλλοι πεντε. Ακομα και τα παραδειγματα που εδωσες ειναι τοσο ασχετα και ανιστοριτα που θα μπορουσα να σου κανω με τις ωρες μαθηματα ιστοριας, γιατι ειμαι συγουρος, πως δεν ξερεις, μαθε ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ,ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΑΚΑ αν...ξερεις! ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Αν εχεις παει στην Κυπρο θα εχεις δει ,πως παντου ,εχουν ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ πιο μικρη την Κυπριακη.Ξερεις ποιους μου θυμιζεις.....?? τους ΣΚΟΠΟΙΑΝΟΥΣ, που κανουν ανασκαφες ,βρισκουν αρχαιες ελληνικες επιγραφες και λενε πως ειναι ΣΛΑΒΙΚΑ αρα, με την αποψη σου ,περι πολιτισμου ,το ιερο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην σαλαμινα ,δεν ειναι ελληνικο και οι επιγραφες ειναι στα Κυπριακα,οποτε και η θεα Αφροδιτη ,δεν ειναι ελληνιδα ειναι ΚΥΠΡΙΑ!Καλε μου, seven4seven αν θες την γνωμη μου ,ασε τα της αεροποριας και ανοιξε ενα βιβλιο ιστοριας καλο θα σου κανει ...και μην ξεχνας πως....ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ. Υ.Γ θελω να ζητησω συγνωμη, απο τους διαχειριστες του block ,για την τυχων αναστατωση που θα εχουν τα σχολια μου . Υ.Γ2 Αν δεν σεβεστε τα σχολια μου και το νησι της Κυπρου σεβαστητε ,εμας και της οικογενειες μας που εχουμε ακομα δικους μας ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ.

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Για ηρέμησε. Αν είναι να αρχισουμε να μαλώνουμε και στα trip reports όπως και στα ΟΑ-Α3 , ε τότε το παραχε :rant: :rant: :rant: με.

Τελικα η πολλή ελευθερία λόγου βλάπτει.

:deadthread:

Corfu_75. Απλά να σου θυμήσω -αν δεν ξέρεις- ότι όπως εσύ λες ότι οι Ε/Κ μιλούν την ίδια γλώσσα και έχουν την ίδια κουλτούρα με τους εν Ελλάδι αδελφούς τους, καθιστώντας αυτόματα και αξιωματικά την Κύπρο ως Ελλάδα, έτσι και οι Τ/Κ, το σύνοικο στοιχείο -υπήρχαν και αυτοί από παλιά, αν δεν το θυμασαι- μπορούν να ισχυρίζονται τα ίδια για τη δική τους μητέρα πατρίδα. Επίσης την ίδια επικίνδυνη συνθηματολογία της οποίας εσύ είσαι φερέφωνο είχαν η ΕΟΚΑ Β' και η Δικτατορία: το αποτέλεσμα το είδες, το έζησες και το ζεις. Αφήστε τα λοιπόν αυτά που ξέρετε και διεκδικήστε την ακεραιότητα της πατρίδας σας με όραμα την ενότητα του χώρου της και όχι μέσα από παρωχημένα ενωτικά ιδεολογήματα: η Κυπριακή Δημοκρατία έχει δύο επίσημες γλώσσες (η δεύτερη δεν είναι τα αγγλικά, αν δεν θυμάσαι, και σίγουρα θα υπήρχε κάποιος λόγος για την επιλογή της), αντιμετωπίζει όλους τους πολίτες της ισότιμα στα πλαίσια της διεθνούς νομιμότητας, με ίσα δικαιώματα και ελευθερίες, σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και παραδίδει μαθήματα οργάνωσης και ευνομίας στις γειτονικές -υποτίθεται ανεπτυγμένες- της χώρες -βλέπε Ισραήλ και Ελλάδα.

Ρίξε και μια ματιά στο Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Βοηθάει πολύ να έχεις υπ' όψιν σου κάποια στοιχειώδη (π.χ. ότι η Κύπρος είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος που δημιουργήθηκε με τρεις Συνθήκες)

Ως πρώην μόνιμος κάτοικος Κύπρου, θα σου απαντούσα με ΠΜ, αλλά νομίζω ότι κάποιοι έδω μέσα πρέπει να παίρνουν δημοσίως τις απαντήσεις τους. Τουλάχιστον δεν αποκάλεσα ποτέ συμφορουμίτη μου Αμόρφωτο και Ημιμαθή. Τόσο σου κόβει, τόσα λές. Κι επειδή είσαι σχετικά νέος στο φόρουμ, να σου υπενθυμίσω ότι εδώ μέσα κρινόμαστε όλοι για το επίπεδο λόγου και τη συμπεριφορά μας, είτε έχουμε 50 είτε έχουμε 5000 δημοσιεύσεις. Γύρνα λοιπόν πίσω στο τόπικ σου για την Athens Airways, μάθε λίγη ιστορία, ορθογραφία, γραφή και ανάγνωση Πρώτης Δημοτικού τέλος πάντων (π.χ.ότι οι προτάσεις αρχίζουν με κεφαλαίο, το ελληνικό ερωτηματικό είναι το ";" και όχι το "?") και εδώ είμαστε για να τα ξαναπούμε.

:deadthread: ή μήπως όχι;

λοιπων......................αγαπημενοι μου συνπλοκιτες και ειδικα εσυ ο τελυτεος για να μου κανεισ μαθειματα ιστοριας εισε πολυ μικρος αν και με αποκαλες φερεφονο της ΕΟΑΚΑ Β σε καταλαβενω εισε και εσυ της ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ οσοι διλονουνμε φιλοπατρις ειμαστε και φασισιστες απο το τα λογια σου φενεσε πωσω φασιστακι εισε με το αν με αποκαλις φερενοφω τησ ΕΟΚΑ Β που και αν εμεινες δυο χρονια στιιν κυπρο εχεις και αποψη.....τι μου λες παντος το λεει και το σιμασου τησ ΙRΑΝ-ΑIR WAYS μαλον για φοντομελιστι ισλαμιστι σε βλεπω αντε να δεις για τις ιρακικες αερογραμες και ασε με εμενα στο topic τις anthens oσο για τιν ορθογραφια μου στιν αφιερονο με αυτο κιμενο